ENTRA EN MI VIDA

17.9.14

DSC_0851
Španielsky názov postu tu ešte nebol, ale táto blúzka mi tak pripomína všetky tie telenovely, že som si ho nemohla odpustiť. K tomu všetkému sa priznám, a pokojne sa smejte, že teraz vo veľkom počúvam španielske pesničky. Začala som len tak z nostalgie tými z telenoviel ako Cuando seas Mia,
Entre el amor y el odio, Sobre fuegoLlenando de Amor (moja obľúbená, Graziela a Adrian sú nezabudnuteľní, nechápem, prečo nemali vlastnú telenovelu, a po pár pohároch vína mi ten text ide jedna radosť :D), či Entra en mi Vida. Posledná spomínaná pieseň je od kapely Sin Bandera, (mimochodom, veľmi populárne duo) a ich repertoár je plný iných výborných, melodických, prudko romantických piesní, kde nie je núdza o slová noches, corazon, amor, telefono, pasión, magico, logico a podobne. Vážne super zmena do môjho angličtinou preplneného iPodu a povedzme si, tá španielčina je naozaj čarovná! A keď si to doma spievame (ok, tak ja spievam), tak sa aj skvele zabavíme! Odporúčam Telefonos, Mientes Tan Bien a Que Lloro.
Fotky sú z druhej série od Mišky, s ktorou som fotila ešte v Košiciach. Zrkadlá v Kulturparku majú jednoducho výborné využitie :). Tento outfit bol počas pekných dní jeden z mojich obľúbených, mala som ho na sebe v doznievajúcom lete asi 4x, pretože sa mi nikdy nepodarilo ho nafotiť (zlé svetlo, dážď...) Preto som fakt rada, že nakoniec sa nám to s Miškou podarilo a vy môžete vidieť tento look. 

DSC_0818
1 collage
DSC_0795
DSC_0839
DSC_08344
DSC_0791
photos by Michala

Outfit: top - Choies / pants - Tally Weijl / denim jacket - Terranova / sandals - Papillio + DIY / bag - Roberta Minelli / hat - Claire´s / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Michael Kors

You Might Also Like

20 komentárov

  1. cením ideu, krásne fotky s najkrásnešjou ženou! :) a ja sa už neviem dočkať ďalšej sérky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přiznáváme, že jsme si to ještě neposlechli (byli jsme tehdá už v autě na cestě)..ale napravíme některý večer, však Sangria u nás teče skoro pořád proudem =D.

    http://www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Čo je na tom srandovné?Už minule som to tu zahliadla v komentároch a nerozumiem.

      Odstrániť
  4. Máš nádherný klobou, jak barva tak tvar se mi moc líbí a šíleně ti to s ním sluší :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som uplne paf z toho klobuka, je mega!! inak cele je to super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádhera, obzlášť ten klobouk je moc krásný!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. neskutočne sa mi páči ten klobúčik a rifľová bunda! :)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tohle ti moc sluší
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Uaaaaa, zase naprostý wow! Ty jsi fakt neskutečná, jak máš vždy do detailu propracovaný! Strašně ti to sluší, fotky u zrcadel jsou bomba nápad a kombinace toho klobouku, rtěnky a bot mě totálně dostala! Nejlepší jsi!
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úžasný fotky! celý se mi to hrozně líbí a máš úplně nejlepší klobouk :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super! Veľmi sa mi páčia zladené červené detaily :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mas krasne vlasy rebeka a nikomu nepristanu klobuky viac ako tebe, v celej celucickej blogosfere, ale tie jeansy vyzeraju ze prasknu tri sekundy po dokonceni fotenia, a trci ti z nich brusko:/ ako povedal Mr kocisik nie kazdy teraz musi nosit topy do pasu iba preto ze je to in

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Becca,kedy budeš v nákupných maniačkach,ak sa smiem spýtať? Inak,outfit je skvelý a ty si na týchto fotkách úplne božská! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti ja neviem povedať. Natáčanie sa presunulo na október, tak uvidíme, ako to nakoniec bude.

      Odstrániť

Find me on Facebook