NEO CITY STREETS

28.9.15

1 done-001
Mám rôzne obdobia, raz sa obliekam rada športovejšie, inokedy som viac za dámu, ale to sa stáva iba výnimočne. Nie som stopercentný športový typ, ale potrpím si na pohodlnosť. Minulý víkend sa v Prahe po veľkom poľskom úspechu konala akcia #neocitystreets, ktorú organizovala značka Adidas NEO, ktorá je zameraná skôr na mladšiu vekovú kategóriu. Ja síce už dávno nemám 15, ale ich veci mám rada, veď sa isto pamätáte na svieže mintové tenisky, ktoré som v lete s obľubou nosila. Preto som bola rada, že si ma na akciu v Prahe vybrali ako guest blogerku a stylistku. A v čom akcia spočívala? Po Prahe chodili bicykle s logom Adidas NEO a ak ste sa s nimi / ich vyfotili a zverejnili foto na Instagrame či Facebooku, tak ste získali zľavu 20%. Poprípade ste foto mohli urobiť rovno v obchode. Ak ma na Instagrame sledujete, tak už viete, aký bol môj konečný outfit, ale samozrejme som v ňom nafotila aj lepšie zábery. 

Keď som tvorila outfit, úplne najviac som sa zamilovala do tejto neoprénovej bombery. Takže bolo jasné, že zvyšok looku budem vyberať práve k nej. Jednoduché čierne skinny nohavice boli dobrou voľbou, sadnú mi naozaj skvele, akurát som kvôli dĺžke odstrihla spodky - ako vždy :D. Tričko je z pánskej kolekcie a biele tenisky sú rovnako ľahké ako tie mintové, takže som ich už týždeň poriadne nedala z nôh. No a keďže už dlhšiu dobu sa vyžívam v ruksakoch, tento čierny s bodkami ma zaujal hneď aj kvôli jeho červeným odleskom. Detail naňho je na mojom Facebooku

V Prahe je dnes štátny sviatok, tak teraz trochu poodychujeme, keďže nočná cesta vlakom bola namáhavá a obaja s priateľom sme trochu unavení. 

5 done-003
6 done-004
12 done-008
3 done-002
14 done-009
8 done-006
1 collage
1 done
6 done
2 collage
4 done
7 done
Outfit photos by Benitka (ďakujem! :)) / Adidas NEO pics by me

Outfit: Adidas NEO, watch Michael Kors, sunglasses Komono

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ta bomber jacket je fakt skvela!

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Holka ty máš styl! Pecka prostě!¨

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si v tom pekna ale mna tento vyslovene sportovy styl ala - do fitka len v znackovom- moc neberie :)) ale je super, ze ako blogerku si ta vyberaju na prezentaciu :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéé veľmi ti to pristane ! :) plus dávam body za účes ! :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mam taky sportovnejsi a elegantnejsi obdobi, i kdyz u me prevazuje asi to elegantnejsi - halenky, kabeky, sukne :) ze sportovniho mam rada nejake tenisky/kecky a treba volnejsi kalhoty, ale batoh nebo tak nenosim .. i kdyz ted se chystam na tenisky od Adidas a to je pro me docela velky skok do sportovniho, protoze se je chystam normalne nosit ke kazdodennim outfitum :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow, hrozne sa mi páči celý ten nápad :) outfit je megaaa ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nojo, bílý boty, to je něco pro mě! Krásné ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Juuu, krasny outfit. Slusi ti to:) www.kristynablog.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook