SATIN

19.2.15

11 done
Dnes je mi zase o rok viac, mám narodeniny! Prekvapivo, tento rok zo svojho veku nemám smútok v srdci, navyše dvojka je moje obľúbené číslo a teraz ju mám rovno dvakrát. Dnešný deň si užijem naplno, a to po hlbšej analýze znamená hlavne to, že sa nebudem venovať školským povinnostiam a dám si bez výčitiek svedomia všetko, na čo budem mať chuť. Tiež si konečne doprajem chvíľu s čajom a magazínmi, pofotím niečo na blog (určite aj tieto jeansy, ktoré sú eňo ňuno a ešte vám ich ukážem) Večer sa pekne oblečiem a pôjdeme na večeru. Proste pohoda a žiaden stres. V piatok mám potom domácu oslavu s mojimi najlepšími a už sa veľmi teším! :)

Outfit, ktorý mám na sebe je zo včera, keď sme mali spolu s Foly a Majou konečne po dlhom čase spoločný program. Inšpirovala som sa Chiariným lookom z NYFW, kde skombinovala dlhý kabát s bomber bundou. Tak som si hneď spomenula na svoj kabát a saténovú bomberu, ktorú som si ešte v septembri minulého roka kúpila v Backstage za asi 200kč. Doma som ju ešte vylepšila našitými očami z ružového saténu a obočím z hnedej kože. Podobnú mali vo svojej kolekcii aj Alexander Wang alebo Burberry. Už sa neviem dočkať, ako ju na jar vytiahnem a som rada, že som ju takto mohla mať na sebe aj v zime. Ani som nečakala, že bude pútať takú pozornosť a pozitívne reakcie! Mám z toho fakt radosť, pretože nebola drahá a po mojej ,,rekonštrukcii" je to vzácny kúsok. Perfektne k nej pasujú moje najnovšie krémové Conversky a ružová farba. Páči sa vám tento navrstvený look?



2 done
7 done
3 done
4 done
1 done
8 done
10 done
photos by Foly

Outfit: satin jacket - DIY / wool coat - secondhand Marc Cain / jeans - Choies / hat - Reserved (similar here)/ leather bag - jej.sk / sneakers - Converse 

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Teď jen tak krátce, že všechno nejbáječnější k narozkám, zbytek dořešíme zítra =D.
    A outfit okáčko, bombery jsou naše, však víš ;), a fajn místo na focení k tomu..čepka takový bonus na tom celém ^_^

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak toto je top! Kabelku som chcela hneď objednať ako som ju uvidela ale jej.sk mi príde dosť predražené..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to super, len by mi tam pasoval iný šál, prípadne bez neho. Inak sa mi to veľmi páči :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to taká všehochuť, šál by som dala určite dlhý, len tak voľne prehodený cez plecia, tento okrúhli ti zbytočne pridáva na objeme a nám nízkym to moc nepristane a kombo bombera+kabát sa mi celkom páči :) plus je fajn, že si ideš svoje

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý outfit, tu bundičku jsi úžasně vylepšila! <3 A všechno nejkrásnější přeji :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vsechno nejlepsi! :-) Vypadas skvele, bundu jsi moc hezky vylepsila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetko len to naj k narodeninám. nech sa ti darí :) A teraz k postu: Dokonalý make-up, fotky a tá ružová ti naozaj sekne :) Super!
    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Preji krasne narozeniny.
    Outfit ti slusi.
    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všetko najlepšie, si krásne namaľovaná, ako bábika :) Outfit nie je úplne podľa môjho vkusu, ale tebe pristane snáď všetko a skombinuješ aj neskombinovateľné :)

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/2015/02/vyletik-do-usa-1cast-phoenix-arizona.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nikdy by mi nenapadlo obliecť si kabát a na ten kabát bundičku. Ale musím povedať, že to vyzera naozaj skvelo a hlavne originálne! :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pokrceny kabat a vyhulkany sal, cele to posobi velmi preplacane, vela informacii naraz a tentokrat aj dost lacno posobiaci outfit, s profesionalkou Chiarou zial neporovnatelny.Chapem inspiraciu, zial u nej su to zvacsa vysoko kvalitne a prepracovane kusky, nic v zlom tentokrat to nevyslo ale prajem krasne narodeniny a uzi si to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. líbí se mi čepice spolu s kabelkou :)) a bomberka s kabátem - zajímavý nápad :) Inspiruješ

    OdpovedaťOdstrániť
  13. júúj tá čiapočka + rúž ! hneď keď som ťa uvidela, nemohla som oči spustiť :)
    vrstvenie je super, mňa už nenosí stále nosiť kabáty, tak radšej kombinujem tričká cez šaty, cez tričko crop roláky (poprípade ich strihám ani neboli príliš dlhé).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook