WE ARE PINK

11.2.15

3
Spoločné fotky sme chceli s Foly spraviť už neskutočne dlhý čas, ale viete, keďže väčšinou fotíme jedna druhú, na vytvorenie záberov nás dvoch bola potrebná ďalšia osoba a tú sme akosi nemali. Preto mám veľkú radosť, že sa to podarilo! Fotil nás Filip Poreba, ktorého prácu už z blogu poznáte (a to sa teda tešte na ďalšiu sériu, ojojoj!). Akosi podvedome sme sa zladili do ružova a mne sa tá súhra na výsledku veľmi páči. Dokonca ani až tak nevidno, aká hrozná, ale fakt hrozná zima bola!

Potrebujem vaše rady. Cez víkend sa chystám na svadbu a neviem, čo si mám obliecť, keďže v zimných mesiacoch som na svadbe ešte nebola. Ale možno bol niekto z vás, takže budem vďačná, ak sa so skúsenosťami podelíte :).


5
1 collage
9
7
6
photos by Filip Poreba

Outfit:
Beka - coat - Zara / pants - Tally Weijl / T-shirt - Adidas NEO / boots - Eye / leather bag - Carla Ferreri / sunglasses - RayBan Clubmaster 
Foly - pink jacket - Choies / jeans, slippers - Tally Weijl / bag, necklace - H&M

You Might Also Like

21 komentárov

  1. No fajně jste se sladily, baby naše =D. Beka, camel coat ti padne!! A ta růžová bundička u Foly, jedna báseň..
    Se svatbou neporadím..asi 15 let jsem na žádné nebyl a nejbližší mě čeká v červenci..asi tam umřu na úpal nebo se utopím v potu.. Nicméně, pokud nejdeš za družičku, nahoď nějaký top, sukňu a na to kožich =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá tvoja kabelka je neskutočná <3 Inak outfity sú krásne :)

    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ste úplné micušky! rozžiarili ste deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dievcata, zacnite cvicit. Na takychto stehnach bude kazde oblecenie vyzerat zle...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vzhľadom na to, že dva roky pravidelne cvičím hot jogu, tak nechápem úplne tvoj komentár. Ale zase, je veľa blogeriek, ktoré určite spĺňajú tvoje kritéria a všetko na ich stehnách vyzerá super, tak možno by si mala začať chodiť radšej k nim:)

      Odstrániť
    2. Můžeš mi sdělit jeden jediný důvod, proč by blogerka měla vypadat jako typická vychrtlá modelka z přehlídkového mola? Za takovými si otevři kterýkoliv módní časák..

      Odstrániť
    3. Dole nizsie je jeden koment kde pise Katka ze tie rifle Foly robia zlu postavu. Takze opravujem sa, dievcata, asi nemate zle stehna, ale mozno strih nohavic ich robi take ze vyzeraju sirsie ako naozaj su... Nie som ziadny hater ;)

      Odstrániť
    4. Taka dobre mienena rada: velmi zalezi, ako co napises a ako vetu skonstruujes, pretoze po precitani tvojho prveho komentu ako hater posobis. Je velky rozdiel medzi dobre mienenou radou a ustipacnym komentarom, ktory sa na radu hra a ma za ciel urazit. Nabuduce po sebe citaj.

      Odstrániť
  5. máte veľmi veľmi krásne kabáty a kabelky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tou svadbo ti síce nepomôžem ale musím povedať, že ste s Foly moc krásne zladené :) Fotky sa vydarili a na ďalšiu sériu sa moc teším ♥

    Fairytale Tea♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Slusi Vam to.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. daj si nejake nohavice a opatky. To ta podla mna predlzi, tym ze si nizsia. Nemala si ty nejaky super overal, ktory si v lete nosila? Neda sa to nejak skombinovat, dat k tomu vyraznejsie doplnky? Aspon budes originalna pri vsetkych tych satickach... Alebo to hod do "zenskeho smokingu"

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vy jste prostě božské! :) Přijdete mi jak kdybyste utekly ze seriálu Sex ve městě, ty fotky jsou super! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Perfektné ste :)) Beka... tá kabelka ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krááásna kabelka, a to zladenie z rúžom je nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Becca, na zimnu svadbu asi tak isto ako na jarnu (elegantne saty), len si daj kozustek :-) na hostine v sale bude isto teplo...
    Foly by som odporucila tie cudesne rifle vyhodit, neverim, ze nevidi, co to robi na fotkach s jej inak skvelou postavou...

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja sa pripajam k afere folynych nohavic, tiez si myslim ze jej zbytocne deformuju inak pekne nohy, mozno keby aspon nebolo zastrcene tricko dnu. fotky su zlate, ladenie kabelky s ruzom je super vec, ja to tiez robim ked mam kabelku s ktorou to ide:)
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Parádní článek! :)
    Nádherné fotografie, outfity a ta kabelka? Je božská. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook