SNAKE BOOTIES

30.3.15

10 done

Spomínala som vám, že celá v čiernom obvykle nechodím? Je to pravda, ale niekedy predsa musím spraviť výnimku. Tiež je pravda, že si v poslednom čase užívam jednoduchosť. Ale nech je s nápadom. Čižmičky s hadím vzorom som našla na Slevomate (Móda & Styl) a k ich kúpe ma inšpirovala americká blogerka Shea Marie. Môžu zdať extravagantné, zložité na kombinovanie, či dokonca gýčové, lenže nie je to celkom tak. Áno, sú extravagantné. Áno, môžu byť aj gýčové, akurát záleží od toho, s čím ich skombinujete. A kombinácia nie je pri takýchto výrazných kúskoch vôbec náročná. Je snáď niečo jednoduchšie ako vybrať tie najviac basic kúsky? All black everything outfit, alebo namiesto čierneho zvoliť biele či sivé tričko. Hotovo! Nič viac netreba a efekt zaručený. Ja som hneď vyvenčila pánsku bomberu, ktorú nám na sobotnom bazáre daroval Patrik. Máme veľkú radosť, ďakujeme! :)


1 done

12 done

8 done

6 done
photos by Foly

Outfit: pants - Tally Weijl / T-shirt - KappAhl / bomber jacket - Zara from Made by Boy :) / snake booties - Shoes & the City (Slevomat Móda & Styl) / watch - Michael Kors

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tu bomberu znááááám =D..to jste kdy stihli fotit =O, parádička ^_^

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Topánky ma až tak neberú, ale mám rada celočierne outfity a ten vzor na topánkach to pekne oživil :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hadí vzor ma nejako neberie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty boty jsou skvělý! Jsem u tebe zvyklá na veliké náhrdelníky a možná by ani tomuhle outfitu nějaký doplněk kromě brýlí neuškodil, ale i tak se mi to líbí, sluší ti to :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je paradni outfit, botky to cele hezky ozivily :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé tohle vypadá skvěle! Moc ti to sluší a ty boty jsou hezké oživení celočerného outfitu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook