LEATHER BOMBER

20.10.14

16 done
V Košiciach mám vždy od fotení outfitov pauzu, avšak vždy sa pred odchodom zásobím fotkami z Prahy, aby som vám mala čím prispievať. Tento týždeň začne prvý košický fashion week, takže nejaké outfity a fotky z prehliadok tu určite čakajte. Navyše v Auparku je od 16. do 26.10. aj POP-UP STORE, kde si môžete kúpiť oblečenie a doplnky napríklad od Jirky Klett či Idy Sandor. Teším sa, že to v Košiciach začína trochu viac módne žiť :). Keď som chodila na strednú školu, ani vo sne by mi to nenapadlo. Lenže kto by si bol myslel, že príde aj taký smutný pád Mojsejovcov, obzvlášť Nory, ktorá je v našich kamarátskych kruhoch pojmom (kožušiny, viete). Holt, časy sa menia. 

Ani dočasné tetovačky (ako zo žuvačky) už nemusia byť to, na čo ste boli zvyknutí. Čiže žiadne srdiečka obmotané hadom alebo postavičky rôzneho druhu. Síce aj to malo kedysi svoje čaro, ale teraz je tu niečo lepšie. Ja osobne  mám tetovania rada, sama mám štyri, ale samé nápisy, preto som vyskúšala, ako by som sa cítila s obrázkom. Mamka sa dokonca zľakla, že je reálne :D. Takže pokiaľ si chcete vyskúšať, aké je to mať tetovanie, chcete sa rozhodnúť, kam si ho dať, alebo sa len tak zabaviť, bežte na tatuu.cz, výber je veľký!

Tento outfit poskladaný z jednoduchého all black jadra som na sebe mala dva dni za sebou, pretože som sa v ňom cítila super a tiež sa mi na cestu vlakom nechcelo nič vymýšľať. Čierne nohavice sú moja druhá koža, preto som si ich kúpila aj v bordovej, nech je trochu zmena. Fakt sa mi v poslednom čase nechce nosiť nič iné. Ale vytiahla som svoje obľúbené čižmičky, ktoré sú aj napriek opätku veľmi pohodlné a už si za ne musím hľadať náhradu, lebo ich každú chvíľu zderiem :D. Užívam si aj svoju novú bomberu od mojej obľúbenej značky Company&Co. zo Slevomatu (Móda a Styl). Už som na ňu pozerala dlhšie, ale nebola som si istá, takže som sa fakt tešila, keď ju mali v ponuke znova a to som už neváhala ani chvíľu. Bombera z hnedej kože a sivej teplákoviny? Give it to me, baby! Akurát pri tejto značke si vždy dávajte pozor na veľkosti, je potrebné objednávať o číslo väčšiu veľkosť ako nosíte bežne. Takže ja nemám S ale M. Pri tejto bombere to však mohlo byť aj L, ale to je len moja láska k oversized, takže vlastne dobre, že mi sedí presne, pretože oversized mám kopec vecí :D. 


2 done
14 done
12 done
4 done
photos by Laura

Outfit: top - New Yorker / pants - Tally Weijl / plaid shirt - vintage / leather bomber jacket - Company&Co., bag - Belle&Bloom (Slevomat Móda a Styl) / boots - Blugenex / watch - Michael Kors 

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Tetovačku jsem už chválil jinde ;).
    Outfit super, bombery miluju, pořád mám pocit, že k té jedné z HM, co mám, musím ještě jednu nebo dvě porídit..no zatím se nezadařilo najít takovou, co by se mi jóóó líbila, nebo co by mi sedla tak, jak chci..
    A s oblíbenými outfity to mám stejně..klidně dva dny po sobě v tom samém (krom spoďárů, of course =D ). A kdyby to šlo, tak v tom někdy i spím (ale ticho, doma se to nesmí dozvědět..).

    Až se vrátíš, hned piš, ať můžeme udělat tu sofa party!!
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi pěkný outfit .))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tou košilí už mi to přijde až moc překombinované, ale ten bomber se mi jinak moc líbí!!:)
    Style by Eliza.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beka, si veľká krásavica. Rúž ti mimoriadne pristane, ja na také výrazné nemám vobec odvahu, ale tuším to vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooo tato bomberka vyzera fakt super!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  6. práve sa preklikávam Košickým faswhion weekom (ehm, akurát sedím vo vlaku smer Košice)... prekvapilo ma, že priestor dostávajú najmä dizajnéri a nie butiky (čo hodnotím samozrejme pozitívne), ale rovnako ma prekvapilo vstupné (čo hodnotím menej pozitívne... neviem, či ľudia v Košiciach sú pripravení platiť za módne prehliadky...)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aká si smutná na týchto fotkách Bekina:/ ale bombera parádna a ako píšeš, treba ti už aj dáku nie oversized!:) a tá košela okolo- no brali by sme ťa ako Tallynku do týmu:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásna kabelka! <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fakt ti tov tomto outfitu sekne, Becco♥ škoda, že mně bomber vůbec nesluší:((

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta tetovačka k tomu fajně sedla :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook