Cosmetic random XVI.

18.6.15

5 done
Dlho nafotený a pripravený random post je tu dnes pre vás! Nájdete v ňom letné vychytávky a mojich nových každodenných spoločníkov. Inak pár dní som blog trochu zanedbávala, ale ak všetko pôjde dobre, tak o 2 dni by blog mal mať nový šat! :)

Moje obľúbené rúže Color Sensational od Maybelline majú ďalšie krásne nové odtiene Rebel Bouquet. Sú jemné, ale ako je pri týchto rúžoch zvykom, dosť pigmentované, takže pery sú zaliate farbami :). Nemyslela som si, že ma ešte nejaké nové odtiene dostanú, ale 448 Coral Flourish je krásna koralová farba na leto a ešte lepšia je podľa mňa 158 Power Peony, ktorá je svetlejšia ružovo-fialková. Nádhera! Týchto rúžov mám vo svojej ,,zbierke" najviac a myslím si, že je to to najlepšie, čo sa dá v drogérii zohnať.

2 done
La Roche-Posay je na moju citlivú pleť ideálna značka a za tie roky čo ju používam ma nesklamala ani raz. Keďže si veľmi potrpím na krémovanie, či už v zime alebo v lete (mamka to do nás vštepovala odjakživa a ja natieram každého a nechápem, kto to nerobí), na slnko bez ochrany nevychádzam. A na tvár si dávam obzvlášť pozor, pretože slnko podporuje tvorbu akné a moje začervenania sa zvýrazňujú. Takže si slnko dávkujem opatrne. La Roche-Posay Anthelios je gélový krém a je to fakt vychytávka, pretože okrem toho, že má SPF30, UVA aj UVB ochranu,  tak je navyše zmatňujúci! Práve preto ma zaujal. Viete, keď je teplo, lesknete sa a tento krém chráni a ešte aj zmatňuje. Aspoň čiastočne, lebo keď je raz milión stupňov, tak vám nepomôže ani svätená voda. Ja ho používam do mesta pod BB krém a nevymením ho celé leto.

3 done
Keď som zistila, že vychádza Better Skin od Maybelline, nevedela som sa ho dočkať! A viete čo? Nesklamal. Krásne kryje, má príjemnú štruktúru, pleť zjednotí a zmatní. Odporúčam hlavne ak máte lesklú mastnúcu pleť :). Môžete si ho aj pokojne miešať s denným krémom. Okrem toho mi vyhovujú aj svetlé odtiene, ktoré sadnú mojej bielej pleti.

6 done
Linky si maľujem iba raz za čas, pretože keď ich mám, cítim sa nalíčená ,,až príliš", ale na večer sú v poriadku. Avšak, odkedy mám fixkovú linku Maybelline Master Graphic, tak si ich maľujem o niečo častejšie, pretože vytvoriť si rovnaké linky už nie je taký problém. Je to úplne jednoduché, doslova akoby som sa líčila fixkou :). Jej nevýhodou je, že pigmentácia nie je taká čierno-čierna ako pri gélových linkách. A taktiež sa príliš ľahko odličuje, čiže pokiaľ by ste plakali, alebo by ste sa spotili, alebo by vám do oka padla mihalnica, linka sa ľahko rozmaže. Napriek tomu, za mňa áno, keďže nezvyknem len tak plakať :).

10 done
Maybelline The Nudes. O tejto paletke sa teraz hovorí asi všade! A keďže bolo pre mňa dlhú dobu ťažké nájsť peknú, kvalitnú hnedú paletku, nevedela som sa dočkať, až ju vyskúšam. Štetček je oničom, to je hádam jasné, ale tiene sú super! Hlavne hnedé odtiene a hnedo-zlatý (tretí z prava) je môj úplný favorit. Svetlejšie tiene nemajú príliš silnú pigmentáciu, ale to ma až tak neprekvapilo. Ja túto paletku používam denne, tiene majú dobrú konzistenciu (neprášia sa) a prekvapivo využívam takmer všetky farby (okrem bielej a čiernej, tie skôr na večer), čo sa mi stáva málokedy. Čiže za mňa výborná každodenná paletka.

1 done
Vichy Idéal Soleil Bronze je na leto poriadna vychytávka. Krém optimalizuje opálenie, čo znamená, že urýchľuje prirodzenú tvorbu melanínu, ale nenájdete v ňom žiadne samoopaľovacie zložky. Výborne na nanáša, sprej funguje v 360° vďaka uzáveru sa doň nedostane voda ani piesok. A nerozlejete sa vám ani v taške, viete ho zapnúť (ON) a vypnúť (OFF). Za mňa obrovská spokojnosť a to, že je vodoodolný ani nemusím spomínať :).

7 done
Aussie šampón som vyskúšala prvýkrát a bola som príjemne prekvapená. Jedná sa o Miracle Shine Shampoo, ktorý vlasy pekne rozžiari vďaka perlovému púdru a ženšenu, ale nie sú po ňom mastné ani spľastnuté, čo sa pri šampónoch sľubujúcich lesk v prípade mojich hustých, ale jemných vlasoch často stáva. A tá vôňa je len plusom, veľmi príjemná divoká čerešňa.

Lak na vlasy taktiež z rady Miracle Shine + Hold je trochu odlišný od lakov, ktoré bežne poznám. Prvým plusom  je, že krásne vonia - po divokej čerešni a ja tak nemusím pol dňa vetrať. Fixácia je jemnejšia, na komplikované účesy by som sa naň nespoliehala, ale v bežný deň na zafixovanie účesu, copu alebo jemných vĺn je parádny, pretože nezanecháva pocit ťažkých vlasov, ale naopak, vlasy sú po ňom pekné vzdušné.

8 done
Nie som veľmi fanúšikom dvojkrokových maskár, tie s bielou farbou nikdy nepoužívam. Vyskúšala som False Lash Superstar od L´Oréal a s jej efektom som spokojná aj bez použitia bieleho podkladu. Sama rozdiel bez a s použitím až tak nevidím, ale ak si ho dám, cítim sa tak, že som líčeniu venovala väčšiu pozornosť :D. Inak riasy veľmi pekne predĺži a samotnej maskare nemám čo vytknúť, pokojne by to šlo aj samostatne, ale chápem, marketing.

9 done
L´Oréal Brow Artist Genius Kit  som vám nedávno už písala v poste o líčení obočia aj s videom a pokiaľ vám stačí jeden odtieň tieňa (ja sama preferujem jednu farbu a minimálne používam ostatné) a jeden vosk, tak jeho kúpu neoľutujete. Ja som paletku musela nechať doma mamke, pretože z nej bola hotová.

photos by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Krásne vecičky, musím omrknúť tie rúže. Make up mám tiež a som z neho nadšená, dokonca som s ním robila na blog aj jedno líčenie ešte v čase, keď som mala len vzorku z časopisu. Presne s tebou súhlasím. Je naozaj skvelý, super kryje, veľmi ho nevidno a zmatňuje, čo je pre mňa asi najdôležitejšie, keďže sa leskenm ako diskoguľa.
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/04/nude-is-good-make-up-look.html
    A po tom La Roch kréme sa musím tiež popozerať, takže vďaka za tip ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uu teším sa na nový šat!!! a tie nudes tiene si musím aj ja kúpiť, nič také nemám a teraz keď bude nový účes, tak mi bude vidno viac do oči, takže musím na tom začať pracovať:D
    Ten vichy krém je perfektný!! Úplne najviac oceňujem tú rotáciu 360°, hlavne keď ležím a nechce sa mi ani pohnúť:D
    A ten ružový rúž na prvej fotke- veľmi pekný

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tipy a hlavne ma zaujal ten krém La Roche - Posay. Vždy ma štve že krémy so SPF zanechávajú pleť mastnú a lesklú, takže je skvelé, že existuje nejaký zmatňujúci. Musím vyskúšať :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím říct, že se mi v tomto článku líbí úplně všechno :) Musím vyzkoušet minimálně rtěnky Color Sensational :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta paletka od Maybelline se mi hrozně moc líbí :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkně nafocené =) a na Aussie přísahám!! =) Nedám z ruky =)

    Mišo
    Vyhraj kšandy!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nezkoušela jsem nic, nějak mě už ta dekorativka z drogerie nebere :). Každopádně paletka od Maybelline se fakt povedla, to zase jo. A krémy od La roche jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všechno vypadá skvěle! Pro mě jsou top ty rtěnky a paletka!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zaujalo mě duo na obočí od Lorealu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten make-up chcem vyskúšať aj ja, rúže sú nádherné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook