UNEXPECTED

13.9.15

12 done
Z týchto chladnejších dní síce nemám radosť, ale kým svieti slnko, dá sa to nejako vydržať a ten prechod do jesene nie je taký krutý. Navyše môžem konečne nosiť svoj baby pink kabát so sivým vnútrom. Vždy, keď ho mám na sebe, tak naň dostávam samé komplimenty. Každý ho chváli, čo sa mi so žiadnym oblečením už dlho nestalo, že by vzbudzoval takéto pozitívne reakcie. Veronika, PR manažérka Zuzky Kubíčkovej sa ma dokonca spýtala, či to nie je Odivi. Jednoduchý strih a jemné farby robia z tohto kusu odevu veľmi štýlový kúsok, ktorý ma dostal hneď, ako som naň ešte v lete čisto náhodou narazila. Boli sme v Rimavskej Sobote a moja mamka išla kúpiť Sebimu nové gumené ,,crocsíky" do klasického ,,číňaku". Ja som šla s ňou a tam som zbadala tento kabátik. Mali ho v rôznych farebných kombináciách, s kapucňou aj bez, ale mne sa najviac páčilo práve toto ružovo-sivé kombo. Tak mi nagyika tento kabátik kúpila - že k meninám :). A stál cca 18 eur! Vidíte, naozaj všade sa dajú nájsť dobré kúsky, netreba nič odsudzovať :). Nosím ho s basic vecami a mojimi obľúbenými každodennými doplnkami. Máte aj vy nejakú super vec z čínskeho obchodu, nakupujete tam alebo sa týmto obchodom úplne vyhýbate?


19 done
8 done
2 done
15 done
16 done
11 done
photos by Foly

Outfit: baby pink coat - ,,Chinese" shop in Rimavská Sobota / T-shirt - Choies / pants, shoes - Tally Weijl / sunglasses - Komono from Freshlabels / watch - Michael Kors / leather bag - Liedownithinkiloveyou

You Might Also Like

24 komentárov

  1. presne tak, aj u číňana sa niekedy dá nájsť dobrý kúsok :D kabátik je veľmi pekný :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej úplne krásny je! :) ono v podstate niektoré číňaky sú naozaj také, že tam človek nájde krásne kúsky, ktoré sú bežne na ázijských eshopoch. Netreba škatuľkovať, pretože všade sa dá nájsť nejaký pekný kúsok a tento kabát o tom vypovedá :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mna sa páčia tí ľudia v pozadí! ujo čo pózuje a bežiaca teta :-)

    babô

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kabátik je naozaj krásny :)
    celkovo sa mi tento outfit veľmi páči.
    a bežiaca pani na 4.fotke ma celkom pobavila.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiez by som nepovedala, ze je z vietnamskeho obchodu :D Odhliadnuc od toho, ze sa veci z pomaly kazdeho obchodu siju v azii, tak sa vietnamskym obchodom vyhyba. Sortiment si pamatam este z Trznice z nasho mesta a casto slo o gycove veci a napodobeniny a nemam prilis motivaciu tam ist hladat nejake nositelne kusky..aj ked na priklade tvojho kabatika vidno, ze je to mozne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi ti to pristane ! :) Ten kabátik sa mi veľmi páči :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bryle a kabatek je uzasnej :) ja v tady tom odstinu ruzovy nic nemam, obecne ruzovou nenosim, ale moc ti slusi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  8. coze? od Vietnamcov? Tak to aby som tam isla po dlhom case pozriet. Je kraaasny, dokonaly

    OdpovedaťOdstrániť
  9. NÁDHERA !!! Posledné dva posty, resp. outfity sú úplne skvelé a podľa mňa ti takýto štýl najviac ide. Tlieskam :) A ten kabátik je dokonalý, zajtra idem obehať čínaky u nás v meste :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. baby pink je proste tá najkrajšia farba a bodka! krásna kombinácia

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. niektoré veci u číňana bývajú super, sem-tam tam aj ja zablúdim :) ten kabátik je naozaj super ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nadherna jsi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja somit z popradu a tu u nas som tento kabat videla v meste zu milionkrat na zenach,inak sA mi tiez celiom paci ale materialovo to podla mna nie je nicht moc a nazivo vyzera pre man lacno.ale na fotkach je super.gebe tento odtien ruzovej velmi svedci

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mám skoro rovnaký kabátik,je krásny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ojoj, kabátik je fakt perfekt! Kdy ho vyvětráš s námi? ;) Na náplavku? Do Drážďan? Hmm?

    Btw., na fotkách mne pobavila běžící paní =D, to jste měly domluvené? Nebo sis něco zapomněla? =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tie topanky mam aj ja, pohodlne a dostatocne vysoke, kabatik strihovo fajn, aj ked asi uz starsi kusok a aj ta ruzova na nom moze byt, pekne :))
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja tiež zablúdim k "nášmu" číňanovi. a nie raz som odchádzala s niečím super. a veľakrát ma zachránil, keď som v značkovom nič nenašla. a on bol spása aj čo sa cien týka. a keď si už občas niečo kúpim, o pár dní na to už kolegyňa vyzvedá, kde som na to narazila. ale zdroj neprezradím :-D takisto nezavrhujem ani second handy. niekedy stačí jeden pohľad na zapratanú vešiakovú tyč, zaujímavo vyzerajúci kúsok rukáva alebo iná časť oblečenia a akýsi vnútorný pocit, že by som sa mala prizrieť bližšie. a neľutujem. každá vec sa dá potom krásne skombinovať aj so značkovou a novou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. neznášam ružovú, ale páči sa mi, ako si to skombinovala, pristane ti to, veľmi príjemný look :) u "číňana" som nebola ani nepamätám, ale je pravda, že dokážu prekvapiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. - identickej maj vietnamci u nas na holesovicky trznici. taky jsem na nej zamilovane koukala ,)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Pekný kabáti, fakt zaujímavý kúsok. Tá ružová farba ti určite rozsvieti sivé jesenné dni.

    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Rimavska Sobota, really?.... (duam ze to bol cinak oproti kauflandu :D) mam z neho 2 dlhe saty ktore nedam za nic, a dokonca su tak "kvalitne" ze kde sa mi raz zasekli do eskalatorov a tahalo ich z neho tripple combo (2 chlapi + ja), tak sa im nic nestalo (az na ten olej, ktory sa tam celkom stratil kedže boli hnedo cierne na spodu).. vobec sa neroztrhli! sice to nie je asi az tak pozitivne vzhladom na zlozenie materialu, ale zjavne velmi prakticke a neznicitelne :))) tak dufam, ze aj Tvoj kabatik bude nesmrtelny, pink rules the world a si v nom krasotinec!

    Regards,

    A. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Rozhodne si svojim za svojim názorom, že nakupovať treba všade. Nikdy nevieš, kde bude na teba čakať super kúsok. Ty si si ulovila naozaj super trendy kus, ktorý ti veľmi pristane strihovo aj farebne. :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Kabátik vyzerá naozaj super. JA som v číňakoch nakupovať zvykla, no je pravda že už dávno som v žiadnom nebola. Aj keď zas čo si budeme klamať, čínu v podstate nakupujeme vždy a všade :D

    NITA – Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ten kabátik je geniálny aj s tou kabelkou!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook