ETOILES TRÉS BEAU

10.4.15

17 done
Napriek tomu, že som si sľúbila, že už žiadne sivé teplákové mikiny kupovať nebudem, tak tejto nešlo odolať. Ja viem, že to hovorím stále, ale na bazári som dva kusy vyradila, takže jeden mi predsa mohol pribudnúť, nie? Túto s flitrovaným názvom som našla v Mangu vo Fashion Arene za značne zníženú cenu od tej pôvodnej, ktorá ma od kúpy tejto mikiny odradila v Košiciach. A jej názov Etoiles Trés Beau, čiže veľmi krásna hviezda, ma inšpiroval k dnešnému článku.

Na tomto blogu sa stále snažím propagovať sebalásku, zdravé sebavedomie a vyrovnanosť s vlastným výzorom. Psychika veľmi ovplyvňuje vaše celkové vyžarovanie a vnímanie vašej atraktivity okolím. Nikto z nás nie je perfektný. Akurát je ťažšie to pochopiť, keď sme dennodenne vystavení vysokým, štíhlym, dlhonohým modelkám či blogerkám, s lesklými upravenými vlasmi a bezchybnou pleťou. Včera som si pozrela The September Issue, kde Grace Coddington žiadala, aby pánovi pri modelke v editoriáli vrátili vo Photoshope späť jeho pôvodné brucho. Tvrdila, že dokonalosti je dosť na modelke a ďalšia nie je potrebná. Tento názor mi bol veľmi sympatický. Má totiž pravdu. 

Chcem, aby bol tento blog reálny, živý, aby niektorým z vás dodal odvahu, a aby vás inšpiroval. Ľudia sú rôznorodí, každý vyzerá inak, každého prednosti sú niekde inde a pokiaľ sa necháme zmiasť propagovaným prototypom dokonalosti prezentovaným médiami, je to len naša chyba. Stáva sa mi, že mi niekto anonymne (ako inak, však) napíše, že by som nemala nosiť sukne, lebo na ne nemám nohy. Nie je to hlúposť? Keď je vonku teplo, mám sa trápiť v nohaviciach? Alebo mám chodiť po pláži v neopréne? Nechcem mať s každým outfitom v sukni či šortkách strach, či mi opäť nepríde nejaký ,,múdry" postreh. Nechcem mať pocit, že sukne nemôžem nosiť a nechcem sa v nich cítiť neatraktívne. A takisto nechcem, aby ste mali takéto pocity z čohokoľvek vy. Som si plne vedomá svojho, nazvime to, nedostatku, ale nič na ňom nezmením. Čo môžem a chcem zmeniť, na tom pracujem. Na každom človeku sa nájde niečo krásne a niečo, s čím nie je spokojný. Dôležité je celkové vyžarovanie, energia, ktorú človek vysiela. Viete, koľko zlosti a negatívnej energie vyprodukuje zakomplexovaný človek? Škodí tým hlavne sebe, ale dokáže raniť aj iných. Preto pre tých, ktorí ešte majú pochybnosti, pozrite si toto video a porozmýšľajte, do ktorých dverí by ste vstúpili. Dúfam, že do tých istých ako ja :).

P.S.: Nezabudnite, že do 18.4.2015 máte 15 eur zľavu na nákup hodiniek na idelux.sk! Stačí k objednávke pod adresu zadať kód 679340707 a suma sa vám odráta automaticky. Odporúčam hlavne značku Michael Kors a Fossil :).

2 done
18 done
7 done
19 done
13 done
10 done
photos by Foly

Outfit: sweatshirt - Mango outlet / skirt - unknown / sneakers - Nike Air Max / sunglasses - Six / bag - jej.sk / watch - Fossil / bracelet - Ops! Objects

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Beka vyzeráš ty niekedy vôbec zle? :D Z looku sa mi páčia najmä hodinky, kombináciu zlatej a striebornej som niekedy neznášala, no akosi som zmenila vkus :)

    http://www.thestylemon.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš úplnou pravdu..a ty kecy o tom, že fashion blogy jsou tu jen od toho, aby ukazovaly dokonalé postavy v dokonalých outfitech, bla bla bla.. Prostě lidi si často blogy pletou s fashion magazíny, kde jsou týmy od toho, aby daná modelka vypadala superdokonale.
    Já jsem upřímně už unavený z toho, jak se lidi honí za dokonalostí a bezchybností..kde se vytratila přirozenost a jedinečnost každého z nás?
    A ano, takový hejter škodí hlavně sobě, ale pokud něco takového napíše člověku, který si za sebou 100% nestojí a nevěří v sebe, dokáže pak napáchat hodně velké škody =/ aniž by si to asi sám uvědomoval..
    Lidi, buďte sví, usmívejte se a myslete na to, aby bylo dobře vám..žijete pro sebe, ne pro kritické okolí..ono nakonec rčení, že "co vyzařuješ, to přitahuješ" není vůbec od věci..

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý a pravdivý článok, s ktorým úplne súhlasím. Každý sme iní a mali by sme sa navzájom rešpektovať. Pristane ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Súhlasím s tebou :) Myslím, že práve blogy majú byť o tom, aby zbúrali niektoré "štandardy", ktoré nastavili módne časopisy a podobne (aj keď začínajú sa pomaly búrať aj tam). A nemyslím, že je to len o váhe a postave, ale aj o akýchkoľvek iných nedostatkoch, ktoré (podľa zadaných štandardov) máme. niekedy rozmýšľam nad tým, že keby sme žili v inej spoločnosti, či už historicky alebo geograficky, mnohí ľudia, ktorí podľa dnešných štandardov májú vážne nedostatky by boli vysoko vyzdvihovaní kvôli svojmu výzoru a naopak. A nakoniec, krása je predsa vysoko subjektívna.

    Každopádne, tvoj blog rada sledujem aj napriek tomu, že v mnohom máš úplne iný štýl a názory ako ja. Ale myslím, že o to aj ide. Aj tak ma tvoj blog baví, páčia sa mi fotky (aj keď nie vždy sa mne osobne páči všetko čo, a ako máš na sebe, ale tak isto by sa ti nepáčilo všetko, čo si dám ja.) Každý z nás je iný a tak to má byť. A to vyžarovanie ti rozhodne nechýba :) No a bez tvojho sebavedomia by si to asi ani nebola ty, a to je fajn, môže byť inšpirácou pre ostatných. Taktiež mám veľm rada tvoje úvahy o živote pomedzi fotky a moja je už tiež dosť dlhá tak zrejme končím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekne napísane, tiež mám občas pocit (hlavne na zahraničných blogoch) že baby vyšli priamo z fotenia do nejakého magazínu a že by som mala asi viac času stráviť pred zrkadlom :) Takže som rada že máš nato takýto názor a outfit je skvelý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ano a ano!
    sama jsem touhle zakomplexovaností dost trpěla (a pořád tam částečně je), ale život v UK mě učí k postupnému sebevědomějšímu já..myslím, že takové to - ty na to nemáš nohy / postavu, je pěkná blbost, protože pak přijde iggy azalea, co má postavu hrušky a dá si něco, co by si nikdo s takovým zadkem 'dát neměl' (podle módních magazínů a podobných rad), a najednou to je trend a potom jsou kostnaté slečny ty tam a svaly se považují taky za 'ok'..takže kašlat na trendy - každý by se měl cítit dobře ve své vlastní kůži :)
    ale s tou ignorací postavy to nemyslím na 100%, protože hodně zdejších slečen má ve zvyku si dát vypasované kalhoty, vystrčit z nich pupek a na to crop top a to je už zase ten druhý extrém, všeho s mírou :)
    každopádně, prosím dělej dál osvětu nás českých a slovenských žen ke zdravé sebelásce :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kludne sukne nos. Ale davala by som l sukniam vzdy topanly aspon na akom takom opatku, kedze si nizsia. V tomto outfite mi nesedi tvar kabelky. Crossbody je OK, ale mozno nieco oblejsie... moc strohe je to.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mam uplne stejnou! a nosi se skvele :) a jinak souhlas s clankem!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook