RED

24.10.14

15 done
Opäť mám na sebe all black (almost) everything outfit, ale taká je doba. A je aj doba kožuchov, ktoré ja milujem a tento sveter z Lindexu, ktorý má Foly, sa mi veľmi páči. Ale doma sú nám zbytočné dva, stačí zo všetkého po kuse, aj tak to rozlišujeme čoraz menej. No a takéto čierno-biele outfity oživí čo? Všetci kolektívne kričíme: ,,Červená!" Áno áno, je to taká klasika, ale keď sa na to pozriete bližšie, tak vďaka kombinácii materiálov, to až taká klasika nie je. Čipka, kožušina a (faux) koža môžu na prvé počutie spolu vyznieť lacno, ale celkový outfit je ladený športovo. Snapback šiltovka a červené Converse gumáky (perfektný pár topánok, ktorý posúva gumáky na úplne inú úroveň! Škoda, že ich tu v KE nemám, keď ich najviac potrebujem :/) sú tie hlavné doplnky, ktoré dotvárajú tento look. Predstavte si, že by som mala opätky a vlny vo vlasoch. To by bol poriadne vyzývavý outfit, ktorý by som si vlastne ani nikdy neobliekla, veď ma poznáte. Preto poučenie z dnešného článku znie: Nikdy nepodceňujte silu doplnkov! Poučenie číslo 2: Nebojte sa hrať a kombinovať :). Poučenie číslo 3: Buďte odvážni.

Ok, s tým poučením číslo 3, som to už prehnala, ale chcela som prirodzene prejsť k zážitku z tohto fotenia, o ktorý sa s vami chcem podeliť. Fotíme si fotíme, nikoho nikde, akurát vidíte, že stojím na mieste, kde parkujú autá. A tak zrazu odskočím na chodník, lebo šlo nejaké auto, ktoré zaparkovalo presne tam, kde sme sa fotili a ešte aj naďalej chceli fotiť. Pán šofér otecko si samozrejme všimol môj šokovaný a sklamaný výraz tváre, tak sa ma opýtal, či má preparkovať a cúvnuť. Áno prosím, to  by bolo fantastické. Tak to teda urobil, ja som sa usmievala a krásny deň bol pred nami. Blogeri sú zloby.

Dnes pokračuje Košice Fashion Week, včerajšia prehliadka Wanyfer dopadla perfektne! Pre aktuálne info sledujte môj instagram (@styleofbecca).


7 done
20 done
1 collage
18 done
4 done
16 done
photos by Foly

Outfit: lace top - KappAhl / leggings - Motivi / furry sweater - Lindex / sneakers - Converse (2014) / cap - Asos / watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban Wayfarer / bracelet - Tally Weijl

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Ty boty k tomu vypadají super a ta kombinace krajka/kožich je úžasná, moc ti to sluší :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. So chic! Like it! Love it!! Jako návštěva z NYC =)

    Ach, jak se máte, že můžete nějaké kousky sharovat.. S Patrikem by se nám něco takového hodilo taky, šetří to peníze a místo ve skříni =D, akorát to já budu muset zhubnout (hodně..ale i tu trochu mám v plánu!!) a Patrik vyrůst (o ždibec..).

    A pánovi tleskám, taková vstřícnost se dneska málokde a málokdy vidí..ale tak, kdo by odolal takové babě =P

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zbožňujem tento outfit, celý sa mi moc páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No tak toto sa mi vážne páči!!! Bunda je dokonalá!!! <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny outfit, všetky kúsky na tebe perfektne sedia :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny outfit a ten červený rúž ti do toho krásne ladí !
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. oh anoo, to bolo toto fotenie s pánom:D človek by už aj zabudoool
    a súhlasím- doplnky to je úplne magic vec!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tohle se mi hooodně líbí, ta čepka je k tomu naprosto parádní!!!:)
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všetko do bodky zladené a rúž je k tomu dokonalý ! Wau :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Becca, Becca, úplne som sa zlakla, na tej prvej fotke vyzeráš ako tehotná!!!! :-))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook