Cosmetic random IX. (GOLD EDITION)

19.10.14

0 done
Keď som zobrala produkty, ktoré som chcela nafotiť na tohtomesačný cosmetic random post, zistila som, že majú jedno spoločné. Všetky majú zlatý obal, poprípade zlatý detail na obale. Málokedy sa mi stane takáto príjemný náhoda, takže ma to potešilo :). Ale obal nie je to jediné, čím ma dostali.

1 done
K VIP nákupom Jean Paul Gaultier for Lindex dostal každý ako darček tento Bourjois lak na nechty so zlatými čiastočkami. Takto vo fľaštičke vyzerá perfektne, všetky laky od tejto značky majú výborný široký štetec, avšak bola som trochu sklamaná, že pri lakovaní sa na nechty dostáva málo zlatých čiastočiek, pretože sú veľké. Pre dobrý výsledok som musela naniesť až 3 vrstvy. Schne rýchlo, len som zvedavá, ako pôjde dole :D.

7 done
Krém L´Oréal Nutri - Gold je pre mňa vhodný najmä po preflámovaných nociach. Niežeby som mala také noci často, ale občas sa podarí. Je určený pre +25, takže ho zatiaľ nechcem používať pravidelne, ale keď je moja pleť unavená, dodá jej trochu života. Pleť naozaj vyživí a rozjasní, obsahuje včeliu materskú kašičku, vďaka čomu krásne vonia a obsahuje tiež oleje, ktoré sú ideálne skôr pre suchú pleť. Ja mám pleť zmiešanú, ale mám plno suchých miest, takže mi produkty s olejmi vyhovujú. Mamke sa taktiež páči, rýchlo sa vstrebáva a nelepí, takže ak máte pocit, že je vaša pleť unavená, toto je príjemný krém za príjemnú cenu.

3 done
Potrebovala som nový korektor pod oči a na odporúčanie sa mi dostal do rúk L´Oréal Lumi Magique. Mám ten najsvetlejší a hoci nie som veľkým fanúšikom korektorov so štetčekmi, s týmto som spokojná. Nanesiem ho pod oči tým štetcom, nechám trošku uschnúť (zatiaľ si namaľujem obočie) a prstami vklepem do pokožky. Kryje dobre, ale mala som už aj korektory, ktoré kryli lepšie, zato krásne očné okolo rozjasní. Ak si napríklad kontúrujete tvár, na rozjasnenie a presvetlenie je ideálny.

6 done
Ceruzky na obočie sa u mňa míňajú celkom rýchlo, takže musím často nakupovať nové. Na ceruzke L´Oréal Color Riche ma zaujalo hlavne to, že namiesto klasického hrebienku má špirálovitú kefku (ako z maskary), s ktorou sa podľa mňa obočie upravuje oveľa lepšie, pretože zaručí prirodzený výsledok. Čiže svoju starú špirálu už nosiť v taštičke nemusím, vďaka tejto ceruzke v nej mám hneď viac miesta.

5 done
Prvé čo ma na Yves Rocher paletke zaujalo bol obal! Nádherný obal v zlatej farbe, ktorý pôsobí veľmi luxusne. A vo vnútri sa nachádza veľké zrkadielko, takže sa môžete nalíčiť bez problémov aj na kritickejších miestach a pokiaľ sa vám tiene minú, zrkadielko sa vždy zíde, no nie? Navyše je obal aj veľmi kvalitný a nerozpadne sa po pár presunoch v kozmetickej taštičke tak, ako väčšina klasických plastových z drogérie (kde ma to vlastne ani nemá čo prekvapovať...). S tieňmi sa super pracuje, príjemne sa rozotierajú a petrolejovú či fialovú farbu som skúsila použiť ako farebné linky. Na oživenie alebo na párty odporúčam - pozrite ako skvele vyzerajú na Foly!

2 done
Rúže z exkluzívnej kolekcie Pure Reds od L´Oréal pútajú veľkú pozornosť. Vyzerajú totiž úplne inak ako bežné rúže. Sú matné, zamatové, pery nevysušujú a tá výdrž! Zo šiestich odtieňov si aspoň jeden určite vyberte, ja ich mám teraz na perách takmer nonstop.

photos by me

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Strašne sa mi páči tá zlatá farba,pretože vyzerá fakt luxusne :) Tú paletku očných tieňov mám tiež a som s ňou nadmieru spokojná.

    leuslifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No teda, krásna zlatá zbierka. Ja sa neviem stále rozhodnúť, ktorý rúž z tej novej kolekcie si kúpiť. Asi znova skončím so všetkými. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ej, aká zlatá zbierka! Inak, na tie Loreal rúže sa mi zbiehajú slinky, tak uvidíme, či to skončí aj nákupom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čo siii?? tá prvá fotka je super, totálny luxus, buržuj edícia:)

    ten rúž si už mala na sebe?? to je ten posledný nový?? je fakt pekný

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetko od Loreal? minimálne kefku na obočie má rovnakú Catrice
    namiesto krému kokosový alebo argánový olej

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Velmi velmi velmi povedený post! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zlatá edice:) Mně se nejvíc ze všeho líbí ty rtěnky, dneska jsem na ně zamilovaně koukala v drogerii, ale bohužel neměli tester od té jediné, kterou jsem chtěla zkusit. Jsou sice dražší, ale vzhledem k tomu že se blíží moje narozeniny myslím, že mi aspoň jedna začne říkat pane :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tuším presne tento krém používa aj moja mamina :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook