SILVER

19.7.15

8 done-004
Pavlína už dávnejšie napísala skvelý článok kde hovorí, že my, generácia Y nakupujeme prevažne v zľavách. Vraj až 2/3 z nás mieria v obchode rovno k zľavovému stojanu. Priznám sa, že na mňa to sedí dokonale. Nie som ochotná a samozrejme si ani nemôžem dovoliť kupovať každý mesiac nové oblečenie za plnú cenu. Približne viem, čo má akú hodnotu a preto mi príde zbytočné vyhadzovať peniaze za niektoré kusy odevov. Väčšina môjho šatníka je zo zliav a sú tam aj kusy, ktoré by som rozhodne nevlastnila, keby neboli v zľave. Napríklad táto sukňa. Je fakt, že sa mi páči, pretože ja som na takéto uletenosti, kedysi som dokonca vlastnila strieborné topánky...Je z kolekcie Jean Paul Gaultier for Lindex a z pôvodných 1300 kč sa predávala za 250 kč. Posledná v mojom čísle. Neváhala som. Strieborná sukňa nie je vec, ktorú by som nosila často, preto by som ju za pôvodnú cenu nekúpila, ale takto to bolo o niečom úplne inom. Jej kúpu práve preto nikdy neoľutujem :). Máte to rovnako?

Ěšte sa vám musím pochváliť s jedným veľmi milým zážitkom. Vo štvrtok podvečer som išla električkou z práce, čítala som si ELLE a zrazu ku mne prišla slečna/pani, so slovami: ,,Promiňte slečno, nechci vás vyrušovat, jenom vám chci říct, že vás sleduju a jste moc inspirativní." Totálne ma to dostalo a usmievala som sa celú cestu domov. A stále, keď si na to spomeniem, tak mám dobrú náladu, lebo ma to veľmi potešilo a touto cestou ešte raz ďakujem! :) Človek niekedy nemá náladu na úpravu fotiek, ale toto je taký príliv energie a motivácie, rovnako aj vaše komentáre, že mám potom chuť napísať post hneď! 



15 done-003
25 done
1 done-005
1 collage
24 done
17 done-002
photos by Foly

Outfit: silver skirt - Jean Paul Gaultier for Lindex / T-shirt - unnknown / bomber jacket - Zara / heels - Ana Lublin / backpack - Lindex / sunglasses - Foly´s 


You Might Also Like

17 komentárov

  1. kraaasny outfit a sukna je uplne super!!!♥ a si aj schudla, nie?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, mám to podobně. Moje strategie při nakupování oblečení se změnila poté, co jsem si přečetl článek, ve kterém bylo jasně napsané, kolik má daná věc výrobní cenu a za kolik je prodávána v obchodech. V poslední době jsem si také oblíbil nakupování v zahraničí. Na čem ale asi nikdy nebudu šetřit jsou boty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. muzu se zeptat, jaky to byl clanek? docela by me to zajimalo :)

      ClaudiasNewLife

      Odstrániť
    2. Páni, je to už pár týdnů zpátky co jsem na něj narazil, ale pokusím se ho najít a hodím sem link ;)

      Odstrániť
  3. Skvělý outfit :)

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný článek:) to věřím, že taková příjemná slova rozzáří fakt celý den:) a s tím přístupem ke slevám se taky ztotožnuju. Přesně jak říkáš, za drahou věc, kterou bych nevynosila denně, bych za plnou cenu měla o to menší radost..
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tenhle look je TOP !

    http://www.curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja v plnych cenach nakupuji jen malokdy, vetsinou cekam na slevy, at uz letni nebo treba ty v zime.. snazim se nakupovat s rozvahou, v mobilu mam seznam veci, ktere potrebuji a ktere si musim koupit a zbytku se snazim vyhnout, ale ne vzdy se daří :D :) ale obecne vim, ze mam obleceni hodne, ale chybi mi ruzne zakladni kousky, jako nove cerne kalhoty, nebo cerny tenky svetrik, tak se snazim ted koupit hlavne to :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jesus ten copik je total cute :) fit ako vzdy skvely ... Mas to v sebe, cit a styl :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. keby som tú sukňu videla v obchode, vôbec by ma neoslovila, ale na tebe vyzerá úžasne! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V čom upravuješ fotky? :) inak naozaj krásny článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zo zlavami to mam rovnako. A mam pocit ze v poslednej dobe vacsina veci za plnu cenu je o mesiac dva v zlave (aj obchodnici pochopili psychologicky efekt zliav ) a to by ma potom porazilo keby vidim zlavnenu veci za ktoru som dala dva krat tolko :D :D :D
    a sukna super, suhlasim s tou pani z elektricky, si uplne inspirativna, vela chuti do pisania lebo sa neviem dockat dalsich postov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. sukna je fasacka !
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Brýle jsou úplná topka. Mám stejného tvaru a nedám na ně dopustit! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Martina Šplíchalovájúla 26, 2015 9:54 PM

    Milá Becco, to bych neřekla, jak málo stačí, abych se dostala na váš blog :-) A hlavně, jak málo stačí, abych vám (i sobě) udělala hezčí den. Říct komukoli na ulici, že mu to sluší - myslím, že to je přesně to, čemu se říká "poslat radost dál". Díky a zůstaňte inspirativní! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook