SIXTH ANNIVERSARY

22.6.15

1 gold
Tento blog oslávil 20.6.2015 neuveriteľných 6 rokov. Pre mňa je to jediná činnosť, ktorej sa naozaj venujem dlhodobo (ok, ešte na gymnastiku a výtvarnú som chodila), a ktorá ma posunula dopredu, priniesla mi do života množstvo skvelých ľudí a príležitostí, za čo som veľmi vďačná. Zdieľam s vami časť svojho života a vďaka sociálnym sieťam mám pocit, že poznáte nielen vy mňa, ale aj ja vás. Tak ako ja, mení sa so mnou aj tento blog a vy to so mnou pravidelne sledujete. Pravdupovediac, som teraz dosť sentimentálna, čaká ma v živote veľa zmien a určite sa to odrazí aj na blogu. Sťahujem sa po 4 rokoch z bytu k priateľovi, začínam pracovať a do toho by som veľmi rada trávila čas so svojimi kamarátmi, priateľom alebo vo fitku, takže bude chvíľu trvať, kým si nastavím rozvrh tak, aby som všetko stíhala. Verím, že to pochopíte :). Momentálne mám pocit, že na nič nie je dosť času, vidíte, tento rok som pri príležitosti narodením ani tortu neupiekla. Lebo máme v chladničke ešte čokoládovú z priateľových narodenín. Nový dizajn taktiež ešte nie je, hoci som ho chcela mať presne 20.6. Ale to je život a už z toho nie som taká smutná, aká by som určite bola pred rokom-dvoma. Ale viete čo? Toto nové obdobie je presne to, po čom som dlho túžila a som šťastná. Verím, že tento blog budete sledovať naďalej, že vás bude baviť minimálne tak, ako doteraz. Ja sa budem stále snažiť písať ho čo najlepšie ako viem. Ďakujem za vašu priazeň a podporu :).

P.S.: Fotky sme fotili ešte pred vydaním júlovej EVY, ale vidíte, metalické tetovačky sú teraz fakt všade :D.


14 done 2
2 Collage
8 done 2
photos by Foly

Metallic tattoos - Fashionableme.sk

You Might Also Like

32 komentárov

  1. No co popřát, snad ještě aspoň jednou 6 let ;)

    A nestíhačka je úplně běžná věc..a bude ještě větší, až se přestěhuješ..uvidíš ;) Ale co, to je prostě vývoj, žádný strach a chmury..a kdyžtak, na víno to máš pár zastávek ;)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulace :)
    Znám. den by potřeboval mít tak 48 h. A pak by se dalo vše ideálně stíhat...Volného času je cím dál tím méně a je důležité si ho patřičně užívat:)

    Ať se stále daří.
    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne sú tie fotky :) Prajem ti teda všetko najlepšie k tým blogovým narodeninám, nech sa ti aj naďalej tak darí. Tvoj blog je jeden z prvých, ktoré som začala sledovať a stále sa teším na nové posty, pretože každým jedným napreduješ. Len tak ďalej :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beka nemyslis si ze je to prilis skoro na stahovanie k priatelovi?? Este ste spolu len par mesiacov a uz spolocne byvanie, takyto rychly priebeh nikdy nedopadne dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si nejaká veštica? :D Je to skoro, áno, súhlasím, ale je to celé medzi nami, navyše za momentálnych okolností sme nič lepšie nemohli urobiť, ak chceme byť spolu :). Takže uznávam, nie vždy to musí dopadnúť dobre, ale nejaké jasné predpovede by som nevyhlasovala :D.

      Odstrániť
    2. Toto je veľmi individuálne. U nás to bolo spoločné bývanie po troch mesiacoch... čo bolo skoro pred dvoma rokmi. Každého osobná vec a rozhodnutie, každá dvojica má inú dynamiku, každého okolnosti sú odlišné. A myslím si, že vzťahy nestroskotávajú práve na spoločnom / nespoločnom bývaní... :) A gratulujem k blogonarodeninám a držím palce vo všetkom, Beka! :)

      Odstrániť
    3. my sme s priatelom zacali spolu byvat po mesiaci..sme spolu vyse 3 rokov a o par mesiacov sa berieme :) Takze asi tolko k otazke ci je to skoro alebo nie. Naozaj je to individualne. D.

      Odstrániť
  5. Všechno nejlepšík narozeninám!!! A všechno nejlepší i do těch dalších let blogování :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sledovať ťa určite neprestanem, práveže ma čím ďalej viac bavíš :) Nechcem sa veľmi vypytovať, lebo chápem, že je to osobné, ale ty si teraz nepracovala? Lebo ja som myslela, že pracuješ a do školy chodíš len externe :)
    Keď už máš tie blogové narodeniny, tak ti želám veľa čitateľov a aby si bola šťastná a aby každá zmena zanechala len to dobré :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Doteraz som pracovala len brigádne :).

      Odstrániť
  7. Rebeka, nie je to nejako skoro prestahovať sa k priateľovi?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skoro to je, tiež by som zdvíhala obočie, keby mi to niekto povedal. Ale každý vzťah je iný, my sme sa tak rozhodli z viacerých dôvodov a sme spokojní. Navyše som už aj tak 90% času spávala a trávila čas u priateľa, domov som sa chodila len prezliekať.

      Odstrániť
  8. Fajn, gratuluji k výročí blogu, jsi vytrvalá :). A kdy už začneš být konečně svá a nebudeš jen napodobovat ostatní?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A koho máš presne na mysli?

      Odstrániť
    2. Milujem tento typ dementných anonymov, ktorí ti najprv pogratulujú, a potom majú také hlúpe narážky a otázky -.-

      Odstrániť
  9. Gratuluju! :)
    Moc ti to sluší, povedené fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak veľa šťastia k týmto novým výzvam prajem! :-) je to pekné obdobie :-)
    A čo/kde budeš robiť ak to nie je tajné?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prajem krásne narodeniny! A tie fotky sú úžasné! :O

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To licenie !!♥♥♥♥♥♥ krasa, s cim to je?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. v takom kratkom odstavci je 3x spomenuty priatel, to je vazne ;-) vlastne je uz v kazdom poste:-)
    Beka ,vsetko naj k blogovym narodeninam, nech tvoje stastie pretrvava a sny sa splnia. A nejdes pokracovat v Mgr. studiu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, no áno, neviem si pomôcť, ale je to tak nejak prirodzene :). Ďakujem! A budem budem :).

      Odstrániť
  14. Krásne líčenie.
    A mimochodom my sme s mojím mužom začali spolu bývať po 4 mesiacoch chodenia... To bolo pred siedmimi rokmi a dvoma deťmi a zatiaľ som to neoľutovala. :D
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Beka a kde zacinas pracovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tééda, 6 let, tak přeju plno dalších skvělých čtenářů :)
    Fotky jsou krásný

    OdpovedaťOdstrániť
  17. aj mne najviac z tohto príspevku rezonuje to, že sa chystáš sťahovať k priateľovi, ktorého máš pár mesiacov. jasné, že to môže vypáliť OK, ale skúsenosti sú skôr iné. ľudia (aj keď spolu trávia veľa času) sa ešte nepoznajú po všetkých stránkach dostatočne a potom môže to bývanie ukázať partnera v inom svetle...

    inak, ty si fakt pekná baba, len to obočko je podľa mňa v tvojom prípade oveľa výraznejšie a väčšie než ti podľačŕt tváre sedí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...tak nech spolu radsej chodia 3 roky, vidia sa ruzovymi okuliarmi, potom sa k sebe nastahuju a zista ze 'tudy cesta nevede' a cau...toto je lepsie? nemyslim ze normalny vztah stroskotava na tom ci spolu zacnu dvaja byvat po par mesiacoch alebo rokoch...
      jedine co je ze sa pripravia o fazu ''len chodenia'...je to ale ich vec...ak chcu spolu byvat, obaja (nie ze je jeden nahuckany druhym nech tak byvaju), tak si myslim ze sa budu mat fajn...a ked nie...tak zial...nie vsetci sme kompatibilni...zivot pojde dalej...

      Odstrániť
    2. Presne súhlasím, ďakujem za komentár :). A ak by to nevyšlo, no stáva sa, ale tak ako sa stále diskutuje o dokonalosti, tak môžeme aj o správnej dobe. Pre každého predstavuje niečo iné.

      Odstrániť
  18. Nic si z toho nerob, ja som sa k frajerovi nastahovala po 4mesiacoch, zaroven zacsla pracovat na TPP a zacala externe studovažt. Teraz sme spolun4.rok, zasnubeni, nestiham absolutne nic a som rada ak si po praci a priprave do skoly stihnem ist zabehat a upratat... Hold, studenstky s "dospelscky" zivot je 1 a 100 ale uz NIKDY by som nemenila!! Drzim palce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nejkrásnější fotky, jaké jsem tu u tebe kdy viděla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem vám najviac, veľkú radosť mám z vašich komentárov :).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook