THIS TIME TOMORROW

13.7.15

6 done
Víkend prešiel tak rýchlo, ale bol úplne skvelý! Nestihla som ísť síce do fitka, ale aj tak som sa nachodila. Do Prahy prišli priateľovi z Ameriky súrodenci, tak sme sa v sobotu vybrali preskúmať pražské katakomby. Normálne som zabudla ako mám rada prehliadky a múzeá a o to viac, že nás bolo vždy málo, takže sme sa netlačili. V nedeľu ráno sme pokračovali a potom sme boli v slávnej Veľkej Amerike. Je to tam prekrásne, akurát som ťažkopádne dýchala cestou dole, pretože mám úzkosť z výšok. A samozrejme nemohli chýbať typické české rodinky, ktoré našťastie prišli práve keď sme už my odchádzali, ale za ten moment, čo sa nám skrížili cesty ma stihli svojou netolerantnosťou pekne vytočiť. 

Outfit som mala na sebe v sobotu, ideálny na chodenie po meste. Tento ruksak úplne zbožňujem, takže mi prepáčte, že ho teraz uvidíte trochu častejšie. Povedala som si, že nebudem kupovať iné ako kožené tašky, a dodržala som to dosť dlho, ale tomuto ruksaku som nemohla odolať. Keby bol kožený, je dokonalý! Košeľu som si vzala pre prípad, že by sa ochladilo, ale vôbec mi ju nebolo treba. Nakoniec sa však ukázala ako mimoriadne praktická vec. Keď si sadnete v MHD, tak pri vstávaní vás netreba odlepovať ako žuvačku z topánky. A to je super, nie? :D Fotil ma opäť priateľ, cestou domov, keď sme už boli unavení ako kone, takže sa mu samozrejme nechcelo, spravil mi dokopy 20 (!!) fotiek a zdalo sa mi, že budú stáť za nič, ale nakoniec sa celkom podarili. 

Prajem vám krásny začiatok týždňa, ja dúfam, že sa mi podarí ísť do fitka tak 3x a behať aspoň 2x (ráno - to je výzva!). Čo chcete tento týždeň dodržať vy a aký ste mali víkend? :) Plus vypočujte si pesničku This Time Tomorrow.

4 done
8 done
9 done
1 done
photos by my 

Outfit: tee - Atmosphere / skirt - New Yorker / shirt - Choies / slipons - Baťa / backpack - Lindex / sunglasses - Komono (buy here) / watch - Michael Kors / bracelet - Mohito

A bonus:
11 done
12 done

You Might Also Like

28 komentárov

  1. Veľmi sa mi páči tá flanelová košeľa ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Beka este teraz si pamatam, ako si v nakupnych maniackach hovorila ze nevyjdes z domu bez ruzu lebo sa citis akoby "naha" :D a teraz kazdy druhy prispevok bez ruzu. Vidno ze sa menis, trosku tomu zrejme dopomohol aj priatel..ale urcite k lepsiemu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, máš pravdu, rúže nosím menej, pretože sa s nimi nedá pusinkovať :D. Ale do práce si dávam, akurát, že tam sa nefotím, plus ďalšia vec je, že so svetlejšími vlasmi sa mi viac páčia nalíčené oči. No, človek sa mení :).

      Odstrániť
  3. co znamená "typická česká rodinka"?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nechcela som nikoho uraziť, ale taká tá ako je takmer v každom českom filme, a vždy sme jednu mali v zájazde, keď sme šli na dovolenku :).

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Prečo tieto otázky chodia anonymne?

      Odstrániť
    2. Nemeni to podstatu otázky ked nemam ucet. Ja len ze vyzera vyzorovo ako typicky zid.

      Odstrániť
    3. Samotna otazka je nepodstatna.

      Odstrániť
    4. A to je ako prosím?
      Inak ďakujem, tiež si myslím, že táto otázka je nepodstatná :D.

      Odstrániť
  5. Velká Amerika je zážitek, do Velké Ameriky se těšíme i my, až budeme mít naše mintové bejby =D

    A btw., tyhle kostkované košile mě nikdy neomrzí!!

    PS: Musíme zopáknout Sangria party, dokud je léto a teplo =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tento trik s košeľou určite využijem a aj keď začne škola ! :) Pretože so školských lavíc sa vždy odliepam ako taká žuvačka naozaj..:)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je tvoj priatel? Veeelky sympatak, pristane vam to! Nech ste spolu stastni!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tenhle look je super :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hihi, milé fotečky na záver:) tú veľkú ameriku musím ísť aj ja mrknúť, keď tak Kiku zoberiem:)
    túto sukňu si dlho nemala, hezkáá je!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď spolu poďme a dáme aj shooting! Si tam dávali aj iné holky minule :D.

      Odstrániť
  10. Ste krasny par. Skutocne. Nevedela som, ze priatel je American. Ako sa spolu rozpravate? Anglicky alebo slovensko cesky alebo slovensky? teda ak to nie je secret :) A anonym nadomnou vyzera ako typicky slovensky zavistlivy neprajny negativny zakomplexovany buransky netolerantny primitivny antisemitisticky zufaly hulvat (ciarky vynechavam, bolo by ich vela).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Oh, si mi pripomenula Veľkú Ameriku, píšem si ju na náš prázdninový "to-do list"! Naposledy som tam bol minulý rok, keď som ešte nebýval v Prahe...

    PS: stále si púšťam video s kauzou "natáčali to v Prahe na nádraží alebo nie?" (+ vokály samozrejme) a smejem sa na celý openspace :D Musíme zopakovať čoskoro! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aký si drobec pri priateľovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. A vyzeráš skvele, síce jednoduché oblečenie, ale super skombinované a keby ťa stretnem na ulici, určite sa za tebou otočím :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Beka, nerozmyslala si nad nejakym spolocnym modnym fotenim s priatelom?? Take ako si mala s Foly. Myslim zeby to vyzeralo super, aj tvoj blog by to niecim obohatilo. Tvoj priatel vyzera ze sa vie pekne obliect.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujemeeee! :) Well, no neviem, či by som ho na to nahovorila, ale keby ste to veľmi chceli, určite by sa nechal presvedčiť :D.

      Odstrániť
  15. košeľa krásne outfit oživila ;) veľmi pekné fotky, priateľ má asi prirodzený talent aj z "nechce-sa-mi-fotiť" situácie vytrieskať super výsledok :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ďakujem vám krásne za komentáre, ste najlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Super outfit! páči sa mi ako v poslednom čase fotíš viac outfity na "bežný deň" také basic kúsky ale zaujímavo skombinované a oživené doplnkami či makeupom. Nech sa ti s priateľom darí pristana Vám to spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook