NÁKUPNÉ MANIAČKY

29.11.14

nm 26 done
Ahojte, po odvysielaní všetkých častí Nákupných Maniačok vám prinášam sľúbený článok. Všetko od momentu, keď som sa dozvedela, že idem do tejto relácie až po moje pocity po celkovom odvysielaní.

Do tejto relácie som sa hlásila 4x. Už dávno som chcela ísť do relácie, v ktorej sa varilo, do tej ma ale nikdy nevybrali (škoda). Nakoniec ma však oslovili priamo z produkcie NM cez blog, z čoho som mala radosť. Rada skúšam nové veci, mám rada kamery, celé to je zážitok, ktorý som chcela vyskúšať. Od telefonátu z NM som všetko riešila veľmi rýchlo. Bola som v Košiciach, s minimom oblečenia, a najväčší problém bolo ubytovanie. Mám v Bratislave tetu, ale nechcela som ju stresovať štábom a kamerami, preto som veľmi vďačná, že som svoju časť mohla natáčať v úžasnom Mamaison Residence na Šulekovej ulici. 

Do Bratislavy som prišla v sobotu večer. Cesta vlakom mi oproti Prahe prišla dosť krátka a rýchla! Išla som k tete a v nedeľu doobedu som napiekla pre dievčatá muffiny a cheesecake. Poobede mi prišiel kamarát pomôcť s vecami (touto formou mu ešte raz veľmi pekne ďakujem) a presunuli sme sa do hotelu Mamaison. Bola som šokovaná, že mi pripravili standre a vešiaky na oblečenie, keďže vedeli, že idem do NM :). Toto gesto ma úplne dostalo :). Mala som krásny apartmán s výhľadom rovno na Bratislavský hrad. Ale videla som ho iba to nedeľné poobedie a večer, inak bola veľká hmla. Kuchyňa, internet a všetko, čo som potrebovala som mala rovno v izbe. Vyložila som si veci z kufra a utekala som po Foly na autobusovú stanicu, na ktorú mi našťastie išiel priamo spoj rovno zo zastávky pred hotelom. Foly mi priniesla celý kufor oblečenia z Prahy. Som jej za to veľmi vďačná a aj za to, že mi robila poradkyňu. Skočili sme ešte do centra na menší nákup pre Maniačky - zeleninka, vínko, veď viete. Z centra sme sa do hotela vrátili pešo, lebo nám ušiel trolejbus, ale prechádzka nám neuškodila, a trvala iba 15 minút. Večer som vybalila aj ten druhý kufor a oblečenie dala na standre. Kým som písala článok na blog, Foly mi upravila oblečenie podľa farieb a presúvala aby bolo všetko tip top (asi pracovná deformácia, ale super! :)). Neskôr večer sme si zapli telku a užívali si ten televízny moment z gauča aj z postele, lebo v Prahe telku nemáme :D. Ešte sme medzi tým spravili špeciálny shooting a unavené sme zaspali. Pôvodne sme si chceli ísť vychutnať aj saunu, ale nemali sme už silu ani čas.

3 20141026_155209 done
1 20141026_154421 done
nm 2 done
nm 23 done

Ráno som vstávala dosť skoro, dala som sa dokopy a pripravila zvyšok občerstvenia. Obliekla som sa jednoducho, čierne nohavice, sivá mikina a náhrdelník. Myslela som hlavne na to, aby sa mi to pri nákupoch dobre vyzliekalo. Bola som dosť nervózna, nevedela som, čo ma čaká, aké to celé bude. V Mamaisone nám doniesli aj parádne raňajky, takže sme sa posilnili (pri telke, ou jeee!) a dorovnali posledné detaily. Ľudia zo štábu boli úplne super, uvoľnení, príjemní a vtipní, takže zo mňa nervozita rýchlo opadla. V pondelok som mala najviac energie a elánu, čo bolo pravdepodobne vidno aj vo výslednej časti. 

nm 3 done
7 20141027_083720 done
nm 4 done
nm 19 done
2 20141026_154435 done
nm 9 done
8 20141027_083733 done
nm 8 done
nm 20 done
9 20141027_094138 done
nm 10 done
nm 6 done
1 done
11 20141027_101405 done

Natáčanie bolo super, nákupy stresujúce, ale to všetko ste videli. A veľa ste toho aj nevideli, ale zostrihať celý deň do pár minút musí byť fuška :). Večer som bola rada, že žijem. Zbalila som oblečenie do kufra a odprevadila Foly na stanicu, pretože ráno už musela ísť do práce. Ja som sa ponorila do horúcej vane a relaxovala. Ráno bol totiž ďalší deň natáčania. Zvyšné dni som už bola u svojej skvelej tety. Každý deň som bola unavenejšia a unavenejšia. Vstávala som vždy veľmi skoro, pretože Bratislavu nepoznám a na miesto natáčania som vždy musela aj chcela prísť včas, takže som radšej odchádzala skôr kvôli zápcham. A dobre som urobila. Keď som večer prišla domov, zaspala som už okolo 20.30. 

S dievčatami sme sa báli už len toho, ako to bude celé zostrihané a ako budeme vyzerať v telke :D

13 20141028_143321 done
14 20141029_150730 done
20141030_102759 done
nm 24 done
nm 25 done

Celý týždeň som sa nevyjadrovala ku komentárom k mojej osobe na Facebooku Nákupných Maniačok. Ale potom som si povedala, že keď sa všetci tak hrnú do vyjadrovania svojho názoru, tak môžem niečo povedať aj ja. Viete, na negatívne komentáre na blogu som zvyknutá, dokonca som zvyknutá aj na to, že ma veľa ľudí nemá rado a netvrdím, že musím byť každému sympatická. Veď konieckoncov ani mne nie je každý sympatický, však. Ale to, čo som si prečítala je hrozné. Nebudem sa tváriť, že som v pohode. Keď si prečítate, že máte ,,ksicht jak rozpučený margarín", ,,špata jedna nosatá", ,,ktovie aký šedivý pánko sponzoruje jej originály" a iné skvosty, či chcete alebo nie, dotkne sa vás to. Pôvodne som tie komentáre nechcela čítať, ale zvedavosť je zvedavosť. Prechádzam rôznymi fázami, prvou: je mi to jedno, tých ľudí nepoznám a druhou, keď mám stiahnutý žalúdok od stresu. Mne je jasné, že pôsobím sebavedomo a áno, nejaké sebavedomie mám, čo si niektorí zamieňajú s namyslenosťou. A že sa im to nepáči, lebo na Slovensku sa počíta, keď niekto ide s davom, keď nevytŕča, keď sa neozýva. Väčšinou sú to tí, ktorí žiadne sebavedomie nemajú a asi sa k nemu ľahšie dopracujú osočovaním na Facebooku. Mám výraznú gestikuláciu, ale afekt ste u mňa asi ešte nevideli :D. Rovnako východniarsky prízvuk. Samozrejme, že počuť, že som z východu, keď tu žijem celý život. Chcela som natočiť aj video, ale potom som tento nápad zmietla zo stola, lebo by ostalo nepochopené. Je tu ešte jedna vec, ktorú musím spomenúť. Mám blog, ale nikdy som nepovedala, že môj šatník je najlepší (dočítala som sa v diskusii), takisto si o sebe nemyslím, že všetko viem, ani som sa tak neprezentovala, hoci evidentne to tak na niektorých pôsobilo. Alebo len mali nejaké očakávania? Komentáre typu: ako bloggerka by mala vedieť, hlavne, že je blogerka...boli na dennom poriadku. Všetci tí ,,hejteri" by si mali uvedomiť jednu vec. Ja z každého ich slova len vyťažím. Všetko je pre mňa reklama. Lepšie vyvolať akékoľvek emócie ako žiadne. Blog má skvelú návštevnosť. Získala som nových čitateľov. Mám návrhy na nové spolupráce, nové príležitosti. Z tých stresov, čo som mala, som schudla 2 kilá (ešte ísť 2x do telky a som na svojej vysnívanej váhe :D). Pre mňa len dobre, v každom jednom prípade. 

Ľudský hnev očividne nemá hraníc. Keď sa mi niečo nepáči, dá sa to vyjadriť slušne. Kritika je fajn, ale urážky nie. Poznám názor svojich najbližších, ktorí vedia aká som. Na kamere som sa chovala prirodzene, zabávala som sa, atmosféra bola uvoľnená a s babami sme si rozumeli. Kauza fejky v skutočnosti vôbec nebola taká, akou obrovskou ju nakoniec vykreslili a môj výrok bolo prirovnanie, ktoré bohužiaľ mnohí nepochopili, rovnako ako nechápu problematiku fejkov a myslia si, že odsudzujeme lacné. Lacné nie, len fejkové. Veď aj ja mám veci zo sekáčov a nemám ani drahú designérsku kabelku. Keby som bola vedela, čo z môjho výroku bude, nikdy nič nepoviem. Ja som si natáčanie užila a mala som z neho dobrý pocit. Neboli medzi nami intrigy a všetky nejasnosti sme si po natáčaní vysvetlili. S Adrianou, s ktorou som si rozumela najviac, som bola na konci natáčania na čokoláde a inšpirovala som sa jej geniálnymi orechovo-mrkvovými tortičkami :).

Všetky dievčatá sa obliekli veľmi pekne. Sám Marián to povedal. V piatok ste mohli vidieť môj overthinking v priamom prenose. Bola som nenormálne unavená, mala som zmiešané pocity, lebo som vedela, že po týchto výsledkoch bude na Facebooku spŕška negatív. A tak aj je. Veľa ľudí píše, že som vyhrať nemala, že som ukradla výhru Monike, dokonca, že moja výhra má niečo spoločné so štábom. To je predsa smiešne. Mala som nevýhodu, že som išla prvá, nemohla som si outfit premyslieť, neviem narábať s časom a ešte mi aj bolo všetko veľké. Isteže, keby som mala čas porozmýšľať, pravdepodobne by som vytvorila lepší outfit, ale takto som bola rada, že som našla ten overal :D. Keďže som išla prvá, dievčatá ma nepoznali, takže povedali svoj názor. Nikto (ani štáb) im nôž pri krku nedržal. Aj po Mariánovom hodnotení, ktorému sa môj outfit páčil najmenej, som skončila prvá. Predsa keby Marián chcel, dá mi menej bodov tak, aby vyhral niekto iný. Takže z môjho pohľadu je to spravodlivé. Body sa sčítali, výsledky sú jasné. Trochu ma tiež zarazili komentáre, ktoré ma obviňovali z taktizovania. Dávala som vysoké hodnotenia, padli aj nižšie, ale tí, ktorým som nebola sympatická, a tí komentujú najviac, to už nevidia. Sama som povedala, že jediná vec, ktorú by som zmenila je tá, že som Monike dala o bod viac. K jej výhre by to však aj tak nestačilo. Preto som sa tešila, keď vyhrala cenu stylistu a išla si užiť večer do opery. Priala som jej to. Je mi však jasné, že ľudia, ktorí ma vyslovene z TV neznášajú, na mne vnímajú len negatíva, nevidia, že som chválila, že som si dokázala spraviť srandu aj sama zo seba, nevnímajú fakt, že rovnako ako ja kritizovali aj ostatné dievčatá. To ma mrzí. 

Chcem vám všetkým veľmi pekne poďakovať za podporu. Či už ste mi napísali mail, správu alebo pozitívny komentár. A tiež za to, že ste sa ma zastali v komentároch, keď niekto napísal niečo urážlivé. Veľmi si to cením a znamená to pre mňa veľa. Vždy, keď som bola s nervami v koncoch a potom som si prečítala krásnu správu od vás, tak som mala na tvári úsmev. Moja rodina a kamaráti mi boli veľkou oporou. Viem, že keby bolo niečo zlé, tak mi to normálne povedia, ale zlým komentárom sa nedá zabrániť nikdy. Je to prvá veľká lavína negativizmu a ja som si ju zobrala príliš osobne. Vaše pozitívne správy mi dodali silu, energiu, radosť. Neskutočne si to vážim, slovami to ani neviem opísať. A vítam nových čitateľov :). Ďakujem ešte raz (a ešte aspoň tisíckrát).


Všetky časti si môžete pozrieť v archíve: Rebeka / Monika / Adriana / Inga / Finále

You Might Also Like

69 komentárov

  1. Becca, tvoj blog patrí medzi moje naj, kukla som si to len zo zvedavosti a náhodou si tam bola veľmi zlatá, milá, tak správne trafená...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sleduji NM i tvůj blog už delší dobu. Vždy se mi líbil tvůj styl, ale jaká jsi v reálu, jsem netušila, proto jsem byla nadšená, že se na tebe budu moct podívat v NM. Ano, byla jsi ze všech dívek nejvýraznější a působila jsi nejvíce sebevědomě, ale podle mě jen v dobrém! Byla jsi upřímná, milá, zábavná. Když se ti něco líbilo, pochválila jsi to, když ne, tak jsi to slušně řekla. Že někdo nepochopí, že člověk, který je proti fejkům, není snob, ale spíš ten, kdo fejk má a snaží se hrát na to, že na to má... to nemusíš řešit. Ale chápu, že urážky zamrzí. Moc ti fandím a přeji vše dobré! :) Katka K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rebeka bola si úžasná, tvoje komentáre boli trefné a si veľmi vtipná. Chápem, že sa ťa dotkli negatívne resp. osočujúce a urážlivé komentáre. Veď povedzme si pravdu, koho by sa to nedotklo? Pre mňa si však bola osviežením a keď som zistila, že budeš v NM, tak napriek tomu, že bývam v zahraničí, každý deň som si klikla do archívu a pozrela som si celý týždeň. A gratulujem k výhre ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milá Becca,
    jsi super, jsi svá a máš svůj styl a veselou a uvolněnou povahu - a to ti, kteří se sebou nejsou spokojení neodpouští....eh...no oni z toho nic nemají (maximálně žaludeční vředy) a ty máš super zkušenost a ještě nějaké nové kontakty i fanoušky! V telke jsi na mě působila uvolněně a pohodově a tvůj jedinečný styl dostal na kamerách jakýsi nový šmrnc! Prostě mě bavíš a jsi kreativní a to je super! Představ si, že by všichni ti krtitici z facebooku měli ukázat, co nosí oni - vidím to na komediální seriál ;-) Mj. já jsem skoro dvakrát tak starší a v módě moc odvázaná nejsem (jenom v tvorbě a duševně) a jsi pro mě inspirativní, když vidím, jaká je to pro tebe radostná a barevná hra a jak skvěle může outtfit podtrhnout osobnost! Milá šikovná baba, ať se ti dál daří a já se budu těšit na každý další inspirující článek/video/ počin!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bohužiaľ, nie som na Slovensku, takže som Maniačky nemala možnosť sledovať, ale zistila som, že si ich môžem pozrieť aj na internete a tak aj urobím.
    Ale aj napriek tomu, že som ťa nevidela ma negatívne reakcie mrzia. Myslím si, že väčšina z tých ľudí, ktorí komentujú škaredé veci by sa neodvážilo ísť do televízie a ukázať pred celým národom svoj šatník. Mne osobne by sa to aj páčilo, rada by som si to vyskúšala, ale viem, že by som to asi nezvládla. Takže ťa veľmi obdivujem, že si do toho išla a k výhre ti moc moc gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Becco, moc ses mi v NM líbila a fandila jsem ti! :)) Byla jsi přesně tak milá, vtipná, sebevědomá a pohotová, jako jsi ve skutečnosti. Nechápu ty hnusné komentáře a urážky. Holt vybočuješ z nudného a pohodlného stereotypu, ale nic si z toho nedělej, haters gonna hate... A tím spíš, když jsi vyhrála. Na to mohu říct jen: zaslouženě. GRATULUJU, KOČKO!!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rebeka, lahko sa mi to vravi, viem, ale doslova ser na to, ser na komentare, bola si uzasna, ja som na teba cumela s otvorenymi ustami, aka si zlata nazivo a ako sa vies vyjadrovat.
    A musela si s negativami ratat, urcite si postrehla, ako sa vsetci vrhli na Melissu a Paulinu po NM.
    Daj si pauzu od vsetkeho na tyzden, vypni net a uvidis, ze kazda "kauza" trva fakt len chvilu. Drz sa kocka a ber si z veci to pozitivne.
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milá Rebeka,
    bola si jedna z najsympatickejších báb, ktoré keby v NM boli. Vtipná, milá, s nadhľadom. Tvoje vyjadrovanie bolo skvelé, všetko čo si povedala malo hlavu a pätu. Vždy si sa usmievala a veľmi dobre sa na Teba pozeralo :) Máš nádherný šatník, úchvatné kabelky a ukážkový štýl. Ostaň taká aká si a užívaj si víťazstvo. Zaslúžila si si ho :)

    Nika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Becca, perfektne si to napísala! Úplne ma ten článok donútil sa zamyslieť...Je nespočetné množstvo ľudí, ktorí sa obliecť nevedia a kompenzujú si to tým, že kritizujú tých, čo to vedia... Myslím, že ty si nič z toho nemusíš brať osobne, keď raz niekto móde rozumie, tak rozumie a je to hotová vec, asi tak ako mať zdravé sebavedomie :) Mne sa outfit páčil a Tvoj blog mám veľmi rada, čítam ho skoro každý deň a som si istá, že takých ako ja je tu ďalších milión a vždy sa nájde okrem tvojich najbližších ďalšie kvantum ľudí, ktorí ťa podržia :) + ten účes s čelenkou je krááásny ♥
    Domcisss

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ach Beka, krásne si to napísala. Aj ja som čítala tie komentáre s kyslím výrazom tváre a stále zo mňa vychádzalo len prekvapené "čoooo?" Vôbec som to nečakala a je to maximálne neobjektivizmus. Vieš, ono to je tak, ja som to postrehla, že ak si obyčajná šedá myška v botasočkách, rifliach a tričku, nikoho to nesere :D Hneď, ako niekto vytŕča z davu a nedaj bože si dovolí mať aj nejaké sebavedomie, už je zle nedobre. Vyhrala si zaslúžene. Z negatívnych komentárov nemusíš mať vôbec stres. Vezmi si to takto - keby si videla tých ľudí, čo tie komentáre píšu, ako sa obliekajú, ani by si sa im nechcela páčiť, lebo ja si viem presne predstaviť, akí to musia byť "fešnisti" haha :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Becca,

    sledovala som ta zo zaznamu pocas vsetkych piatich dni a ako clovek, ktory zil do 17nich v Bratislave a teraz uz dlhsie v Kanade chcem len poukazat na to typicky slovenske, kedze dokazem porovnat dve rozne kultury:

    1. Slovenska zena ma byt ticha, poslusna, nema mat vlastny nazor a nedajboze, aby preukazala znamky zdraveho sebavedomia. Taka zena sa tresta nadavkami. Na SK sa sebavedomie rovna namyslenosti. Slovenske zeny by v krajine ako USA a Kanada neprezili, pretoze tu je tym padom namyslena kazda jedna zena.

    2. Ak davas rady a artikulujes a nedajboze pouzijes gestikulaciu, si za namyslenu, premudrelu atd atd. Slovenska zena podotykam nema mat vlastny nazor a ak ho nedajboze ma, ma sa uistit, ze sa zhoduje s nazorom vacsiny. Nazor sa ma vyjadrovat potichu, aby sme nikoho neurazili, pretoze najdolezitejsie je, co si o nas mysli nase okolie, na ktorom vobec ale vobec nezalezi.

    3. Na Slovensku sa uspech neodpusta. Ak by si isla do akejkolvek relacie, slovenske zeny ta zozeru zaziva. Do oci by ti to nikdy nepovedali, ale do klavesnice budu tukat nadavky, pretoze ich nazor je velmi dolezity. NOT.

    4. Komentare, ktore su na Facebooku su napisane sliepkami, ktore v zivote nic nevytvoria. Su to ovecky, ktore hodnotia, ale same nedokazu vytvorit nic, co by stalo za diskusiu, hodnotenie, mienkotvorbu. Takze ony budu hodnotit a nadavat. Viem, ze slova bolia. Tieto slova nie su myslene tak celkom vazne, su pisane slovenskymi zenami, ktore su v priemere od teba o 10 rokov starsie, maju doma uvrestane dieta, nesplnene sny a ked vidia, ze mlada baba ako ty si ich plni, vrie v nich zlc. Si mudra baba, dnes to boli, zajtra o nich uz nebudes vediet. A ony budu o tyzden komentovat znova a znova pouziju rovnaky chrapunsky slovnik. Prave slovenske damicky :) Hlavne, ze sa rozumeju mode.

    Hlavu hore. Si super, krasna, mas skvely vkus a ja ta zboznujem uz dobre tri roky. Ty ides dalej a hore. Oni si budu pekne kracat po tej istej cesticke az do smrti.

    Martina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim!
      PRESNE ako vravíš! Nedaj bože ak si iná a myslíš si niečo odlišné. xx
      www.denivev.blogspot.co.uk

      Odstrániť
    2. viac než súhlasím!!!!

      Becca mám ťa rada a kašli na negatívne názory, ktoré sú výplodom nejakých komplexov.
      ;)
      Julianna

      Odstrániť
    3. toto je dobre napisane :))

      Odstrániť
    4. Ahoj Rebecca. Si šikovná baba a je dobré, že si sa našla v móde a venuješ sa tejto vášni naplno.
      Internet a FB sú plné emócií a anonymita dáva možnost napísať komentár aj takým, ktorí nemajú argumenty a pocit, že niekto je lepší ako oni sami ich vedie k písaniu nenávistných komentárov.
      Aspoň si si skúsila, aké to je byť v koži "známej osoby" (celebtria asi ešte nie si, ale vykročené k tomu máš, ak ňou budeš chcieť byť :)). Treba to ignorovať a ísť si za svojim. Sami sme si strojcami šťastia, nie naše okolie.

      2 Fifiiinka: Tiež žijem v zahraničí (ako sa my Slováci radi chválime) a vnímam kultúrne či sociálne rozdiely. No nie je potreba hádzať všetkých do jedného vreca. Doba, kedy mali byť ženy tiché a skromné sa už i na SR pomaly vytráca. Ľudská závisť a zloba sú vlastnosti, ktoré nie sú podmienené príslušnosťou k nejakému národu. To tu vždy bolo a bude, len v rôznych podobách :)

      Odstrániť
    5. Ahoj mily anonym, nechvalim sa, ze zijem v zahranici a ani si nemyslim, ze tak moj koment vyznel. Chcela som len dodat vaznost mojej hlavnej myslienke a to, ze dokazem porovnat dve kultury. Nemyslim si, ze je sa cim chvalit, dnes zije v zahranici vela Slovakov, takze tuto tvoju vycitku som nepochopila.

      Ano vytraca a je pravda, ze som v komente nechcene generalizovala, ale komenty na Bekinu osobu (nespocetne vela primitivnych a krutych komentov) ma vyburcovali k takemu nazoru. Ano, ludska zavist je vsade na svete a ako sama pises vo vsetkych podobach, ale ja som sa uprimne stretla len s tou najhorsou v Cechach a na Slovensku a suvisi to aj s byvalym rezimom. Vtedy sme si boli "rovni", kazdy nosil podobne oblecenie a jazdil na Skodovke, dnes, ked ma niekto viac (vascsinou zasluzene), ma sa lepsie (z ich pohladu), neprajeme a zavidime a urazame a ide nas rozhodit. Potrva este velmi dlho, kym z toho vyrastieme (hovorim o svojich osobnych skusenostiach, ktorych je vsak nespocetne vela).

      Pekny den.

      Odstrániť
  12. Teším sa s tebou Beky :) výhru si si zaslúžila no a súhlasím, že každá reklama je reklama. Tiež si to zakaždým opakujem :)
    No a k tomu "ako blogerka by mala vedieť...." a podobným komentárom .... Byť módnou blogerkou neznamená, že všetko vieme a máme všetky trendy zapásané a riadime sa istými módnymi pravidlami. Aspoň nie non-stop. Módne blogrky zdieľajú to čo sa im páči, svoj vlastný štýl a svoje vlastné názory. Takže ak nabudúce niekto bude vyskakovať s vetou "ako blogerka by mala vediet" prosím bachnite tu osobu palicou. :D
    Maj sa Beky a neviema sa dočkať na ďaľší post
    xx
    Deni z www.denivev.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nič si z toho nerob, fakt. kritiku typu "ksicht ako rozpučený margarín" napíše len arciprimitív, ktorý závidí a nevie si inak dvihnúť ego, len špiniť na druhých. Takí ľudia ti absolútne nestoja za to, aby ťa to trápilo. Aj keď teda skôr je tragédia, že takí primitívovia tu medzi nami existujú, sú svojprávni a majú volebné právo. Lebo to mrzí aj mňa. To, že ktosi napíše podobný komentár ako je vyššie napísané alebo aj to, čo si ty spomínala len svedči o jeho inteligenčnom deficite a záporných hodnotách IQ a vôbec to ja neberiem ako vyjadrenie svojho názoru, Pretože to nie je ani konštruktívna kritika, je to len prasprostý prejav primitivizmu. Ale jasne, sme na Slovensku, takže každý schopný človek je v očiach tých neschopných len namyslený, špatný a neviem čo a to je podľa mňa úplne zvrátený prístup. Mohli by si odpustiť tie reči a radšej spraviť niečo pre to, aby neboli také nuly aké sú. Ja si myslím, že so svojim vystupovaním môžeš byť spokojná, osobne si mi prišla ešte sympatickejšia než len cez blog, máš super prejav a ani náhodou si mi neprišla afektovaná. Ale hej, pokiaľ človek vie vystupovať a nerehoce sa tam ako nejaká tupá krava tak hneď sa vymyká priemeru a už je zlý. Tento týždeň mi prišiel ako jeden z najinteligentnejších týždňov v NM vôbec pretože tam boli 4 milé a rozumné slečny s vkusom. Väčšinou vidím maniačky len občas keď to náhodou zachytím v TV ale tento týždeň ma fakt bavil a každý deň som sledovala. Vážne sa nemáš za čo hanbiť, bola si super, k výhre gratulujem a bodaj by tá relácia mala vždy takúto vysokú úroveň. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj Becco, já tě sleduji už poměrně dlouho, jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek, nejen kvůli tvému skvělému a originálnímu stylu, ale hlavně jsi strašně sympatická, svá, sebevědomá, nebojíš se vyjít z davu a jsi prostě jedinečná...Nic si nedělej ze zlých komentářů, lidi jsou různí, dost často zbytečně zlí, frustrovaní a závistiví...Každý máš svůj život, své sny a ty těch svých určitě dosáhneš ;) Tvá věrná čtenářka Romana <3

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Becca tvoj blog som objavila asi mesiac pred NM ale ked som ta videla v telke skoro som odpadla!!!velmi som sa tomu potesila:)) vyhru si si zasluzila,mas krasny satnik,pacilo sa mi aka si bola bezprostredna,uvolnena,mila,zabavna ako si tam hovorila nieco o tvojom dedkovi!!:)))taka si bola roztomila , uzi si vyhru! A na negativne komentare kasli hviezdy maju vzdy hejterov:D tvoj blog patri medzi moje naj naj naj :) vela stastia baviš ma! :-* obdivovatelka z kosic :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. vobec neries negativne poznamky, kedze to nieje konstruktivna kritika ze "ksicht mas ako rozpuceny margarin",sama si povedala, ze blog ma skvelu sledovanost, mas nove ponuky takze super. Ked budes v bratislave mozme dat salku caju niekedy :D

    www.donnaiveh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Becca,

    chtela jsem ti napsat zpravu uz predtim, ale nechala jsem si to az na tento clanek, ktery mne ovsem naprosto dostal. Takove pocity co prozivas, asi tezko poznam. Musi to byt hrozny tlak, uz jen byt znama bloggerka a kdyz se objevis v televizi, lidi to resi jeste vic.

    Ja napriklad tvuj blog sleduju uz dlouho (prvni clanek, co si pamatuju je o Damienovi a jak slas na podium :))..s tvym stylem se uplne neztotoznuju, protoze ja osobne bych hodne veci z tveho satniku nenosila, ale naprosto respektuju, co nosis a rozhodne mas dobry styl (jen proste ne podobny memu, ale to je prece naprosto v poradku)..musim rict, ze v nm ses mi moc libila svym vystupovanim a moc jsi me bavila..to, ze i pred kamerami bylas tak uvolnena a sebevedoma a zabavna..proste jsi pusobila moc fajn :)..mam pocit, ze takhle prijemna atmosfera jeste mezi souperkami v nm nebyla a hlavne si myslim, ze nejvetsi podil na ni melas prave ty..bylas uprimna, na kazdem ses snazila najit to dobre a body davalas spravedlive..jasne, jsi 'hlucnejsi' a obcas mluvilas vic nez ostatni, ale to je proste soucast tebe :)
    finale jsem jeste nevidela, ale podle clanku teda moc gratuluju k vyhre..ostatni holky se taky opravdu pekne oblekly, prekvapily na rozdil od svych satniku, ktere byly celkem fadni a i jejich kazdodenni outfity (az na par vyjimek)..a ty mas skvely, originalni satnik a kazdy den bylas hezky oblecena..trochu nestihalas a byla ve stresu, ale porad byl tvuj zaverecny outfit moc fajn..
    jsi sympaticka a moc mila a vim, ze to neni lehke, ale vykasli se na hejtery (kdybych byla fanousek taylor swift, napisu shake it off, ale nejsem, tak si celou tuto zavorku odmysli :D)..
    hodne stesti a objeti na dalku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Uf, precetla jsem si to vsechno..! A spravne, kasli na ne. ; )

    OdpovedaťOdstrániť
  19. na Slovensku je to tak. :D máš skvelý štýl a mne si sa veľmi páčila. z kritiky si nič nerob, ako sama vravíš, v podstate ti len robia reklamu. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Milá Rebeka,
    tvoj blog sledujem už veľmi dlho a vždy sa rada inšpirujem outfitmi ktoré vymýšľaš. Keď bola časť NM s tebou, vravela som si, že konečne tam prišiel niekto, kto sa móde rozumie a nebojí sa prejaviť. Ale keď som videla tie komentáre na FB, nedokázala som pochopiť, kde sa v ľuďoch berie tá zlosť a nenávisť. Osobne si myslím, že žiaden normálny človek nebude míňať čas a energiu na to, aby niekoho urážal a preto sa mi celá tá diskusia zdala dosť chorá....
    Ale koniec koncov, NM ti evidentne priniesli viac výhod ako nevýhod :)
    Veľa šťastia a teším na sa na ďalšie outfity!!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. absolutny dovod na vitazstvo .. jedinecnost !! .. :)

    4ta to skazila slabym vyberom nahrdelnika .. aj nie lepsich topanok ..

    prekvapil ma vyber a nadhodnotenie stylistu ...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Keď som ťa v pondelok v NM uvidela, naozaj som sa potešila! :) Podľa mňa si mala naozaj skvelý outfit.. A ani som netušila, že na Facebooku sú na tvoj outfit také zlé odozvy.. Chcela by som vidieť, ako by sa oni obliekli..
    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
  23. bola si perfektná a už sa teším ako vyskúšam recepty :-)
    polishland

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Na mě jsi teda vůbec nepůsobila namyšleně, byla jsi vtipná a příjemná:)) Celý tenhle týden byl super, protože bylo vidět, že jste si všechny sedly a hodnocení bylo hodně vyrovnané. Nedivila bych se, kdyby vyhrála kterákoli z vás. Nic si z urážek nedělej, to poukazuje něco o autorovi, ne o tobě.)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Rebeka, ja som teba a tvoj blog objavila len vďaka maniačkám a som rada! Veľmi sa mi tvoj blog páči a aj veci, ktoré na ňom prezentuješ. Nenechaj sa odradiť alebo znechutiť negatívnymi komentármi, viem, že musí byť ťažké si také názory a reči nebrať k srdcu ale každá minca má dve strany. Okrem osočovania a neprajných komentárov, si získala aj mnoho pozitívnych reakcií a určite aj mnoho nových priaznivcov. Drž sa a pokračuj v tom čo robíš.. a čo sa neprajníkov týka, sama vieš že haters gonna hate...

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Konecne som si pozrela vsetky epizody a precitala tie blitky na facebooku. Facebook NM mam uz davno unlike-nuty a viem preco to robim..:))
    Velmi som ti fandila, hoci outfit sa mi najlepsi nezdal. Boli ste podla mna vyvazene, no "poznam" ta z blogu, tak som fandila akokeby kamoske :D Ludia si podla mna neuvedomuju, ze kym ty si expresivna osoba zvyknuta na sebaprezentaciu, mas rada kamery a rada sa predvadzas..pre ostatne baby mohli byt kamery uplne nove a preto posobili viac utiahnuto. A ty sa proste chopila do reci a mohlo sa javit, ze ich valcujes.
    Trochu mi je luto, ze sa tam do diskusie na fb nezapojili baby - tvoje superky z NM a trochu neschladili tych hejterov, ale co uz.
    Kasli na to, vyhrala si peniaze i ziskala zazitok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Milá Beka,
    ja som vôbec nechápala ako môže teba niekto označiť, za namyslenú, škaredú a pod. Už dlho sledujem tvoj blog a si naozaj skvelá, inšpirujúca, krásna a veľmi milá. Viem, že negatívne komentáre zamrzia, ale tie "dámy" budú už o týždeň kydať na niekoho iného, pretože asi nič zmysluplnejšie nemajú na práci. V NM si bola super a konečne to boli po dlhej dobe časti, ktoré ma naozaj bavili a ďakujem, že si tam bola. Nenechaj sa odradiť a znechutiť. Si skvelá ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Beky, na maniačky sem poprvé teď poprvé koukala kvůli tobě a byla jsi naprosto super! jako vždy svá, přesně taková jaká jsi, vybočující z průměru.. a nenech se vykolejit závistivcům, kteří ti nepřejí tvůj úspěch (ať už v pořadu nebo blogování) a originalitu.. koneckonců kdybys měla jen samé pozitivní reakce, to by přece byla nuda!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Milá Beka,
    hoci som maniačky nesledovala (nie som doma a mám tu zlé pripojenie), tvoj blog sledujem už zopár rôčkov a ušla si už fakt pekný kúsok cesty. Si mojou veľkou inšpiráciou a i keď nie vždy sa mi páči všetko, obdivujem ťa, tvoju šikovnosť, kreativitu a odvahu. Kiežby som mala na to odvahu ako ty :D Už sa teším, až dôjdem domov a pozriem si NM. A viem, že je ľahké povedať "nerob si nič z hejterov", ale fakt si nič z toho nerob. Zákerní a závistliví ľudia tu boli, sú a vždy budú a ty máš na to, takže by som sa na ich reči vykašlala. Držím palce v ďalšej práci a prajem ti ešte veľa takýchto úspechov ;)
    http://bynicka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Milá Becca! Prvýkrát som prišla na Tvoj blog v lete, keď som o Tebe videla článok v EMME. Zo zvedavosti som sem nakukla a odvtedy neprejde jeden jediný deň, kedy by som sa sem neprišla pozrieť na ďalší skvelý post. Si pre mňa veľmi inšpiratívny človek. Vieš, ja sama navrhujem a vyrábam kabelky ( http://www.sashe.sk/MissMichelle ) a aj Tebe patrí veľká vďaka za to, že som sa odhodlala v septembri založiť si na sashe konto. Možno si povieš, že to zdanlivo so sebou nesúvisí, ale nie je to tak. Veľmi ma totiž inšpiruje, ako kreatívne každý post zvládaš, ako sa nebojíš ísť s kožou na trh, aká si nápaditá. Aj ja som si čítala komentáre na FB z Nákupných maniačok a veľmi súhlasím s ľudmi na Tvojom blogu, že tak sa dospelé, inteligentné ženy nechovajú, navyše ani jedno z toho, čo tam písali, nie je pravda. Mne sa Tvoj NM outfit páčil. Prajem Ti všetko dobré a veľa úspechov, hejterov si nevšímaj, kritizovať vie každý, ale tvoriť niečo, to už vie málokto.
    Michaela ( http://missmichellestyle.blogspot.sk/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Nechcem byť hnusná, ale keď si čítam tie komentáre na FB, tak tie ženy/dievčatá majú otrasnú gramatiku + poväčšine SOŠ a ohovárajú teba a hovoria ti, že si škaredá, pričom tiež nevyzerajú nejako k svetu. Podľa mňa si bola skvelá, vyzeráš super, vieš ako sa obliecť, aj keď nemáš úplne dokonalú postavu, outfit sa ti vydaril a určite ostaň taká, aká si, pretože to dotiahneš ďaleko. Ony len tak budú sedieť ďalej za svojim PC a hodnotiť niečo, o čom nemajú potuchy a zamieňať si sebavedomie za namyslenosť :D Veľa šťastia ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Casto se pozastavuji nad nenavistnymi komentari, ktere na me, at uz na FB nebo u nekoho na blogu, vyskakuji. Hlavne co se tyce blogu, tak jsou ve vetsine pripadech samozrejme anonymni. Nepochopim nikdy takovou nenavist u lidi. Jak jsi psala, chapu, ze se nekomu to ci ono nelibi, tak at to klidne i napise, ale to se snad da i slusne a ne hned urazet...Vidim v tom jenom zavist... Kazdopadne tobe moc gratuluji a at se ti dal dari ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Sledujem tvoj blog uz 3 roky a paci sa mi tvoj styl, aj tvoje uvahy, ktore vacsinou pripojis k clankom :) Nenechaj sa ovplyvnit hnusnymi komentarmi na FB. To nemozu byt ludia pokope, ked pisu take otrasne veci druhemu cloveku z masa a kosti.
    A teraz ku kritike z mojej strany. Co sa mi takisto nepacilo, je tvoj prejav. Vplyval na mna povysenecky a afektovane. To su ale veci, za ktore sa nestriela a na ktorych sa da pracovat. Mozno to tvojim znamym neprekaza, ale ak chces robit nadalej videa (tusim si spomenula v NM, ze mas rada kamery), tak by ti len prospelo pouvazovat nad tym. Trocha viac sa drzat pri zemi nikdy nie je na skodu :) Ber to ako dobre mienenu radu. Lepsie ako si citat tie prispevky na FB a rozplyvat sa nad rozpucenym margarinom :D drzim palec!

    OdpovedaťOdstrániť
  34. viděla jsem všechny díly a musím říct, že jsi byla super :) přišla jsi mi milá a sympatická a sice jsi někdy mluvila víc než ostatní, ale prostě jsi měla co říct, tak co :) o tom ta soutěž je :) negativní komentáře na FB vůbec nechápu, lidi jsou zlí :/ nerozumím tomu, jak může někdo takový urážky vůbec napsat.. já jsem ti fandila už proto, že mám tvůj blog moc ráda a tvoje outfity jsou super a výhru ti moc přeju! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Zrovna dneska ráno jsem si pouštěla díl s tebou a musím říct, že jsi opravdu hrozně moc sympatická, ještě víc než tady na blogu :) a vůbec jsem netušila, že jsi taky tak moc maličká jako já :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Ahoj Beka, už dlho sledujem Tvoj blog a doslova milujem tvoj štýl, si krásna, svojská, nehráš sa na niečo čo nie si. Keď som zbadala, že bude v maniačkach bola som nadšená. Musím priznať, že si ma nesklamala. Z komentárov si nič nerob, väčšinou sú to zakomplexovaní ľudia, ktorí nevedia čo by už od nudy mali robiť. Nie sme dokonalí a to si podaktorí neuvedomujú. Drž sa svojho štýlu, prejavu. To ako žiješ, aká si je tvoja vec, si sama so sebou spokojná a to je najdôležitejšie, nemôžeš dovoliť aby ťa na zem dostali primitívne poznámky a útoky. :) Drž sa pokračuj v blogovaní (ide Ti to fajne) a nech sa Ti darí :) Maťa

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Becca preco si nedala vediet ze budes v NM? Ja som na to prisla náhodou v stredu ked som zapla TV. Teraz si to musim pozriet v archíve pekne od pondelka lebo som nechcela začať od polky ������

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Zatím jsem koukala teprve na dva díly, ale podle mě jsi tam byla skvělá. Umíš se výborně vyjádřit a zvládla jsi to na jedničku. Moc hezky jsi to napsala! Negativním komentářům se bohužel nevyhneš, ale po přečtení článku mám pocit, že to chápeš. Moc hezky jsi to napsala!!

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Zatím jsem viděla jenom dva díly, takže jsem netušila, že jsi to celé vyhrála, ale moc ti to přeju. Tvoje sebeprezentace se mi moc líbila, působíš na mě příjemně. Chápu, že komentáře bolí, já to taky nesnáším dobře, ale tohle je extrém a sama snad vidíš, jak jsou ty ženské pitomé a za každou cenu chtějí být zlé.

    OdpovedaťOdstrániť
  40. neviem či sa smiať, či plakať z toho, aký je tento slovenský národ prehnane konzervatívny. :D chápem, že každý vyjadruje svoj názor slobodne, ale niekedy by sa mohli ľudia aj zamyslieť nad tým, čo vlastne z tých ústočiek vypúšťajú. Ty si bola super a veľmi k výhre gratulujem :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Rebeka, podľa mňa si bola zlatá a mne sa tvoj prízvuk náhodou páči...celú reláciu si oživila :)
    Nechápem jednu vec...ako môžu ľudia takto škaredo rozprávať o osobe, ktorú za prvé vôbec osobne nepoznajú a za druhé..to naozaj? Kvôli handrám také komentáre? Na svete sú oveľa dôležitejšie veci ako handry a hádať sa kvôli nim a osočovať človeka je podľa mňa úplne ponižujúce..tí čo písali škaredé komentáre na fb podľa mňa majú veľmi nudný život a riešia úplne nepodstatné veci..ja osobne by som do NM nikdy v živote neišla, lebo táto relácia je pod moju úroveň..už len z toho dôvodu, že je slovenská..keď si pozrieš iné podobné relácie v zahraničí tak ti padne sánka..podľa mňa to začína byť skôr realityshow ako show o nakupovaní..vznikajú tam zákerné situácie a vždy sa nakonci relácie snažia vyťažiť čo najviac špiny..Na začiatku som NM pozerala veľmi rada, ale teraz sa mi už protiví..chápem, že teba to zviditeľnilo, ale si myslím, že zviditeľniť sa dá aj iným spôsobom..myslím, že to za to nestálo..ale tak zážitok do života máš určite navždy...Hlavné je, že si si to užila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Velmi dobre sa prezentujes. :) Bol to velmi rozumny tah, ked si sa prihlasila do NM. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Rebeka, si mladé krásne dievča s názorom, navyše zdravo sebavedomé, nenechaj, nech Ťa hlúpe komentáre rozladia a rob to, čo Ťa baví. A tí, ktorí na FB strácajú čas tým, že riešia druhých, namiesto svojej vlastnej sebarealizácie, tak na tých sa naozaj vykašli.

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Formát relácie je fajn, aj keď mňa osobne by oveľa viac bavilo niečo ako Ultimate Shopper, viac disciplín, niečo dynamickejšie. Na začiatku sa mi zdala relácia lepšia, ale od kedy sa len každý týždeň hľadajú zaujímavé "postavičky" a umelo sa vyvolávajú konflikty pre vzbudenie záujmu u jednoduchších diváčok, ktoré píšu komentáre na FB ako divé a sú len blbým nástrojom reklamy...ide to dole vodou. Ale to je vlastne účelom relácie, mať peniaze z reklamy, že áno :) Navyše nejaký módny vkus tam má tak nanajvýš 20 % účinkujúcich. Škoda, že nebol týždeň celý venovaný len módnym blogerkám, ako to asi pôvodne zamýšľali, to by mohlo byť zaujímavé.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Beka tvoj blog sledujem uz roky. A mam ta naozaj rada, pretoze mi je blizky styl tvojho obliekania a tiez nie som moc vysoka, takze som rada za inspiraciu, ktora nie je prezentovana na 180 centimetrovych takmer modelkach. Z hejterov si nic nerob, ide o to, ze ty mas ciel a viziu a oni maju len facebook, kde si radi na niekom zvysia ego. V maniackach si vystupovala ako niekto, kto ma nazor na vec a bolo mi to velmi sympaticke. Je mi jasne, ze ludia, ktori nemaju k tebe vytvoreny taky pozitivny vztah ako ja, mali problem s tvojim prizvukom a prejavom. Ale ako si povedala, vsetko je pre teba reklama a mas pravdu. Prajem vela dalsich uspechov:)

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Ahoj Becca!

    mne si sa velmi pacila, aj ako si sa obliekla. obdivujem ta, ze si mala odvahu do toho ist a ze uspesne odolavas kritike. niektori ludia si zrejme chodia na tu stranku liecit komplexy a aspon vidno aky je kazdy za pocitacom macher, ktovie kolko z nich by malo odvahu ti to povedat do oci. tvaricku mas peknu, ziadny margarin. roztopeny margarin maju akurat v hlave ti co dokazu nieco take vypotit o inom cloveku. rozpravala si vela, to je pravda, ale bolo zrejme, ze preto, lebo mas pre modu vasen a ako jedina si sa jej naozaj rozumela, aj tvoj satnik to dokazoval. to ze tam mudruju (podla mna) priemerne obleceni "stajlisti" nikomu nevadi.. tvoje vystupovanie bolo prijemne a kritika konstruktivna. A to sebavedomie by ti mohol kazdy len zavidiet :) nenechaj sa odradit, mas super vkus aj blog,

    V.

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Beka, nepoznala som ta pred NM, ale vycnievala si z priemeru, tak som chcela o tebe vediet viac. Mas velmi prijemne vystupovanie a necudovala by som sa, keby sme ta este viackrat uvideli v tv. Zial popularita ma aj tienistu stranku a kazdy, kto zije pred kamerami musi s tym ratat. Treba to hodit za hlavu, poucit sa z toho a ist dalej. Si mlada, sikovna, inteligentna. Drzim ti palce

    OdpovedaťOdstrániť
  48. mně ses v pořadu líbila a nepřišla si mi namyšlená, nebo arogantní. naopak, působila si na mě moc sympaticky!:).
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  49. ja som to uz pisala, ale pokojne zopakujem, ze som ta vnimala uplne opacne. dokazala si pochvalit a aj kritiku si vzdy zdovodnila. bola si velmi zlata, ziadne taktizovanie som nevidela ani od teba ani ostatnych dievcat. tvoj prejav bol uplne prirodzeny, sebavedomy, ale urcite nie namysleny. nenechaj si pokazit radost z vyhry. myslim, ze aj samotna produkcia vytvara obraz ucastniciek a nastrihaju veci tak, ako chcu a potom to vypali uplne inak ako si to myslela...gratulujem k vyhre a velmi odporucam si uz komentare necitat! uspech sa neodpusta, a stale je vela ludi, co ti drzia palce. len to prosim nezovseobecni na vsetkych slovakov, je to len par frustrovanych jedincov

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Nemôžem ti protirečiť v jedinej vete, ktorú si napísala... Stavím sa, že 99% mudrlantov by si toto osobne nedovolilo, ako to, čo si dovolia cez net... Škoda to riešiť. Si úžasná, my si za tebou stojíme ♥ Len tak ďalej ;)

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Vy ste neskutočné! Vôbec som nečakala som až toľko reakcií, úplne ste ma dojali! Vďaka vám ma moja ,,depka" prešla rýchlo a dnes už sa z tých komentárov na FB iba smejem. Veľmi ste mi pomohli, ďakujem vám a cením si to viac, ako si dokážete predstaviť. Podpora od vás je pre mňa stokrát dôležitejšia ako tie hnusné komentáre od cudzích ľudí, pretože vy ma čítate, niektorí aj poznáte :). A keď vidím, že sú tu aj noví čitatelia, mám obrovskú radosť. Ďakujem vám, mám teraz toľko energie a náladu pokračovať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Ano Becca, my co ta pozname aj osobne vieme, kto si a mame ta radi pre to co si, si uzasna a tvoj blog velmi inspirativny, len tak dalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Mne na tebe vadi ta tvoja posadnutost kozusinami...
    Od blogerky by som aj cakala aby bola vzorom pre ostatnych a to aj v problematike sucitu so zvieratami... Nie sme v dobe kamennej, ze by sme na tie kozusiny boli odkazani...
    Trosku si popozeraj videa na youtube... O tom coho sa aj ty zucastnujes...
    https://www.youtube.com/watch?v=914_SaWei7I

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokial viem vacsinu kozuskov, co ma Becca su "faux fur", tak nechapem tvoje rozhorcenie. Podla mna jej pristanu :) a dotvaraju outfit oroginalnym sposobom

      Odstrániť
  54. Beky, štýl máš úžasný, to sa nepopiera :) to, že máš trošku afektované správanie, to ma trošku zarazilo, pretože pri tvojich článkoch som mala z teba úplne iný dojem, ale zas aspoň nie si ľadová kráľovná :) čo mi tiež vadilo, bolo tvoje niekedy až vulgárne správanie (napr.bomby ako prsia, alebo "ježišikriste", "panebože" za každou vetou).

    Odhliadnuc od toho, si úplne jedinečná baba so super štýlom a vyhraneným vkusom, no všetci na sebe musíme pracovať...ja len toľko :)
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. aj dokelu, vedela som že ideš do NM, ale aj tak mi to ušlo - k tým komentom na FB už bolo napísané všetko - ja len za seba, že si kočka, ktorú rada čítam, na to že máš polovicu rokov ako ja sa mi páči že to máš v hlave zrovnané a nevraciam sa k tebe len preto, že si to mala vybavené so štábom :-)) držím palce.S.

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Ahoj Becca,
    kukám Nákupné maniačky viac menej pravidelne. Čo nestihnem dobehnem v archíve. Tvoj štýl je super, sledujem tvoj blog aj na Insta sem-tam mrknem. Obliekaš sa tak, ako sa tebe páči a ako sa cítiš super. Tvoj outfit do opery sa mi páčil, tou kožušinkou si to skvelo osviežila. Komentáre čo som si prečítala na FB sú naozaj kruté a vôbec ale vôbec si to nezaslúžiš, pretože mi prídeš ako milé, priateľské, veselé dievča a ktoré sa vyzná v móde.
    Ľudia, ktorí dokážu povedať hentaké škaredé veci, nevedia čo hovoria ako to môže človeku ublížiť. Ja som to počúvala na základke takže viem aké to je.
    Chcem len povedať, si pekné a silné dievča, ľudia nech si myslia čo chcú, hlavne že ty si stále taká istá a vieš zniesť kritiku ktorá ťa posilní.Výhru si si právom zaslužila!
    Želám ti veľa, veľa úspechov, nech sa ti darí, v blogovaní aj živote a ešte veľa spoluprácí.
    P.S. ak cheš kuk na instagrame AlexissKiss

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Beko, viděla jsem tě prve až v NM na internetu. Do té doby jsem tě neznala, tudíž jsem si ani nemohla vytvořit názor na základě předchozích dojmů a pocitů. Z relace jsi na mne působila velmi mile, příjemně sebevědomě a nikoliv povýšeně. Máš krásný styl a určitě si výhru zasloužíš. Líbí se mi tvá schopnost propojovat zajímavé materiály a držím ti palce, ať se ti dále daří. Tvůj blog jsem si přidala od nyní do hledáčku a těším se na tvé další outfity! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Gratulujem :) skutočne to malo šmrnc, si sympatická mladá žena a nemáš sa vôbec za čo ospravedlňovať ani hanbiť, všetko bolo prirodzené. Áno, si svojský človek, ale tým si mi sympatická, lebo sa dokážeš "vyjadriť" a tým mi pripomínaš mňa, tiež som za to odsudzovaná,...skús si do banky kde nosíš skoro deň čo deň bielu nudnú blúzku dať trochu nápadnejší náhrdelník (no stále v norme so štandardmi) a si NAODSTREL :D ... klienti si ma totiž všimli viac ako ostatných :D:D kašli na všetkých a zostaň taká aká si, ide ti to skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Mne si sa v NM velmi pacila, paci sa mi Tvoj vkus aj odvaha, naco nieco vycitat, kazdy sme nejaky a kazdy iny, kazdy sme original.. nech si ludia hovoria co chcu, bud si hlavne ista sama sebou.

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Na tvoj blog som natrafila pred rokom a pol, velmi dobre sa cita aj pozera :)...ma taky spravny naboj... a veľmi som sa potesila ked som si pozrela uvedenu novembrovu seriu v ktorej si sa objavila, s takym tym pocitom "ved ja ta odniekiaľ poznam" ;-) Celkove tvoje pôsobenie v šou bolo skvele, si velmi vyrazna a mas iskru, a ten temperament ktory vycnieva (a preto ho niekto oznacuje za afektovany) Tvoj satnik a styl je osobity a aj ked nie vsetko sa mi paci (myslim v suvislosti so mnou, co by pristalo mne) je uzasne ako to ty kombinujes, opisujes, nosis a predas na sebe...je to inspirativne, nie stadovite, vyjadrujes sa tym...a to je TO co ja velmi ocenujem ;-)

    Prajem ti vsetko dobre do života, nech sa ti dari...a nech si uspešna a sťastna ;-).
    Kate

    P.S.Kašli na haterov, negativistov a ine podobne skupiny...to nie je o tom že sa im nepáčiš, to je hlavne a predovsetkym o závisti a hluposti...iba konštruktivna kritika ma zmysel a svedci o inteligencii...ked si niekto potrebuje zdvíhať sebavedomie takymi stupídnymi komentármi ako si uviedla, tak len sam sa strápňuje a ukazuje svoju úroveň.

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Si sympaticka, mila, uz dlhsie pozeravam tvoj blog - no tiez sa mi nepacilo, ako si sa viackrat v NM vyjadrila. Cely cas to vyznievalo tak, ze "ja som blogerka, ja mam modu v malicku, a vy, vy obycajni ludia ma isto nepochopite, nemate ani ako - ja som predsa v obliekani na ovela vyssej urovni" Moda je tak velmi subjektivna vec, ze prezentovat sa takto je absolutne nevhodne.

    Nepisem ti to preto, ze ti zavidim, ze som zakomplexovana, ze aj ja chcem byt v telke ako si tu napisala o každej dievcine, ktora povedala nieco kriticke. Len chcem aby si sa na to pozrela aj z inej strany, trosku s odstupom od toho ze si to TY.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook