CHANGE

5.6.15

4 done

Zaujímavé, tento článok som automaticky začala písať po anglicky. Asi je to tým, že som vypila trošku vína, a vtedy sa mi po anglicky rozpráva ešte lepšie, však...za pár hodín vstávam na vlak, takže v čase, keď vy čítate tento post, ja sedím v Regiojete a...cestujem. Už  sa teším domov, dlho som tam nebola a Sebi je najkrajšie bábo na svete a ja sa ho už neviem dočkať, ak chcete, môžete si ma pridať na Snapchate (styleofbecca) a občas vám niečo pošlem, Sebi miluje snapchatovať! :D

Tak, ten text hore som napísala večer asi o pol jednej a potom som jednoducho zaspala, takže toto už píšem vo vlaku. Takéto mega čerstvé, skoro ,,live" články tu nie sú každý deň :D. Včera sme boli na vínko u Paťa a Miša, kde nám Paťo hovoril mierne strašidelnú cestu v kupé s dôchodcami. A hádajte, s kým sedím dnes v kupé ja? Áno, s troma dôchodcami 70+, ktorí cestujú Regiojetom prvýkrát, takže si viete predstaviť to nadšenie z nápojov a iných služieb. Každopádne, keď som išla prvýkrát ja, moje reakcie boli podobné, takže im to pravdaže nezazlievam. Ale dala som si slúchadlá do uší, lebo už sa rozprávali o ,,prújme", slúchadlách za 20 000 kč, náboženstve, najnovšie o fajčení trávy, a na tieto témy dnes proste nemám náladu :D.

Názov postu bol vymyslený samozrejme včera v náladičke. Predpokladám, že som chcela napísať niečo o zmenách, však. V tomto poste totižto prvýkrát vidíte moje nové tetovanie. Mám ho iba pár dní a je to moje piate tetovanie - prvý obrázok. Mám samé texty a už som chcela niečo iné. Nakoniec som si vybrala istý druh paprade, ale všetko vám poviem až v samostatnom poste. Teraz som už spokojná a pár rokov si žiadne tetovanie nedám, aj keď ktovie...takto som si myslela, že budem mať dlho tmavé vlasy a vidíte, stále to mením a teraz si najviac užívam tieto svetlejšie. Veľa ste mi ich chválili, tak ak ste z Košíc, mám pre vás tip na skvelú kaderníčku. Volá sa Miška Némethová, pokojne ju kontaktujte a zaručene budete spokojné. Ja som sa k nej dostala cez kamarátku, ktorej som obdivovala vlasy, takže šírim túto zvesť o perfektnej osobe ďalej :). Ešte späť k tým zmenám. V najbližšej dobe ma čaká pár zásadných. Ak ste na mňa z predchádzajúceho postu mysleli a držali mi palce, ďakujem, podarilo sa to!! Mám obrovskú radosť. Taktiež sa koncom mesiaca budem sťahovať, čo je pre mňa veľký krok. Zmeny sú však dobré a hlavne dôležité a ja som vďačná za to, akým smerom sa momentálne posúva môj život. Prajem vám krásny piatok a víkend!


14 done
3 done
8 done
7 done
12 done
2 done
 photos by Foly

Outfit: tee - New Yorker / pants - Lanti / vest - H&M / shoes - Baťa / bag - Deichmann

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Len tak ďalej :) Pristane ti to ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi sa mi páči tvoj outfit, aj to akým štýlom píšeš články :)

    http://vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre mna je toto najlepsie co tu bolo, skvele fotky so skvelym outfitom, tlieskam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podprsenka! *smajlik so srdieckovymi ocami*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, Beca , vieš poradiť ? mna by zaujimalo či kozmetika mac ponuka naličenie v predajni zadarmo alebo za nejaky poplatok? chcem si totiž kúpiť makeup aj niečo na kontúrovanie a chcela by sa teda dať nalíčiť aby mi tam vybrali vhodné odtiene a pod ale nechcem tam nechať majland (15 -20€ len čisto za líčenie ak nerátam kúpu samotnej kozmetiky). Nikde neviem nájsť bližšie info. Len to, že také služby ponúkajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super. Aj outfit aj paprad. Uz nebudes byvat s Foly? Stahujes sa k priatelovi? Tiez ma nieco podobne teraz caka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Outfit je super, tieto vlasy ti veľmi pristanú, akurát tá úprava fotiek teda nie je nič pre mňa. Ale tak oceňujem aspoň, že sa snažíš ozvláštniť články aj takýmto spôsobom. A teším sa na článok o tetovaní.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook