MUSTARD

16.4.15

17 done
Mám radosť z týchto teplých slnečných dní. Ale moc si ich neužívam, sedím doma za počítačom a píšem. Hlavne bakalárku, články na Deichmann Trendblog a samozrejme myslím aj na vás, nechcem zanedbávať blog. Momentálne je pre mňa veľké potešenie ísť do potravín na nákup alebo na blogerskú akciu. Inak tých akcií bolo v poslednom čase dosť, čo ste si už asi všimli, a o niektorých z nich vám ešte musím napísať :). Plus som začala behať. Nemám rada beh, ale na Vítkov sa mi s jasným cieľom ide ľahšie, plus je to také vypnutie. Dúfam, že mi to vydrží, už som si kúpila aj tenkú bundu na tento účel :D. 

Mám pre vás jeden filmový tip. Pozrite si drámu Detachement s Adrienom Brodym a mnohými inými známymi hercami. Výborný soundtrack, myšlienka a scény, už dlho ma žiaden film tak nechytil, núti vás zamyslieť sa, premýšľať, mne dokonca aj slza vybehla. 

Tento outfit som mala na sebe na predstavení kolekcie Syn v Pohybu, o ktorej som písala včera. Keďže som sa v ňom cítila dobre, nafotila som ho aj za svetla, akurát som vymenila čižmy za sandálky :). Táto jemná bomber bundička patrí medzi moje top jarné kúsky, mám radosť, ak si kúpim niečo, čo naozaj využívam a nosím pravidelne, nie iba raz za mesiac - dva. Veď aj tieto okuliare, klobúk a sandálky mám v šatníku už nejaký ten rok a na svojom čare vôbec nestratili. Máte aj vy takéto kúsky, ktoré nosíte viac menej nonstop?


9 done
14 done
15 done
11 done
5 done
photos by Foly

Outfit: T-shirt - second hand / pants, hat, chain - H&M / bomber jacket, sandals - Mango / sunglasses - Ray Ban Clubmster

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Já teď sháním cokoliv v barvě hořčice, ideální pro retro laděné outfity

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dikyčko za tip na film =), drámy, to my můžeme =).

    A běhat..musíme začít taky..však léto a plavková sezóna se blíží!! Akorát na Vítkov..to jsme měli problém vyšlapat, ne to ještě vyběhnout =D, zůstaneme asi v Riegráčích.

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty kalhoty jsou boží. Celkově moc povedený outfit. Taky jsem začala běhat. Sice je to spíš jogging, ale celkem mě to chytlo :)- BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné farby v outfite :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. outfit je super :-) za sebe můžu říct, že fakt nedám dopustit na koženou bundu, nosím ji téměř pořád od loňska, kdy jsem si jí koupila (za úplně super cenu) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bundička se mi líbí moc a nad hnědým kloboukem jsem taky přemýšlela. :) Skvělý outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi sa mi páči tvoja bundička :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook