MY FAVORITE COLOUR COMBOS 2

1.4.15

colours page done
Keďže prvá časť o farebných kombináciách mala úspech, ako som sľúbila, pripravila som pre vás pokračovanie. Rada by som takýto článok vydala tak raz za 2 mesiace, páčilo by sa vám to? Rozširovalo by sa to neskôr napríklad aj na kombináciu vzorov. Tento článok som mala pripravený už dlho, akurát som nevedela nájsť to ideálne štvrté duo, ale včera sa mi to podarilo, jupí. V tejto časti nájdete opäť 4 farebné kombá, ktoré sa mi páčia, a hoci niektoré z nich nenosím až tak často, verím, že vás inšpirujú.


colours mint and red 1
Kombinácia mintovej a červenej nie je úplne obvyklou, ale každopádne zaujímavou. Mne sa najviac páči ružovo-červený = jahodový odtieň červenej, ale ten sa samozrejme nedá až tak ľahko zohnať, preto voľte červenú, lososovú alebo aj bordovú. Nebojte sa ani kombinácie viacerých odtieňov, ale vždy ostávajte v palete a ďalšiu farbu už nepridávajte.

Tip: Doplňte denimom alebo bielou/krémovou farbou!

colours mint and red
colours mint and red becca

colours nude an grey
Veľmi jemná a sofistikovaná kombinácia vznikne spojením šedej a telovej/krémovej/béžovej. Momentálne patrí medzi moje najobľúbenejšie, je ideálna, ak nechcete príliš pútať pozornosť, ale v čiernej sa vám taktiež nechce byť. Vhodná neustále!

Tip: Ak sa vám žiada farebného akcentu, siahnite po tmavobordovom rúži!

colours grey and nude collage
colours grey and nude becca collage

colours khaki and orange 1
Khaki alebo army green začínam mať prudko v obľube, pretože je to síce farba, ale rovnako ako bordová, nie až tak výrazná a dá sa výborne kombinovať. Okrem ružovej, ktorú som vám spomínala v prvej časti tejto série článkov, skvele sedí aj s oranžovou. A to oranžovú príliš v láske nemám. Stačí jeden oranžový farebný detail v podobe náramku či rúžu a khaki kúsok má razom novú rozmer.

Tip: Doplnky v zlatých a strieborných odtieňoch výborne doladia outfit!

colours khaki and orange
colours khaki and orange becca

colours purple yellow
Nebudem klamať, žltú už nenosím, pretože som sa jej v detstve presýtila, keď to bola moja obľúbená farba. Všetko bolo žlté, viete. V archíve som našla zopár outfitov, kde ešte mám žltú na sebe, ale v kombinácii s fialovou ani raz, takže v tomto prípade je inspo z mojej strany stručné a fialovú si domyslite. Samozrejme, toto farebné duo nie je žiadnou novinkou, ale žltá sa často ťažšie kombinuje, preto som sa rozhodla ju sem zaradiť a niektoré z vás inšpirovať. Na jar veľmi veselé a svieže, možno nakoniec vyskúšam aj ja :).

Tip: Výborne sa k tejto kombinácii hodí červená alebo tmavomodrá!

colours purple and yellow collage
colours purple and yellow collage becca
collages by me
picture sources (and more inspo) on Pinterest, acupofstyle, simplyfoly, feminity

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Skvělý článek, určitě bych podobné uvítala:) Ráda bych napsala která kombinace se mi líbí nejvíc, ale nejde to. Všechny se mi hrozně líbí! :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý nápad na post!! Super kombinace barev a k tomu skvělé ukázky..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. první dvě kombinace jsou naprosto nej <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opět skvělá článek :-) Barevné kombinace se mi moc líbí, hlavně strawberry + mint a nude + grey :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super inšpiratívny post, hneď som si predstavila kúsky zo šatníka v tých farebných kombináciách, ktoré si plánujem vziať na seba (Uľahčila si mi výber oblečenia asi tak na týždeň :D:D :D ). žltá + fialová a červený doplnok je top - nezvyčajné, originálne a hrooozne pekné a zujímavé :)
    Určite v podobných článkoch pokračuj, páčilo by sa mi aj niečo v štýle v akých kombináciách použiť určitý špecifický kúsok oblečenia

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac ma asi zaujali prvé dve kombinácie, ktoré sa mi spolu moc páčia. Moc vydarený článok.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. žltá a lilac je krásna! škoda, že nemám nič žlté..a ani fialové:D
    wrr a ja v článku, jes budem slávna teraz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Najviac sa mi z týchto kombinácií páči khaki s oranžovou. Je to veľmi zaujímavé a krásne kombo ako na elegantné, tak aj na športové outfity. Super článok a som zvedavá aj na nejaký o vzoroch :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  9. takéto články by si mohla robiť častejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty kombinace jsou úžasný :) Baví mě nude+grey a nikdy mě nenapadlo, že khaki a oranžová můžou vypadat tak skvěle dohromady :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook