MUSTARD

7.10.15

12 done
Viete, koľko dní hľadám čas aby som napísala článok? Dosť. Tento som chcela napísať ešte cez víkend. Dni sa začínajú skracovať, ja vstávam za tmy a kým prídem domov, už je zase tma. Super. Času nazvyš je málo, ten, ktorý mám rozdeľujem medzi kamarátov, priateľa a školu. Tento mesiac ma čakajú štátnice. Plus do toho chodím do práce. Napríklad Foly je na toto tempo zvyknutá, ale ja fakt nie a obdivujem všetkých, ktorí majú viacero záľub a vedia si všetko pekne zorganizovať. Ja sa snažím, ale nedokážem byť na dvoch miestach naraz. Veľmi, fakt veľmi ma mrzí, že sa nemôžem blogu teraz venovať viac, pretože je to niečo, čo ma baví a napĺňa. Vynechala som niekoľko eventov, na ktorých som chcela byť, ale škola teraz musí ísť na prvé miesto. Mám pred sebou vidinu opadnutia jednej povinnosti a to je tá najlepšia motivácia :D.

Tento look vznikol v spolupráci s Tally Weijl, takže po vybratí mojich favoritov z jesennej kolekcie som vytvorila outfit, ktorý vidíte. Takýto jemný boho look mám veľmi rada. Košeľu vlastním aj v bielej a jej vzdušnosť a ľahkosť je skvelá. Ako sa vám páči výsledok?

2 done-006
16 done-001
4 done
17 done-002
15 done-003
6 done-005
10 done-004
photos by my boyfriend

Outfit: Tally Weijl / sunglasses Ray Ban / necklace - DIY

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Vyzeras naadhernee,vela stastia na statniciach, ty este nie si Bc?alebo mate nejaky iny system na vasej skole?
    zaujimalo by ma co je to za ruz,velmi prirodzene posobi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to naozaj krásne, milujem boho a horčicovú s čiernou je to naj combo ♥ veľmi ti to sekne a PS: máš fakt krásne zuby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poznám ten nedostatok času. Tiež sa snažím nájsť kompromis medzi prácou, školou, písaním diplomovky, priateľom a starostlivosťou o domácnosť, v ktorej žijeme a ešte by som si v tom všetkom našla rada čas aj na cvičenie. Samozrejme, vačšinou to nejde podla môjho plánu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opet ti to slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A víš co, klobouk dolů před tím, že si dokážeš stanovit ty priority =), mnozí to nedokážou a dělají pak všechno polovičatě, místo toho aby udělali pár věcí pořádně =).
    A tyto barvy plné podzimu, jojo, sluší =), super je ten outfit, komplet!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dost strašidelné... Chybí ti sebereflexe?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten top je úžasný! V krásnej farbe :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. horčicová farba sa ti veľmi hodí a celý outfit je super :) so školou držím palce, ale na druhej strane už máš o chvíľu po všetkom ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty jsi tak nádherná Becco, a ten outfit! Hořčicovou miluju, ale moc kousků s ní nemám. Ono se jich ani moc v obchodech moc nenajde :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľmi dobre ti rozumiem, ja mám toho teraz tiež veľa. Tak isto sa neviem venovať niekoľkým veciam naraz. Potom som len nervózna, smutná, že mi nevychádza to, čo naozaj chcem... Ale držím ti prsty, snáď sa ti to postupne upraví a samozrejme hlavne veľa, veľa šťastia na štátniciach. Nech vytiahneš tie správne otázky. :) Čo sa outfitu týka, skombinovala si ho veľmi pekne a tiež oceňujem tvoj ručne vyrobený náhrdelník. :) ♥

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzeráš skvelo, mám pocit, že o mnoho viac žiariš a taktiež si isto schudla!!! :)) veľmi pekné, thumbs up.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vypadáš skvěle! Strašně moc ti to sluší <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento outfit doslova milujem! Vyzeráš úžasne!
    With grey wolf

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten top som skusala aj ja v telly ale v bielej :-) a ked som ho mala na sebe pozeram ze uz len kvety a stuhy do vlasov a mozem ist na konkurz do Lucnice :-D:-D tato kombo v hnedej s ciernou je vyrazna ale pristane ti :-) a co z teba bude ked budes mat titul? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Naprosto boží outfit a nahrdelnik je top!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. och, tak toto je nadherne!! to sa experimentuje, ked ma na to niekto super postavu :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook