FAV PIECES

14.3.15

16 done
Najprv som rozmýšľala, či sem tento jednoduchý outfit vôbec dať, ale potom som si povedala, že prečo nie, konieckoncov, takto chodím oblečená veľmi často. Určite máte aj vy kúsky, po ktorých siahate, keď sa chcete cítiť pohodlne, ale zároveň vyzerať dobre. Pre mňa sú to tieto rifle, ktoré mám v šatníku už niekoľko rokov. Mala som obdobie, keď som ich nosila nonstop, potom na ne dlhú dobu ,,sadal prach" a teraz oslavujú comeback. Druhým kúskom je táto károvaná košeľa z Choies. Mám už jednu oversized. ale dlho som hľadala jednu bavlnenú v mojej veľkosti a v peknej červeno-modrej kombinácii. Odkedy ju mám, mala som ju na sebe už nespočetne mnoho ráz. Viem, že veľa ľudí, a možno aj niektorí z vás, odsudzujú ázijské e-shopy (a nebavíme sa tu teraz o show, ktorá nedávno rozpútala celosvetovú diskusiu, pretože tento problém sa netýka iba týchto e-shopov), ale pravdou je, že ak viete, čo sa v takýchto shopoch oplatí objednať, môžete si kúpiť kúsky, ktoré sú kvalitné a budete ich nosiť niekoľko rokov. Samozrejme, že nejaké komplikované polyesterové šaty skopírované od svetového návrhára nebudú úplne to pravé orechové. Ale ja nedám dopustiť na ich jeansy a nohavice, ktoré mi kvôli mojej výške sedia najlepšie a ťažko také nájdem v tunajších obchodoch a taktiež sú výborné všetky bavlnené veci, či už mikiny alebo jednoduché tričká. Tak je to vlastne všade, presne ako napísala Adéla z Heels in Prague, u všetkých značiek musíte vedieť na čo sú dobré. Na ruku si dám svoje MK hodinky a nejaké náramky, bez ktorých z domu neodchádzam, no a nakoniec klasika, biele conversky, ktoré nosím na jar takmer nonstop. A keď sa tak zamyslím, tak tento Kanken nosím doslova nonstop, čiže dennodenne. Včera som si robila poriadok medzi kabelkami, ktoré sú mojimi pokladmi, ale teraz ich vytiahnem veľmi výnimočne. Dôvod je jednoduchý - nie je možnosť. Zato Kanken sa stal mojim neodmysliteľným spoločníkom pri presunoch z môjho bytu k priateľovi. Dám doň notebook, nejaké oblečenie, kedysi aj kozmetickú taštičku a ak cestou idem na nákup, tak sa mi doň zmestí aj ten (pokiaľ samozrejme nie je príliš veľký :D). Keď som si ho v novembri minulého roka kupovala, myslela som, že mi bude slúžiť iba do knižnice a na cesty medzi Košicami a Prahou. Som ale rada, že ho nakoniec využívam, v budúcnosti si zadovážim ešte jeden menší Classic. Je pravda, že tieto batohy sú teraz veľmi populárne, ale netreba sa čudovať. Nike Air Max, Rosherun atď. sa takisto rozšírili rýchlosťou blesku a ten, kto ich vyskúšal sa už nepýta prečo :).

4 done
20 done
1 done
13 done
6 done
11 done
photos by Foly

Outfit: plaid shirt, sunglasses - Choies / jeans - H&M / sneakers - Converse (similar here) / backpack - Kanken / watch - Michael Kors (now here)

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Super. Priznam sa, ze cervena farba sa mi na obleceni velmi nepaci, pride mi vulgarna, ale ty ju vies skvelo nosit a velmi sa ti hodi. Btw, o akych cinskych eshopoch si hovorila?? Ja napriklad velmi casto nakupujem na ebayi, bizuteriu tam maju o 500% lacnejsiu a kvalitou sa vyrovna tej z kamennych obchodoch, ale oblecenie odtial bohuzial vyzera strasne :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :). Väčšinou majú vo všetkých ázijských e-shopoch to isté, takže je viac menej jedno, či sa bavíme o Choies, Romwe alebo iných menej známych. Aj keď ja musím povedať, že s Choies mám až na jeden kúsok oblečenia, ktorý mi nesedel veľkosťou, len dobré skúsenosti a oblečenie od nich mám rada. Ale ako píšem v článku, už viem, čo sa odtiaľ oplatí objednať :). Čo sa bižutérie týka, podľa mňa je tiež dôležité nájsť dobrého predajcu, pretože nie úplne každý má pekné a kvalitné zboží, ale keď nájdeš, tak sa to oplatí.

      Odstrániť
  2. Ta košile je perfektní, a brýle ti moc sluší :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mozem sa spytat o co sa jedna myslim s tymi eshopmi
    dakujem
    timea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Timea, ide o to, že veľa ľudí odsudzuje takéto ázijské e-shopy, ale ako som napísala, nie je všetko iba negatívne, pretože na týchto stránkach sa dajú nájsť aj skvelé kúsky, len treba vedieť, na čo sa pozerať :).

      Odstrániť
  4. Moc ti to slusi, na tobe i jednoduche outfity vypadaji skvele :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný a rozhodne pohodlný outfit :) Zbožňujem tvoj slnečné okuliare.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. náhodou sa ti takýto pohoďácky štýl veľmi hodí ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tieto nohavice ti velmi svedcia - krasne zostihluju :)
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook