SEQUIN SKIRT

29.12.14

8 done
Posledný outfit post tohto roku je tu. A je to zároveň aj predposledný článok roku 2014. Ale nebojte sa, všetky sentimentálne výlevy si nechávam na ten úplne posledný článok. Nech to má atmosféru, city a pocity. Takže dnes ešte normálne. 

Ako viete, mám rada kontrasty. Preto je pre mňa flitrovaná sukňa so sivou teplákovou mikinou perfektná kombinácia. Mám rada všetko nečakané, pretože ako spieva Igor Timko z No Name, v prekvapeniach spočíva istá sila! Po predvianočnom akustickom koncerte tejto kapely som No Name znova začala počúvať. A cítim sa ako 14-ročná, akurát, že ich texty mi už dávajú úplne iný zmysel ako v časoch, keď som nechýbala na žiadnom ich koncerte v Košiciach a okolí. Stále ma bavia a stále ma aj baviť budú. Ktorá kapela bola tou TOP pre vás?


2 done
12 done
11 done
5 done
7 done
photos by Foly

Outfit: grey sweatshirt - Mango / skirt - Tally Weijl / bag - jej.sk / heels - Ana Lublin / hat - Asos / wach - Michael Kors

You Might Also Like

15 komentárov

  1. presne si to vystihla, ze ich texty teraz davaju uplne iny zmysel ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako to ty robíš, že vždy ostanem bez slov? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wáááu, ty máš dokonalý obličej, faktžejo!
    A ta sukýnka!<3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzera to vyborne :) Ja som tiez skusala uz cosi podobne, ale nakolko si puzdrove sukne kupujem uplne upnute na telo, mikca vopchata dnu nevyzera moc dobre..Ako to robis, ze mas mikinu zakasanu a stihly pas zaroven :O zazrak!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta mikina!!

    A TOP kapela v teenage letech? Byli bychom tu do Silvestra, kdybych to měl všechno vyjmenovat, měnil jsem to podle nálady =D. Ale Metallica mě provázela hodně dlouho, stejně jako MJ nebo Madonna..
    Těším se na citový výlev v posledním postu =D
    Mišo
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super ! a ten lak je akej značky ? úplne super farba !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je mikina, v ktorej si nakupovala v NM, že? :) Takto v kombinácii so sukňou a lodičkami je mega a k tomuto outfitu by som kľudne dal hešteg #životluxus ;)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Schovej ty hrozné kotníky:(((!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kráááásna :) A bez kontrastov si ťa vlastne už ani neviem predstaviť, pretože si to proste ty! A kapela? No tak poviem ti... bola som s priateľom na plese v Prešove zo školy a bola tam kapela IMT Smile.. čuduj sa svete, všetky pesničky, čo spieval, som poznala... všetky som s ním spievala a to ich doma ani nepočúvam..a tešila som sa z každej jednej, lebo to podal úplne perfektne a ešte aj s obmenami, celý čas som sa usmievala.. :) A No Name je tiež super ach tí naši východniari :D (či tote našo vychodňare? :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sukňa je naozaj pekná, no ja musím pochváliť ten úžasný sveter! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. no alee..páči sa mi to!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásny outift, veľmi sa mi páči aj líčenie :) inak musím pochváliť aj úžasne upravené nechty! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na poslednej fotke si velmi pekna :-)
    (Lenka)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook