EYES

29.6.15

18 done

Dni sú v poslednom čase trochu hektické, ale všetko sa upokojí, akonáhle si zvyknem, že musím opäť pravidelne vstávať a keď budú mať všetky moje veci svoje miesto. Prekvapilo ma, koľko anonymov sa zrazu objavilo pod príspevkom, kde som povedala, že sa sťahujem k priateľovi. Normálne som až oľutovala, že som sem niečo zo svojho súkromia písala. Priam jasnovidecné vyjadrenia typu ,,to je skoro, to nikdy nedopadne dobre" ma vážne dostali. Hlavne to slovo NIKDY. Viete, ja tiež ohováram, dvíham obočie a mierne analyzujem konanie (aj) cudzích ľudí, veď to robíme všetci, nebudem sa tu tváriť, že nie. Ale ak o tom človeku neviem takmer nič, tak by som si vážne nedovolila niečo takéto vyhlasovať. Lenže, môžem sa hnevať len na seba, pretože som s tým mohla počítať, patrí to k blogovaniu však? Takže čo sa vôbec sťažujem. Každopádne, objavili sa aj opačné názory, za čo som rada a čo len dokazuje to, že všetko je o dvoch ľuďoch a nijaké stopercentné ,,osudy" neexistujú :).

Sukňu, ktorú vidíte som si obľúbila tak, že som si podobnú kúpila aj v univerzálnej čiernej. Ako som sľúbila, vidíte ju na mne aj s opätkami a jednou z mojich najlepších bomber búnd, ktoré mám v šatníku. Stála ma pár korún, následne som si ju sama vypimpovala a tak je to naozaj špeciálny, ale nie extravagantný kúsok, ktorý len tak na ulici nevidíte.


13 done

1 collage

11 done

14 done

2 done

17 done
photos by Foly

Outfit: skirt - Tally Weijl / tee - second hand / bomber jacket - second hand + DIY / sandals - Mango 

You Might Also Like

31 komentárov

  1. Z tých komentárov si nič nerob. Hlavne, že vy dvaja viete ako je to medzi vami, ako si rozumiete a hlavné je to, že sa ľúbite. Držím palce nech sa Vám spolu dobre býva a nech ste šťastní :) A inak pekný outfit, tie topánky sú dokonalé ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá bunda je perfektná!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som sa s chalanom zostahovala po ani nie mesiaci a budeme mat 5te vyrocie :) takze tie rady si absolutne neber k srdcu, lebo kazdy je iny... drz sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak toto je perfektni!

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si myslím, že riešiť anonymné komentáre je úplne zbytočné. Je to tvoja vec s kým a kedy sa sťahuješ. Prajem vám to nech to dlho vydrží :)

    Outfit je pekný, tá sukňa je skvelá!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Čo tam po nenávistných anonymoch. Hlavne nech sa vám spolu dobre býva a ak si rozumiete, je jedno po akom čase sa k sebe sťahujete. Niektorí čakajú 5-6 rokov a aj tak zistia, že to nejde a niektorí nečakajú vôbec a zostanú spolu celý život.

    Blonďavá Potvora-GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bunda je super a s priateľom vám držím palce :)

    3znitry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi ti pristane farba vlasov. A ružova sa ti dokonale hodí. Drzim palce v novej etape zivota ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. veľmi pekné, tá sukňa má úžasnú farbu a v opätkoch ti to pristane úplne najviac, konkrétne v týchto typoch sandálikov :) aj bunda je zaujímavá a na ostatných názory sa vy*er.. na neprajníkov treba kašlať, lebo sa svete je ix y ľudí, ktorí stoja za to a podporia ťa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta bunda je super!
    my sme s honzom byvali
    teraz zase nebývame spolu
    a zase by sme chceli spolu :D
    u nás sa zase všetci divili že sa sťahujeme od seba že či sme sa rozišli alebo tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. waaau, tvoj blog som objavila vdaka NM a si fakt uzasna, takmer susedka z kosic :) ja som z po, ale tiez tam nezijem :) kazdopadne, si priam excelentny zjav odvahy a stylu na slovenskych, este stale dost konzervativnych, uliciach :) oddnes ta sledujem pravidelne :)
    a pls, hod tip na ten sekac, odkial mas bundicku ;) komenty neries, v obliekani si skvela, styl mas v malicku, ved predsa co by sme uz len rozoberali, ak nie sukromie cloveka, ktory je perfektny v tom, comu sa venuje :))) (ironia) uziiivaj si to a pamataj ze //zavist je svina nemoc// :) ;)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár D. :) Keď som ho čítala prvýkrát, úplne ma nabil energiou! Toto je moja motivácia stále blogovať a prinášať vám príspevky :).

      Odstrániť
  12. Ľudia budú stále riešiť ostatných a už to je potom len na nás samých ako sa s tým všetkým dokážeme vysporiadať. Držím vám palce v novej kapitole života a samozrejme musím pochváliť outfit, ktorým si sa presne trafila do môjho vkusu. Topánočky sú krásne :) a asi by som ti ich zobrala. Každým postom si naozaj lepšia a lepšia. Sledujem ťa už dlho a musím priznať, že obdivujem kam si to svojou prácou a odhodlaním dotiahla. Dokonca som sa aj ja sama začala pohrávať s myšlienkou založiť blog ale ako rýchlo to prišlo tak aj odišlo ( aj tak to bolo asi len kvôli tomu, že som chcela žiť blogerským životom, ktorý vyzerá tak krásne ked človek sedí za notebookom a kochá sa fotkami a nevidí koľko práce je za tým ;) ):D a radšej sa budem kochať fotkami tých ktorí vedia ako na to a ty si pre mna jedna z TOP čo sa týka česko-slovenskej scény a nie len čo sa týka outitov ale aj myšlienok , ktorými ma inšpiruješ. Prajem veľa ďalších úspechov .. osobných aj pracovných :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ach opět dokonalý outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som sa k priatelovi nastahovala takmer pocas prveho mesiaca ked sme spolu zacali chodit... dva tyzdne potom ako som sa rozisla s ex priatelom po 2 rokoch. Vsetci mi hovorili ze som cisty blazon a ze neviem do coho idem.... po roku a 2 mesiacoch co som s mojim terajsim priatelom blaznivo zamilovana, a aj s nim byvam, uz az tak vela ludi nemudruje :) Kazdy by mal nasledovat svoje srdce ! Drzim palce, nech sa vam spolu dari a nech vam to v domacnosti klapne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Minulý týždeň som sa k priateľovi sťahovala aj ja a musím povedať, že trochu paniky ešte stále mám. Ale ty sama vieš najlepšie ako na tom ste, každý vzťah je úplne iný a preto by sa ľudia do toho nemali starať. Niekedy sa veci proste nedajú predvídať. Páči sa mi tá sukňa, už minule sa mi páčila v inom poste, robí ti skvelú postavu :) Drž sa!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. To je parádná bundička a ta sukně se mi taky moc líbí, má parádní barvičku!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Jeej bundička mi hneď pripomenula Chiaru Ferragni! :) Krásny outfit aj úprava fotiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Lidi vždy umí nejvíc řešit ostatní :) Já Vám stěhování moc přeju a určitě to zvládnete skvěle. Jinak outfit paráda! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ooo ako krásne si to spravila s tým pozadím!:D a ja debil normálne som kukala, že kto ťa to fotil:D a to spolu sme:DDD ako nepamätám už ani

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hahaha, vidíš, my sme jedno fotografické duo - ty fotíš, ja upravím a sama si hotová z toho, čo z toho vzniklo :D.

      Odstrániť
  20. Ja tvoj blog sledujem pravidelne, aj instagram. Ale nikdy som nic nekomentovala, ale k tým "názorom" iných ľudí ma vždy napadne jeden príbeh: Rodinka a somár. Rodinka vchádza do dediny a na somárovi sa vezie otec. Ľudia si pohoršene hovoria: "Hanba! Chudera jeho žena a syn. Ona sa stará o rodinný krb, vychováva ich syna, stará sa, aby chodili najedení a čistí a on sa vezie." Rodina si z toho niečo vezme a do druhej dediny sa už vezie matka. A od ľudí počujú: "To je strašné, hlava rodiny, určite ťažko pracuje, aby mali, čo jesť. Synček je unavený a malý a ona sa spokojne vezie a nič ju netrápi." Rodina sa na seba pozrie a v ďalšej dedine už sedí na somárovi synček. Ľudia pohoršene vravia: "Otrasné. Rodičia sa oňho starajú, dajú mu aj to posledné, určite sú urobení a on sa sebecky vezie a na nich vôbec nemyslí." Rodina sa zamyslí a do štvrtej dediny vchádzajú všetci peši a somárika ťahajú za sebou. Ľudia sa smejú: " To sú akí hlúpi ľudia! Majú somára a ťahajú ho za sebou, namiesto toho, aby sa na ňom viezli."
    Na tento príbeh si ja spomeniem vždy, keď chce niekto niečo riešiť v mojom vlastnom živote. Nikdy nikomu nevyhoviem, tak si idem podľa seba .) A zatiaľ to bolo výborné. Tak si z tých "názorov" nerob nič a spomeň si na príbeh o rodinke a somárikovi .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak týmto príbehom si ma naozaj potešila, budem naň myslieť, keď sa ocitnem v takej situácii opäť. Máš pravdu, nikdy každému nevyhovieš a akokoľvek sa rozhodneš, vždy sa nájde niekto, kto by to urobil inak, lepšie, vôbec, atď. Čiže všetci robme vlastné rozhodnutia, tak ako hovoríš :).

      Odstrániť
  21. Za mně super!

    Mám ale 2 praktické připomínky:

    1 - při otevření Tvé stránky na mně vždy vyskočí "FB follow", což je strašně otravné! Nemáš to na blogu jen Ty, má to už hodně holek, ale je to dost nepříjemné, a odrazuje to na Tvůj blog vůbec chodit...

    2- písmo textu máš hrozně malé - velmi špatně se to čte, takže ho často přeskakuji a vím, že nejsem jediná, což je škoda... Takže pokud mohu poprosit, zvětšit aspoň o 1 bod.

    Děkuji!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Určite na to budem myslieť pri renovovaní dizajnu :).

      Odstrániť
  22. Super Beka, ja som sa ku svojmu priatelovi stahovala po 3 mesiacoch a do mesiaca sme aj pocali babetko :D to uz pojde rychlo, prajem aj vam malicke, budes skvela mama

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, tak to ďakujem :)). Ja sa už teraz rozplývam nad bábätkami, ale myslím, že len preto, že mi chýba Sebi. Na vlastné si ešte trochu chcem počkať :).

      Odstrániť
  23. Moc pěkné boty a krásná barva sukně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ďakujem vám najviac za komentáre a podporu, veľmi si to vážim! :) Už viem o čom napíšem ďalší dlhý článok, haha :).

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Tá bomberka je úžasná ! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Ja som s mojou laskou na prvy pohlad zacala zit okamzite. Hned. Vydrzalo to 5 rokov a bolo to to najlepsie co ma stretlo...teraz spolu nie sme, boli sme moc mladi, a nevazila som si ako mi je super..preto, kedze takyto vztah vzdy rychlejsie zovsednie, nezabudni si ho vazit ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook