SUNNY BEACH DIARY

30.8.14

4 done
Pred mesiacom som sa s Foly opaľovala na pláži na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Rýchlo letí ten čas, to vám teda poviem. Postov z dovolenky by som mala ešte dosť, ale rozhodla som sa všetky fotky spojiť a urobiť už len dva, pretože článkov a nápadov je veľa, nestíhala by som ich publikovať a dovolenkové posty by som tu dávala asi ešte na Vianoce. Takže tu je pekne krásne prvý denník zo Sunny Beach, kde uvidíte nielen fotky z potencionálnych outfit postov, ale aj fotky z mobilu. Tie najlepšie a prudko turistické snímky máme na analógu, ktorý som ešte nedala vyvolať. Ale dosť materiálu je aj tak, čiže žiadny problém :).

- Bulharsko mi príde ako mix Balkánu a socializmu. Rozprávam teda z dojmov zo Sunny Beach a Nesebaru. 
- Bulharsko je aj na slovenské pomery veľmi lacná krajina. Vyhovovalo nám to, veď čoby nie :D.
- Zamestnanci vraj vždy očakávali nejaké sprepitné. Tak som poslíčkovi s kuframi hneď po tom, čo nám priniesol kufre chcela dať nejakú tú levu (bulharská mena), ale chytil kľučku a zatvoril za sebou dvere. Nechceš, nedostaneš...a naháňať ho predsa nebudem.
- Bulharsko je známe vďaka ružiam, preto sú všade obchody s výrobkami z ruží. A všade je úplne ten istý tovar. Trochu otravné, ale čo sa dá robiť. Vlastne vo všetkých obchodoch bol viac menej ten istý tovar.
- Pre mňa však bude Bulharsko po tejto dovolenke symbolizovať kôpor. Ja ho milujem, aj Foly písala, že som jasala šťastím. Kôpor v jogurte, kôpor v šaláte, kôpor na paradajkách, mrkve a kukurici. Kôpor v chipsoch. Chápete? Kôprové chipsy! Neodolala som.
- Nepočítam, koľkokrát sme dostali otázku ,,Ste tu len vy dve?". Začalo sa to už pri kupovaní zájazdu a ťahalo sa to s nami celý čas :D. Druhou najčastejšou otázkou bolo ,,Do you have a boyfriend at home?" a treťou ,,Why don´t you have a boyfriend? You are a very beautiful girl." 
- Zistili sme, že väčšina Angličanov necvičí a má potetovanú jednu ruku. Naozaj veľmi populárna kombinácia, u nás na hoteli určite.
- Na hoteli sme boli jedny z najstarších. Moju vekovú krízu to len posilnilo. Samé 17,18,19,20....a čo viac preboha?!

P.S.: Prečítajte si ďalšie skvelé postrehy z Bulharska u Foly :).



1 Collage
Na letisku pred skorým ranným odletom :).

6 done
10 Collage
3 done
Lazur koleso = dominanta centra. Ale nie, neboli sme na ňom, načo.

3 Collage
Bazénové selfies, kým je Foly v bazéne, alebo kým spí :D

6 done
Fotka pred obchodom s kolesami a nafukovačkami nemohla v našom dovolenkovom fotoalbume chýbať! :D

9 Collage
DSC_0720 done
4 Collage
Los plažos a los bazénos.

DSC_1035 done
8 Collage
Mačka vo svojom rajóne vyberá šmaky na večer.

5 Collage
Super luxusná predražená zmrzlina od Raffyho :D, ja s mliečnym omamným nápojom zo skvelého nákupu v supermarkete a jediné raňajky, počas ktorých sa nám podarilo ukoristiť sladké pečivo. Inak nikdy nebolo, lebo sa po ňom len tak zaprášilo :D.

5 done
7 Collage
Každý večer sme sa v bare odfotili :D. Na pamiatku, ale nezverejňujem tu samozrejme všetko. Na druhej fotke som s hrozným mentolovým drinkom, ktorý som volala POISON, lebo tak nielen vyzeral, ale aj chutil. Posledný večer som ale ochutnala všetko :D.

2 pool done
6 Collage
Začiatky našich večerov. Záchodová selfie o zrkadlo, luxusný večer s čokoládami, aloe vera nápojmi, kôprovými chipsami a inými ,,dobrotami".

2 done
2 Collage
Ach, a nakoniec bye bye Bulharsko! Plus samozrejme fotky z lietadla, ktoré by bolo škoda nepublikovať, keď som ich už toľko fotila :D.

photos by Foly and from my phone

You Might Also Like

20 komentárov

  1. museli ste sa mať skvele! :) a veľmi pekný post .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne fotky, akurat ze mi je este viac smutno za letom po tomto poste :/ ...postrehy su tiez fajn ...a skoda ze nemas samostatny post z outfitu, ktory mas obleceny pred obchodom s nafukovackami, lebo tam vyzeras FANTASTICKY !!! a ta siltovka ! si to proste ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. perfeknté fotky, určite to bola super dovolenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. supr fotky, slyšela jsem, že jste sa měly superně, není divu :) já teda kopr nějak zvlášť nemusím, ale cosi mi zbyl a naložila jsem koprové hermelíny, ty by ti jistě chutily :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda, že si nedala viac dovolenkových postov:/ nevadí nooo, aspoň takto
    Maria a Angel keby vedeli aké hviezdy budú, by nám sami nosili pitie na stôl:D
    joj tak mi je smutno teraz keď vidím tieto fotky:///

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V tom modro-neonovém outfitu vypadáš DOKONALE ! Byly jsme s kamarádkou v Bulharsku (Primorsko) předloni a můžu se podepsat pod každé slovo. My si ujížděly na slaných palačinkách na pláži a vínu <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super fotky! škoda konce léta, nejlepší bylo!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super post, dovolenka musela byt uzasna! :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jéé v sunny beach jsem byla minulé léto na 6 týdnů a pracovala jsem pro bar troopers:) letos je to party patrol:) takový ty lidi jak vas otravují na ulici jestli nepujdete pařit:) a bylo to nejlepší léto:) bohužel letos jsem si vybrala Djerbu, kde jsem uz 3 mesíce ale pristi rok se vracím do sunny beach:) už je to pro mě srdcová zálezitos:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bože! Som sa práve zamilovala. Do teba. A ten náhrdelník ti šlohnem, keď nevadí. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. teď jsem ještě smutnější, že pro mě dneškem léto končí :/ ale fotky máte krásný, hned bych jela k moři taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja síce na pobytovky velmi nie som, ale citalo sa to prijemne a vedela som sa do vasich pocitov vzit :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nádhera! tebe to svedčalo ešte aj v bazéne ! :) a ten neónovo- žltý náhrdelník je top.. odkiaľ? :P

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Scéna s poslíčkem mi připomněla moje oblíbené Sám doma v New Yorku =D.
    A Bulharsko..rád bych se tam podíval..naposledy jsem tam byl, když mi byly 4 roky..to ještě stála železná opona, letadlem létali jen vyvolení (ano, dva dny ve vlaku!!!) a na chleba se stály fronty..

    http://www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Pobavilo mě, že "kombinace Balkánu a socializmu" - Balkán JE socialistický!!! :-)
    A Anglány, ty člověk pozná na první pohled - KDEKOLIV, všude jsou stejní: vypadají jak potetovaná prasátka... Fuj! Tedy až na Beckhama, ten je jen potetovaný :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Super fotky, ten žlutej náhrdelník je boží!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook