L´ORÉAL EVENT WITH CELESTE BUCKHINGHAM

5.2.15

17 done
V pondelok sa konalo ďalšie blogerské stretnutie organizované L´Oréal. Tentoraz však bolo úplne iné ako zvyčajne. Event sa konal v krásnych priestoroch hotela Kings Court a hlavnou hviezdou bola Celeste Buckingham, ktorá je prvou lokálnou ambasádorkou značky. Okrem farieb na vlasy Casting Créme Gloss, o ktorých som vám už rozprávala, nám boli predstavené aj iné novinky.


Hlavnou je revolučná aplikácia MakeUp Genius. O pár dní si ju budete môcť stiahnuť do svojich tabletov a smartfónov. Vás sníma kamera a cez aplikáciu si môžete vyskúšať, ako by vám pristali jednotlivé odtiene produktov L´Oréal. Okrem toho je to podľa mňa aj výborný zdroj inšpirácie na rôzne líčenia. Sama Celeste priznala, že na začiatku aplikácii nedôverovala, pretože takýchto vecí už bolo vymyslených habadej, ale po vyskúšaní zmenila názor. MakeUp Genius je naozaj geniálny!

Medzi novinky sa stále radí Skin Perfection, ktorý už niekoľko týždňov používam. O tejto rade špecializovanej na pleť 20+ som vám napísala ešte v novembri.

Farby na vlasy Casting Créme Gloss patria medzi moje obľúbené, keď príde na výber hnedého odtieňa. Nefarbím si vlasy pravidelne, maximálne tak 2-3x do roka a tieto farby sú jemné, vlasy zanechajú hebké a lesklé, a hlavne sa postupne vymývajú a nezanechávajú odrasty. Často sa mi stávalo, že som po zafarbení mala pár dní mastnejšie a splastnutejšie vlasy, ale s touto farbou sa mi to nestalo ani raz, čo je pre mňa obrovské plus.

Poslednými novinkami sú maskara Mega Volume Miss Manga Punky, ktorá nadväzuje na známu Miss Manga a hrubá linka na oči Super Liner Smokissime, o ktorých vám napíšem v najbližšom kozmetickom poste.

Celé stretnutie bolo skvelé ako stále, vždy sa rada vidím s ostatnými blogerkami. Prečítajte si článok o evente aj u Rendy na Ordinary Lifesledujte Miu aj Lucku, pretože u nich nájdete čoskoro rozhovory so Celeste a na A Cup of Style bude video, ktoré natočila Nicole :).

9 done
12 done
Hrám sa s MakeUp Genius.

2 collage done
15 done
Konečne som sa osobne stretla s Miou z Kissbooku! :)

4 done
10 done
18 done
Takto sa robia selfies! Lucka z Get The Louk a Mia z Kissbooku sú už profíčky :D.

13 done
1 collage done
S Niki z A Cup Of Style :).

1 done
5 done
3 done
Celeste má aj vlastný odtieň farby Casting Créme Gloss, ale najnovšie nosí odtieň 603 (Čokoládová Karamelka).

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Krásny catering a super balkónová foto s Niky :) Celeste je veľmi pekná, ale práve jej nové vlasy sa mi teda vôbec nepáčia. Tie dlhé a tmavé mala oveľa lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ehm, až se zase sejdem, připomeň mi to..podobnou appku má i Saint Laurent a .. no to tu nemůžu teď rozmazávat =D, o tom potom..
    Btw., bych neřekl, že Celeste je taková vysoká..

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tyto barvy na vlasy také miluji, mají senzační odstíny a neskutečný výběr :)

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Muselo byt fajne. Povedene fotky.

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si dnes tú aplikáciu vyskúšala v DM drogérii a je to super. Neverila by som, že to tak pekne "napasuje" to líčenie na tvár. Fakt super :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nádherný náhrdelník :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahoj, počuj, keď sme pri Loreal, ako si spokojná s tou radou Skin perfection? Mám od nich krém a krém na očné okolie, ale len krátko :) Podľa popisu je sérum v podstate len koncentrovanejšia forma krému a viac vhodný pre vek 30, ako píšu na krabičke :) Máš pocit, že vidíš efekt tých produktov? A myslíš, že je lepšie mať aj to sérum? :) dík

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, mne rada Skin Perfection sadla, sérum používam iba na večer, lebo pod krém mi to už príde veľa vrstiev. Avšak v zime mám hrozne suchú pleť, takže teraz používam pod krém olej z čiernej rasce. Moja pleť je taká sviežejšia, hlavne keď veľa pozerám do počítača, tak je dôležité pleť trochu rozjasniť :). A mám pocit, že mám pleť trochu jednotnejšiu.

      Odstrániť
  8. Krásny článok. Muselo to byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jé, moc hezký. Nejlepší je ta aplikace, u tý jsem se bavila docela dlouho.:D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook