BELIEVE

3.6.15

15 done

Pamätáte sa, keď som mala tieto hadie čižmičky na sebe prvýkrát? Celá v čiernom a ešte s tmavými vlasmi som písala, že sú ľahké na kombinovanie. Niežeby som na to teraz mala iný názor, ale som typ človeka, ktorý nejako podvedome nerád nosí viackrát to isté. Pravdaže, ak niekde prespávam a nemám okrem daného outfitu nič iné, tak mi to problém nerobí, poprípade ak idem k babke na víkend, tak si so sebou neberiem vôbec nič (pretože doma sú tepláky!), ale inak rada vymýšľam aspoň trošku iné, hoci často jednoduché outfity. A pri týchto topánkach to nie je možné, pretože pri tomto outfite sa skončila všetka hra s nimi. K denimu sa mi nepáčia, v čiernom som už bola, teraz je tu toto a ešte si ich môžem dať s bielym tričkom a čiernymi nohavicami. Takže áno, kombinujú sa ľahko, ale tých spôsobov je obmedzené množstvo. Takže na blogu ich dlhú dobu neuvidíte, možno ešte raz niekedy na jeseň.

Mám teraz pre vás prichystaných kopec outfitov, video, beauty posty....už dlho som toľko článkov nemala v zásobe a teším sa! Vypočujte si skvelú Believe od Mumford & Sons a myslite na mňa dnes, držte mi palce prosím, dnešok je pre mňa superdôležitý.


13 done

0 done

20 done

6 done

17 done

11 done
photos by Foly

Outfit: T-shirt - KappAhl / pants - Tally Weijl / bomber jacket - Terranova / snake boots - Shoes & the City / backpack - Asos / sunglasses - Ray Ban Aviator / watch - Younger&Bresson

You Might Also Like

7 komentárov

Find me on Facebook