PARKING LOT

1.12.14

REE_3278
V minulom príspevku ste ma úplne dojali. Toľko pozitívnych komentárov som vôbec nečakala a vďaka vám som sa naozaj z toho smútku dostala. Lebo viete, keď vám hovorí mamka, rodina a kamaráti, že si to nemáte všímať, tak vy tušíte, že je to pravda, ale aj tak je vaša nálada pod psa. Lebo najbližší vás milujú takých, akí ste, nech sa deje  čokoľvek. Ale podpora od ľudí, vás, ktorí čítate tento blog už dlhšie alebo ste sem prišli kvôli NM, tak taká podpora je o niečom úplne inom a ja si ju nesmierne cením. Prišlo mi od vás aj kopec súkromných správ, Daniela o tom dokonca napísala článok a pýtate ste sa ma aj na rady, z čoho mám obrovskú radosť a vážim si to. Dnes sa na tých komentároch na FB už iba smejem a vôbec to neberiem tak tragicky ako predtým. Konieckoncov, každé haló trvá len pár dní. Aj napriek tomu, účasť v show neľutujem, bolo to super. Včera som bola v Galérii v Košiciach a pár ľudí ma spoznalo, haha. Nie som na to zvyknutá (veď jasné, že nie), a keď šla oproti mne pani s otvorenou náručou, nevedela som, čo sa deje :D. Viete, ja totiž žijem v takej predstave, že keď si dám okuliare, nespoznajú ma ani moji známi, čo samozrejme, vôbec nie je pravda, takže táto forma ,,maskovania" nefunguje. Čiže keď som včera nemala okuliare, bolo jasné, že vyzerám ako ja :D. 

Tieto dni trávim vo veľkom vo vedeckej knižnici v Košiciach. Aj tento článok píšem odtiaľto. Dnes som tu už od ôsmej. Študent ako sa patrí, však. Outfity tu nefotím skoro vôbec, pretože nie je čas, človek alebo svetlo, preto som veľmi rada, že mám tieto fotky od Reefeho, ktorého isto poznáte. Je to niečo iné ako vidíte obvykle na blogu, navyše večerné fotky tu ešte neboli. Outfit je jednoduchý, zo dňa, ktorý som (prekvapenieeee) strávila celý deň v knižnici. Čiže denim look doplnený čiernobielym chlpatým miláčikom a novou sivou láskou Kankenom, ktorý je mojou motiváciou pre chodenie do knižnice a písanie seminárky. Zmestí sa mi doňho notebook, desiata a všeličo iné. Inak bez čiapky vonku v tejto zime nechodím. Navyše mám celý život pocit, že v zime mám proste hrozné vlasy, takže okrem chladu plnia čiapky aj funkciu zažehnania bad hair day krízy, ktorá je na dennom poriadku. Ako to máte vy? :)

REE_3282
REE_3286
REE_3281
REE_3266
photos by Reefe

Outfit: faux fur coat - Choies / denim shirt - second hand / jeans - 6ks / hat - unknown / boots - Eye / rucksack - Kanken Fjällraven

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Jsi skvělá, sluší ti to a čepice taky dost často používám k zamaskování hrozných vlasů :D

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Beka,
    v prvom rade velmi pekne fotky:) A v druhom rade, som rada ze uz neriesis hlupe komentare. Tvoj blog sledujem uz vyse dvoch rokov, si sikovna baba, tak len tak dalej. Tato seria NM sa mi zdala uplne skvela, ak nie najlepsia, hodnotilo sa ferovo, ziadne intrigy, ziadne hlupe ohovaranie. Ja skoro nikdy nic nekomentujem, ale teraz uz mi nedalo :) A este nieco, v Ba zijem uz 4 roky a prizvuku sa nikdy nevzdam, to som skor naucila po vychodniarky ludi okolo mna :))) pekny den

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásna, veľmi ti to pristane. Ja dnes tiež trávim celý deň v knižnici, ach tie seminárky. Škoda, že som nejako nezachytila, že budeš na Fashion Show v Galérii, ináč by som do Košíc prišla skôr. :/ Len aby som ťa videla. :) Ináč, k tým maniačkám, ber to proste tak, že aj zlá reklama je reklama a vždy je lepšia ako žiadna. :) Môžeš byť len rada a hejtery môžu ďalej hejtovať, lebo ty si práve vďaka ich prístupu získala nových ľudí, ktorí ťa tu vždy podporia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. akú verziu máš batôžku? classic? či väčší? :) fotky sú bombastické :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám BIG, lebo do toho sa mi zmestil môj veľký notebook :).

      Odstrániť
  5. Super topánky a rifle ♥ tvoj blog sledujem už rok a od NM ťa mám ešte radšej a dnešný outfit post je skvelý! Len tak ďalej :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beka, super fotky, skvělý nápad s parkovištěm pro tento outfit, líbí se mi ten filtr na nich!! A název postu mi připomněl písničku od Nelly Furtado =D (ten klip plný Mini Cooperů)

    A ještě k NM. Nevím, jestli se můžu řadit k tvým fanouškům nebo kamarádům, nicméně řekl jsem to tak, jak to je, stojím si za tím a jsem jeden z mála lidí, kteří tak nějak..prostě nemají strach říct tomu druhému pravdu..takže asi tak =).
    Stay strong, stay yours, stay cool,
    we <3 you,
    Mišo
    PS: Víno sa už nevie dočkať, až ťa spozná =D
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa teším ako spoznám víno a aj váš nový gauč! :)

      Odstrániť
    2. Common späť do Prahy a na náš gauč! ;)

      Odstrániť
  7. Toto je priklad kedy je spolupraca s bloggermi kontraproduktiv na, chcela som kranken ale keduz mas tuvec Ajty, i will pass on it.vacsina dizajnovych vychytavok je zaujimavych len kym ich nema mainstream.öd teraz je kranken pre mnana urovni nike airmax. tuctovka,ktoru na ulici sice zatial nevidno na kazdom prvom cloveku ,ale po tomto poste ked uz ho dali zadarmo aj tebe je to len otazka dni.skoda.podla mna bloggerke ako si ty nepristane.musis mat vsetko co je in co...potom SA nam uprimne zdover takpo pol roku kolkokrat siho mala AJ v realy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie, ten ruksak som nedostala, ale kúpila som si ho sama v kamennom obchode v Košiciach. Chcela som niečo na svoj notebook, kedže teraz denne chodím do knižnice. Čiže odkedy ho mám, nosím ho každý deň, keď idem do knižnice, takisto keď cestujem Praha - Košice / Košice - Praha, je veľký a vyhovuje mi viac ako predchádzajúci starý Adidas. Inak tento outfit je reálny, takto som ráno vyšla z domu a bola v ňom celý deň až do večera. Netreba hneď vyskakovať.

      Odstrániť
    2. Anonymovi by som odpuručila naučiť sa gramatiku a keď je taký odvážny, nech sa prihlási pod svojim menom. A nezáviď.

      Odstrániť
  8. Moc ti to slusi :) To je fajn, ze uz se nad tim jenom smejes... :) Co se tyce cepice,taky ji uz nosim, ale nesnasim, kdyz si ji pak sundam a vlasy mi elektrizuji na vsechny strany :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásna <3 Môj postreh - strašne ti sedia veci na hlavičke ! Či čiapka, či klobúk, či čelenka ... všetko na "či" :D A keď budeš spať. prídem ti ukradnúť kožuch, dobre ?

    www.michaelakovalcikova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Beka maniačky boli uuuuplne úžasné, pozerala som tuším len časť, v ktorej si bola ty, ale tak som sa nasmiala na tvojom humore a poznámkach, stále som si hovorila "Jeeeeežiš, hahahha, ja ju milujem!" :D :D Vieš, nie každý príde na chuť každému človeku, každý je iný a nerozumiem ľuďom, ktorý dokážu tak hrubo kritizovať iných len preto, že nie sú ako oni. No ty si mne padla, tvoj blog čítam ešte odkedy si mala dlhé plavé vlasy a ombré a vždy ked napíšeš, že si smutná, tak ja potom premýšľam, čo sa asi deje, takže niekedy fakt mám pocit že si moja "kamoška" :D Vidíš, toto je problém followerov, začnú považovať ľudí, ktorí ich ani nepoznajú za svojich priateľov...:D No ale dosť, chcem len povedať že nerieš hejterov, veď oni budú hejtovať vždy, lebo sú to lúzri...;) A rob to čo robíš, robíš to dobre.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook