November random

18.11.14

1 done
Druhá polovica novembra je za nami a reklamy na Vianoce už veselo hrajú v televízii každých 5 minút. Dokonca už aj moja mamka kúpila adventný kalendár. Ja zatiaľ vianočnú náladu nijak nepociťujem, ale mám pár nových vecí, ktoré mi zahriali srdiečko. 

Ak ma sledujete na Facebooku viete, že som sa nevedela rozhodnúť medzi niekoľkými modelmi topánok. Hnedé na hrubom opätku boli na mojom F/W wishliste a ja som ich našla na Slevomate (Móda a Styl). Sú kožené a pohodlné, presne také, aké som chcela, mám z nich veľkú radosť.

3 done
Úplne zbožňujem bomber bundičky a tejto krémovej saténovej som nemohla odolať. Kúpila som ju ešte v septembri v Škole stylu Backstage za 150 kč. Jedinou jej nevýhodou boli ornamenty na chrbte a pravej strane na hrudníku, preto som musela vymyslieť, ako ich zakryť. Nakoniec som zvolila kombináciu ružového saténu a hnedej karamelovej kože. Páči sa vám?

2 done
Presne po takomto náramku som túžila veľmi dlho a objavila som ho náhodne v Mojite za 200 kč. Majú ho aj v striebornej verzii, ale ja mám zlato radšej. Nosím ho denne, púta pozornosť a niet človeka, ktorý by mi ho zatiaľ nepochválil. 

9 done

Mávam také obdobia, keď ma pochytí nutkanie kúpiť si nové spodné prádlo a vtedy prakticky nenakupujem nič iné. Po mojej poslednej návšteve Tezenisu som svoju túžbu nadmieru uspokojila. Milujem tento obchod a ich posledné kolekcie sú veľmi vydarené. Nájdem tam nádherné podprsenky bez výstuže (lebo ak nejaké nosím, tak iba takéto) a cenovo sú bezkonkurenčné. Táto priesvitná s kvietkami vyzerá na tele božsky!

4 done
Jemný baby pink náhrdelník z Jej.sk je prudko romantickou záležitosťou, ale občas predsa treba vytiahnuť aj svoju dievčenskú stránku. Presne niečo také mi v zbierke náhrdelníkov chýbalo. K bielej či denimovej košeli alebo k sivej mikine sa náramne hodí. 

6 done
Tento týždeň som strávila ,,krásnych" 18 hodín v Regiojete. Cestu si krátim predstavou, že by som mala nadprirodzenú schopnosť teleportovať sa, čítaním kníh, postovaním na Instagram, spaním a samozrejme mojimi milovanými magazínmi. 

11 done

Pôvodne som si išla do Tezenisu kúpiť nohavičky, ale ako už viete, neodišla som len s nimi. Inak za 3 nohavičky zaplatíte iba 299 kč, čo je podľa mňa skvelá cena a nemusíte vyberať iba z basic kúskov, ale kombinovať môžete aj z novej kolekcie! Na Slovensku táto možnosť určite tiež, takže sa určite bežte pozrieť, je z čoho vyberať.

7 done
Kabelka z brúsenej kože s ,,bambusovými" rúčkami a strapcami mi nedala spávať. Akurát ju na Slevomate (Móda a Styl) nemali v tej správnej farbe, ale nakoniec sa objavila aj v tejto dokonalej hnedej a to už musela byť moja. Je to ten správny hippie kúsok na leto ale aj ku koženej bunde a klobúku.

5 done
Odkedy mám tento kožuch z Choies, nosím ho nonstop. Niet divu, veľmi som ho chcela a nevedela som sa dočkať, kedy mi príde. Som v ňom ako Cruella de Vil, haha. Tak vám snáď čoskoro ukážem outfit.

10 done
Priznám sa, že túto podprsenku som si vybrala v Tezenise trochu z nutnosti a ,,do počtu", pretože pôvodne som chcela iba tú jednu, ale za 2 som platila 450 kč, čo je výhodnejšie ako keď vezmete iba jeden kus. Skúšala som všeličo asi hodinu, ale tejto som nevenovala pozornosť. Avšak nakoniec som z nej nadšená, je krásna a oblečená vyzerá ešte lepšie. Ktorá sa páči viac vám?

photos by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. tie topanky su uzasne, velmi mi pripominaju moje bordove. a hneda taska je tiez super :)

    na blogu mam novy zaujimavy post, mohol by sa ti pacit: perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Náhrdelník je krásný i boty se mi moc líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bombera je parádní!
    A story s Tezenisem byla ještě lepší =D..ne jeden, ne dva, ne tři, ale ani čtyři kusy nestačily, takže rovnou pět =D =D =D..ale všecko super, takže není čeho litovat ;) (tak si tiše pro sebe říkám..co bude příště? =D )
    Mišo
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  4. DIY prevedenie bomber bundičky je super a takziež sa mi veľmi páči nový ružový náhrdelník :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. bombera mega mega megaaa! šikula si- musím si ju aj ja potom dakedy požičať:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky! A tie podprsenky sú super! Musím zabehnúť už do Auparku niekedy :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tezenis je absolútne skvelý a odniesla si si odtiaľ krásne kúsky :) Najviac sa mi páči tá posledná podprsenka, vyzerá megaluxusne!

    Veronika
    livingbypanicca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten náramok a spodné pradlo, och! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc se mi libi ten nahrdelnik a posledni podprsenka ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nad kabelkou jsem taky přemýšlela...ale v létě jsem si už koupila koženou se střapci...nemůžu mít všechno střapatý:D
    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super fotky! Tu bomberu su velmi pekne dotvorila a mne osobne sa viac paci ta druha podprsenka ;)

    Rada by som ta pozvala na mojom blogu na giveaway.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook