@STYLEOFBECCA

13.1.15

collage 1
Som v Košiciach, chorá a zavretá v knižnici. Takže žiadne príspevky teraz nie sú, najbližšie až cez víkend, dúfam, že mi to prepáčite. Chcem pre vás pripraviť jedno video, tak uvidím, ako sa budem cítiť a ako budem stíhať. Konečne som so seminárkou chytila tú správnu vlnu a verím v dobrý výsledok, takže mám radosť. Sledujte ma na Instagrame @styleofbecca, tam prispievam pravidelne, takže vidíte, že žijem aj keď sa na blogu práve nič nedeje :). Je to asi trápne, ale fakt neviem, ako som mohla byť bez tento aplikácie, milujem Instagram, pozerať fotky, aj tie vaše a tým pádom sme si bližšie, chápete. Už nepoznáte iba vy mňa, ale aj ja vás! Takže ďakujem, že ma sledujete a komentujete, vždy sa teším, keď mi tam vyskočia oranžové okienka. Plus je to neskutočný zdroj inšpirácie, obrázkový denník a moja ranná aj večerná rutina.

collage 2

photos and collages by me

You Might Also Like

8 komentárov

  1. tiez zavislacim na instagrame :)

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja zbožňujem Instagram a s novým telefónom ešte viac! A ten pocit keď mi vyskočia oranžové okienka je na nezaplatenie :)

    LeroseP

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vďaka Bohu za instagram, sem tam sa cítim ako stalker :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na Instagrame sa dá veľmi ľahko zostať závislý. Je to skvelá aplikácia. Prajem ti skoré uzdravenie.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bekáá, ako si, prosím ťa, robila tie čoko lievance s pomarančovým freshom, čo si dávala na instagram? vyzerajú úplne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Základ sú ovsené vločky (niekedy môžeš aj s kokosom zmiešať), banán, vajíčko, kakao, mlieko a štipka oleja. Toto rozmixuješ tyčovým mixérom a dáš na panvicu. Med alebo cukor netreba, lebo banán to osladí a olej už nepridávaš na panvicu, lebo je kúsok v celej zmesi :). Výborné!

      Odstrániť
    2. Ďakujem, určite vyskúšam :)

      Odstrániť

Find me on Facebook