BARBIE

13.4.15

19 done
Nie som práve nadšená, čo sa deje so značkou Moschino po nástupe Jeremyho Scotta, ale marketingovo im tento ťah vyšiel, o tom niet pochýb. McDonaldové kúsky spolu so Sponge Bobom z FW2014 ma neoslovili, pretože neznášam kombináciu žltej a červenej, takisto ma nenadchla posledná FW2015, príliš veľa farieb alebo medvedíkové motívy, nič pre mňa, ale uznávam, že som bola zvedavá a na kolekciu som sa tešila rovnako, ako očakávam, s čím príde Chanel, Dior alebo Dsquared2. Avšak prehliadka z SS2015 ma doslova nadchla. Bola zábavná, prehnaná, extravagantná a pripomenula mi detstvo. Netvrdím, že sa mi z nej páčilo všetko, ale celkový koncept bol pre mňa natoľko zaujímavý, že som si chtiac či nechtiac po zhliadnutí prehliadky ihneď objednala túto cyklamenovú kabelku. A keď som na narodeniny dostala túto prudko Moschino SS2015 šmrncnutú mikinu, moje srdce zajasalo, pretože mi bolo jasné, že sú pre seba s kabelkou ako stvorené. Samozrejme, u mňa žiadne Barbie outfity nenájdete, ale ružovú nosím rada, takže moje pojatie je vhodné na každodenné nosenie :). 


3 done
1 collage
9 done
2 done
17 done
20 done
photos by Foly

Outfit: sweatshirt - Tally Weijl / shoes - Daneris / bag - Carla Ferreri / watch - Michael Kors / bracelet - Ops! Objects / leather jacket - Mango / sunglasses - DIY

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Super outfit! Mikina je parádní a kabelka celému outfitu dodává ten správný šmrnc :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Moschino se od elegance posunulo k výstřednosti, ono Scott to ani jinak neumí =), ale já si myslím, že takové oživení fashion svět prostě potřebuje =)

    Outfit fajnový, takový free a růžová ti prostě sedne!!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten ruz je dokonaly. Aka je to znacka a odtien?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to Bodyography Electric Lip Slide, odtieň Cheeky Baby :). Môžeš si ho kúpiť tu - http://makeupgroup.cz/rty/55-electric-lip-slide.html

      Odstrániť
  4. To je perfektní! Už jen ten nadpis mi vykouzlil pod nosem rohlík! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa nové Moschino celkom baví aj keď je pravda, že je to dosť iné.
    Kabelka sa mi veľmi páči, má super farbu. Ružová ti pasuje! :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tahle kombinace je úžasná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá kabelka je super!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja raz nepochopim, preco teda cenzurujes komentare a zverejnujes aj otazky, NA KTORE NEODPOVEDAS .. ked vies, ze neodpovies na otazku, odkial su tvoje slnecne okuliare alebo na hocijaku inu, NACO ICH ZVEREJNUJES .. nepochopim .. to mas cas si ich precitat a odklikat na zverejnenie, ale odpisat 3 slova raz za cas, na to uz chvilku nemas?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažím sa odpovedať na všetky otázky, a keďže na nich nechcem zabudnúť, zverejňujem ich, až keď som na počítači a teda na nich hneď reagujem. Ak na nejakú otázku nereagujem, je to preto, že som komentáre zverejňovala cez mobil. Cenzurujem iba komentáre, ktoré sú neslušné, ale to sa stane asi iba 1-2x do mesiaca, inak zverejňujem všetko. Takže sa ospravedlňujem, ak máš pocit, že neodpisujem, snažím sa :).

      Odstrániť

Find me on Facebook