CHRISTMAS DRESDEN

24.12.14

27 done
Počas adventu sme si s Laurou odskočili z Prahy a urobili sme si jednodňový výlet do Drážďan na vianočné trhy. Mám pocit, že skoro všetci tam už boli a tento rok obzvlášť. Ani sa nečudujem, trhy v Drážďanoch sú nádherné a majú také to rozprávkové čaro. Všetky stánky a aj ľudia sú usmiati a celková atmosféra je ako z filmu. Ale večer bolo všade hrozne veľa ľudí a to už nebolo ani rozprávkové, ani čarovné, ale samozrejme sa to dalo čakať. Odskočili sme si aj na nákupy, kde sme sa strašne unavili, ale doteraz ľutujeme, že sme si nenakúpili viac. A v ošiali som zabudla kúpiť magnetku. Z každého mesta si vždy prinesiem magnetku, ale teraz mi to úplne vypadlo z hlavy, čiže sa do Drážďan ešte budeme musieť vrátiť. 

Keďže sú fotky vianočné, niet lepšieho dňa na ich publikovanie ako práve dnes, na Štedrý deň. Prajem vám krásne a pokojné sviatky strávené v kruhu najbližších. Oddýchnite si, dajte si sladké aj slané a užívajte si to, že dnes nič nemusíte. Merry Christmas! :)


13 done
17 done
8 done
10 done
5 done
1 collage
4 done
7 done
3 done
9 done
2 done
52 done
20 done
21 done
51 DONE
2 collage
26 done
photos by me and Laura

Dresden 12.12.2014

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Jů, skvělý fotky!!! Nádhera! <3
    Tobě taky krásné Vánoce přeji! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné fotky a hrozně vám to sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no ty jedna baby blue kráska:))) a Laura tiež kočka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kočky obe! Ja úplne zbožňujem tú predvianočnú atmosféru, ale oveľa menej zbožňujem, keď ju zároveň so mnou na tom istom mieste zbožňuje milión ďalších ľudí a zbožňujú tak intenzívne, že ostatných zbožňovateľov obmedzujú nielen v zbožňovaní, ale aj v pohybe. To je vtedy strašné tenká hranica medzi zbožňovaním a preklínaním :D A magnetky sú klasika, tie musím kupovať dokonca vždy dvojomo, domov a aj bratovi. A šťastné a veselé aj Tebe. Síce už po, ale tak aj dnes, aj zajtra sú Vianoce :)

    Domka Domková

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty trhy vypadají opravdu krásně, také bych se tam chtěla někdy podívat, trochu mi to připomíná Vídeň :) Moc vám to oběma sluší a všimla jsem si, že máš na spodní fotce jiné kalhoty :D
    Přeji ti také krásné vánoční svátky a mnoho úspěchů, štěstí a klidu v novém roce :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook