AFTERNOON WITH MAKE UP GROUP

27.3.15

15 done
Pamätáte si, keď som bola v MakeUp Group prvýkrát? S Elenou, ktorá spolu s manželom túto firmu založila sme spolu v septembri absolvovali Kurz Stylingu a som viac ako rada, že sme sa tam zoznámili. Elena mi totiž ukázala nové spôsoby líčenia a nové produkty, o ktorých by som sa asi len tak nedozvedela. Prvýkrát to bola technika líčenia s airbrush a teraz, v nových krásnych priestoroch na Křižíkovej v Karlíne som sa spolu s Miou a Klárou dozvedela viac o značke Bodyography. Jedná sa o americkú kozmetickú značky, ktorá je bezlepková, veganská a bez parabénov. Obsahuje vitamíny a antioxidanty, je tak neškodná, že je vhodná aj po hĺbkovom čistení pleti alebo po plastickej operácii, pretože pleť upokojuje a pomáha jej regenerácii. Perfektne nám ju spolu s Elenou predviedol MUA Lukáš Beran. Bodyography je zároveň navrhnutá tak, aby vydržala celý deň aj celú noc, preto ju v USA často používajú celebrity. Ja som ju použila minulý týždeň na foteniie do EMMY, ale výsledok uvidíte až v júnovom čísle. Občerstvenie bolo od neďalekého Můj šálek kávy (yummy!) a blízko sa nachádza aj reštaurácia Mozaika Krystal a tak už viete, kde stráviť príjemné poobedie v Karlíne.

Dostali sme pár produktov aj na vyskúšanie a ja vám o nich napíšem v kozmetickom poste už čoskoro :).


10501701_437732153053508_3311853620759930958_n
4 done
Make-upy a podkladové bázy od Bodyography, ktoré neobsahujú oleje a ich zloženie je čisto na prírodnej báze. Primery sú dostupné v rôznych farbách (číra, neutrálna, zelená, fialová) pre vyrovnanie farebného tónu pleti.

1 collage
Čo ma zaujalo v MakeUp Group najviac je to, ako sa starajú o hygienu a čistotu kozmetiky. Ja sama mám veľmi citlivú pleť a dávam si pozor, aby som svoju kozmetiku a štetce používala iba ja, ale priznám sa, že som nikdy žiadne špeciálne produkty na čistenie nepoužívala. Štetce umývam raz do týždňa detským šampónom alebo gélom na čistenie pleti (viem, nie je to práve profi), ale kozmetiku ma nikdy čistiť nenapadlo. V MakeUp Group nám predstavili značky BeautySoClean, ktorá sa špecializuje nielen na čistenie štetcov, ale aj na dezinfikovanie kozmetiky. Dokonca majú aj špeciálne vône - perníkovú a cukríkovú.

6 done
Voňavé prírodné a vyživujúce Lip Slidy od Bodyography, ktoré kombinujú rúž a lesk. Sú silno pigmentované a ich kombinovaním si môžete namiešať odtiene od výmyslu sveta.

3 done
S Miou a Klárou :).

2 collage
11081343_437732373053486_6028133743078298807_n
7 done
14 done
2 done
Tu už sme všetci pokope :). Zľava Elena, Mia, ja, Klára a MUA Lukáš Beran.

1 done
photos by me and MakeUp Group

MakeUp Group - Křižíkova 477/119, Praha Karlín

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Beka, sice som dievca ale aj tak musim priznat ze si jednou z najkrajsich blogeriek ktore poznam. Tvoj blog mam velmi rada a vzdy sa tesim na novy prispevok. Velmi si ma inspirovala ci uz v kombinaciach farieb, bizuterii alebo kozmetiky. Pokracuj v tom co robis, myslim ze vela ludi ma na teba podobny nazor ako ja.
    PS: presvec aj Foly nech ide do Nakupnych maniacok, urcite ma na vitaztvo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nevieš ako si ma týmto komentárom potešila! Veľmi pekne Ti ďakujem :). Takéto správy ma nabijú energiou, už idem písať nový post :).
      Foly by šla hneď, keby sa to točilo aspoň raz v Prahe :).

      Odstrániť
  2. mňa by zaujímala cena v ktorej sa tieto veci pohybujú, lebo ma to celkom oslovilo alebo prípadne či sa to dá vôbec na SR v Bratislave zohnať :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky ceny nájdeš na webe www.makeupgroup.cz a posielajú aj na SR :).

      Odstrániť
  3. Na kozmetický post sa už teším! Nezvyknem vyhľadávať články toho typu, ale u teba je to výnimka. :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super post Beka, chcel som sa opýtať, žrebovali ste už výhercu ceny z Innocentstore????Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook