BLCK

4.3.15

5 done
Tento outfit som mala na sebe na Converse raňajkách a potom aj zvyšok dňa až do večera na vernisáži, akurát som zmenila kabelku a topánky. Neobjavila som teda nič nové, len potvrdzujem, že čierno-biele outfity sú fakt najuniverzálnejšie a variabilné. Obvykle celá v čiernom nechodím, ale raz za čas mám vyslovene nutkanie obliecť si ten najjednoduchší outfit poskladaný z basic kúskov a cítim sa v ňom výborne. Pohodlne a štýlovo zároveň. To teda aj vďaka doplnkom, navrstveným náhrdelníkom, pánskym hodinkám a červenému rúžu. Má to veru svoje čaro. Rovnako ako tieto fotky, fotené v jednej z ulíc Žižkova. Vinohrady sú proste krajšie, áno, je to tak.

Mala som možnosť vidieť 50 Shades of Grey, čítala som prvých 20-30 strán knihy, potom som to nechala tak. Vôbec som sa k celému tomu ošiaľu nechcela vyjadrovať, pretože to ide mimo mňa (ja som posadnutá svojou seminárkou a bakalárkou, takže prosím, vyplňte mi dotazník, ak ste tak ešte neurobili, budem vám najviac vďačná :)). Na Dakotu Johnson som bola zvedavá, pretože sa mi veľmi páčila v kampani pre Mango, ešte ako blondýna. Ale v tomto filme nielenže nevyzerá dobre (viem, asi ani nemala), ale tie herecké výkony, to je podľa mňa ešte horšie ako Kristen Stewart v Twilighte a vlastne všade inde...Akurát s tým rozdielom, že Twilight mám rada, lebo je tam Robert Pattinson a toho ja môžem, ale Jamie Dornan teda vôbec nie je môj typ, takže za mňa jedno veľké nie. Aký máte názor vy?

7 done
13 done
1 collage
14 done
9 done
12 done
8 done
photo by kurabeznohy

Outfit: blazer - unknown / pants, slipons - Tally Weijl / T-shirt - KappAhl / necklaces - Orsay, Tally Weijl / leather bag - Belle&Bloom (Slevomat Móda & Styl) / watch - Yonger&Bresson / sunglasses - Ray Ban Aviator

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Becca, toto ti mimoriadne pristane. Fakt vyborne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kristen je Stewart, ne Steward ;) a náhodou pár dobrých filmů má..třeba Fierce People nebo The Land of Women. 50 ... jsem neviděl, ale přiznávám, celou trilogii jsem přečetl. Názor na to mám a je to ****** =D. Ale tak nějak mě zajímalo, jak se to celé vyvine a skončí.. To je jak s filmy..občas některý dokoukám jen kvůli konci, abych věděl, jak to dopadne, i když vím, že je to ****** .

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. náhrdelníky a kabelka sú fakt božské :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Práveže Dakota bola úplne perfektná..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherná kabelka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Becco, ten náhrdelník je vážně TOP!!! Úplně jsem si jej zamilovala :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. si tam veľmi pekná, pristane ti to, btw. 50shades sa mi nepáčilo, od toho príbehu sa síce veľa čakať nedalo, ale tie herecké výkony to potopili úplne, pre mňa totálny prepadák

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadáš krásně :-) Dotazník jsem vyplnila a co se týká 50 shades of grey, tak knížky mě nikdy nelákaly, no na film ze zvědavosti asi kouknu, ale nevím co na tom herci všichni vidí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dotazník vyplnený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som 50...ani nečítala ani nevidela. Zavrhla som to hneď ako to vyšlo a v kníhkupectve som si prečítala náhodných pár riadkov. Nechápem celý ten ošiaľ okolo toho, no je pravda, že som nechápala ani ten okolo Twilightu :)

    Outit je úplne super a biely top s čiernym sakom ti naozaj pristane. Fotky sú krásne.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  11. skapa jak furt. tlusta, mala, divna a napriek tomu s velkym egom

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Beca :) chcem sa len spýtať ... neurobila by si nejaký článok o tom , ako sa obliecť lacno a pritom pekne/štýlovo ? lebo si myslím že pre viacerých je napr. aj top za 10€ veľa. Ďakujem :) Tvoje outfity sú božské ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, taký článok bude, aj keď nie hneď tu na blogu :). Dám vám o ňom vedieť a keď bude mať úspech, tak taký spravím aj na blogu :).

      Odstrániť

Find me on Facebook