ORIENT

5.8.14

11 done
Tento krásny overal je tiež z tých kúskov, ktoré som si pôvodne objednala na Pohodu, ale svoje využitie má až na dovolenke. Už pri objedávaní som sa nevedela rozhodnúť, ktorú farbu si vezmem, nakoniec som šla do tejto staroružovej a som rada. Mala som ho tu na sebe už dvakrát. Prvá noc v ňom bola naozaj nezabudnuteľná! A druhýkrát som si ho samozrejme vzala, až keď odišiel prvý a prišiel druhý turnus. Aby sa nepovedalo :D. Hneď som tento kúsok dopasovala s náhrdelníkom, ktorý sa podľa mňa do tohto typu výstrihu dokonale hodí. Čiže ani druhýkrát som na stylingu nič nemenila a vzala si ho von. Keď sa v niečom cítim dobre, neriešim, či som to už na sebe raz mala alebo nie, hoci pred pár rokmi to neprichádzalo do úvahy. Vekom sa asi menia priority. V tomto looku som sa cítila ako princezná či Šeherezáda. Pohľady ľudí tiež hovorili za všetko. Najviac nás s Foly baví sa vždy na večer pekne vychystať, najprv ideme na večeru, kde nás už pohľadmi a občas aj slovami (teda rôznymi citoslovcami) chváli personál hotela a potom ideme do mesta. Keď som totiž celý deň spotená v plavkách a bez make-upu, padne mi skvele sa na večer vyslovene vyfintiť. A kde inde, keď nie práve na dovolenke? :) Ako to máte vy?


2 done
15 done
1 Collage
9 done
17 done
photos by Foly

Outfit: overall - Choies / heels - Ana Lublin / necklace - HM

You Might Also Like

45 komentárov

  1. Panebože Beka.. ako vážne rada čítam tvoj blog, ale toto sú jedny z najhorších šiat, aké som kedy videla. Ako keby ti robili prsia až po zem, sú neforemné a veľmi veľmi veľmi zlé na tebe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužel musím souhlasit... Kdybys aspoň potkala žehličku...

      Odstrániť
  2. mmm mna to moc neocarilo, tak nejak ti to deformuje postavu, hlavne hornu polovicu. mne to pripada ako nejaka cudesna rumunska zlatanina zo zaclony, prepac. ale tuto farbu mam celkom rada a topanky su zlate :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si krásna, ale ten overal podľa mňa fakt nie, to riasenie ti len zbytočne pridáva na objeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Farba pekná, ale nemôžem si pomôcť, ten vrch šiat ti strašne deformuje postavu, teda podľa mňa by ju deformoval asi každému.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to úžasně a přitom to musí být i dost pohodlné, dokonalost! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nedivím se, že všichni čučeli, jsi kráska neskutečná! <3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne :) ako ti šaty držali na dekolte ?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten overal je nádherný, ty v ňom ešte krajšia! Tiež uvažujem na tým, že si ho objednám, no v tej svetlo modrej, hádam ho tento rok ešte vyvetrám ^_^

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  9. váu toto ti strašně sluší a ty boty!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tohle je naprosto nádherné, ten overal je skvělý, miluji na něm ten nařasený len na rukávech a ten náhrdelník do toho zapadá vážně jako puzzle. Sluší ti to<3

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  11. farba sa mi paci, ale strih a material pokrceny uz nie..atmosfera fotiek je super..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. podľa mňa toto ani nie sú šaty, žiadny strih, žiadny nápad, len neforemná kopa látka :( prepáč, ale sú otrasné a nie, nie je to závisť, ako by si poniektorí/é mohli myslieť :(

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mne se na tobe moc nelibi. Na petre lovely hair vypadal lepe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale to nie je fer porovnavat, lebo na chudych a vysokych ludoch vyzera vsetko automaticky proste lepsie

      Odstrániť
  14. U mňa je to úplne rovnaké. Celý deň sa nemaľujem a až večer zo seba konečne spravím človeka :D
    A všetky tie pohľady a poklony sú príjemnou zmenou :)
    Inak overal vyzerá pekne, ale ten náhrdelník je najšpicovejší.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tohle je opět naprostá bomba! Mám dojem, že ti sluší úplně všechno!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Toto je fakt podla mna len na dovolenku, tu by to ludia na ulici nepredychali :D mne sa to paci, je to ine a take ako z puncovej peny vyslahane :))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. a mě se líbí! moc :) v bulharsku jsem na styling kašlala a pak jsem se jednou namalovala a ten pocit byl fakt k nezaplacení, ale lenost. lenost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Mne se ten overal moc libi i na tobe. Co ale nechapu - proc s tvyma nohama porad nosis boty s paskama pres kotniky? To nevidis, ze ti to dela ty nohy jeste kratsi a silnejsi? :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dolezite je, ze aj napriek tomu sa vo svojej kozi citi skvelo a sexy. Bodaj by sa viac bab sustredilo na svoje prednosti a nie nedostatky. Este raz. Na SVOJE prednosti a nie INYCH nedostatky. Becca je tu pre seba a za seba, nebudi sa kazdy den kvoli tomu, aby vyhovela poziadavkam mainstream medii a anonymkam, ktore maju rovnaky pohlad na nerealne predstavy o tom, ako ma kazda cast tela vyzerat. Zijeme len raz. Nech nosi sandalky s upper strap alebo balerinky alebo cokolvek, co podla "pravidiel" nesedi zenam, ktore maju hrubsie clenky. Ak chces Becce pomoct, podpor ju. Pomozes tak aj mnohym inym dievcatam, ktore sa doma trapia, hanbia za svoje nohy, odmietaju nosit sukne a hladuju.

      Martina

      Odstrániť
    2. Ďakujem Martina! :) Každopádne na dovolenku som si nebrala milión topánok a tento overal si žiadal vysoké opätky, takže som si požičala Folyne. Majú tenký pásik, tak to nie je až taký problém podľa mňa.

      Odstrániť
    3. Podla mna mas uplne najlepsie nohy a tie sandalky k tym satam idu ako prdel na serbel for the lack of better word. A niektore anonymky by mohli vystupit z tiena anonymity a vidiet na zivote pozitiva. Nevycitat ale pochvalit, nedeprimovat, ale povzbudit.

      Odstrániť
  19. velky pruser tieto satky :-( neverim, ze to nevidis, neverim, ze ti to Foly nevie povedat

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keby bol problém ja by som to Beke povedala ako prvá, keďže ja som úprimnosť nadovšetko:D Ale podľa mňa je toto super- farba, strih a celkovo je to niečo iné. Možno preto to nie každý vie prehltnúť.

      Odstrániť
  20. Overal ako taky je pekny, len fakt je tam nieco co ta trosicku deformuje, inak farba peknucka aj riasenie sa mi paci, len ten strih trosku rozsiruje. Uzivaj si dovolenku a pridi pozriet na moj blog Beka.budem rada

    www.fashionvisionsss.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. si krásna, ale nie je ti ten overal veľký???

    OdpovedaťOdstrániť
  22. vidim ze reakcie su rozne, ale podla mna v tom vyzeras uplne carovne. a mam pocit ze celkovo vyzeras cim dalej tym lepsie

    OdpovedaťOdstrániť
  23. mne sa páči, na dovolenku super, pekná farba, také "rozeváte", skvelý náhrdelník ALE absolútne ma vytočilo že vyzerajú ako "krave z papule" VYŽEHLIŤ!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, vyžehlené by to bolo lepšie, ale nemala som k dispozícii žehličku a cesta v kufri zanechala svoje stopy, tak nabudúce už budú rovné! :) A ďakujem! :)

      Odstrániť
  24. mne sa tie šaty tiež moc nepáčia, ale to nemení nič na tom, že si krásna a vieš to predať :) a navyše som sa veľmi potešila, keď som o tebe našla článok v novej emme...palec hore :) Ivana

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Navstevujem pravidelne tvoj aj foliin blog obe ste super inspirujuce a mne sa tento outfit páči akurat by som dosperkovala uces trebars zapletenym vrkocom :) A tie topánky su krásne a požičala ti ich Foly? :) pekne to dopĺňajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Mala som vrkoč pôvodne, ale nepáčili sa mi fotky, takže som si potom vlasy radšej rozpustila. A áno, od Foly som si požičala :).

      Odstrániť
  26. Zlé to nie je, len by som asi odstrihla tie čudesné rukávy a zostali by iba ramienka. Ale náhrdelník a topánočky super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ten overal je velmi zaujimavy a napadity. Mne sa to paci a pekne si to doladila s nahrdelnikom. Tie topanocky mi k tomu uplne farebne nesedia, ale inak sa mi to velmi paci. Je to uvolnene ale sexi ;-)

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  28. ahha ja mam takut onocnu kosielku z h&m, len je torchu krajsia, chcela by osm vidiet ako sa v tom pohybujes aby si neukazovala co nechces, resp mozno chces lebo inac mi to nepride ako velmi rozumny outfit :P. a paci sa mi ako mas nohy o pet odtienov tmavsie ako ostante telo, ja to mam tak tiez furt lebo som posadnuta potrebou mat pekne hnede nohy a na ostatnom mi az tak fakt nezalezi:D.plus opalovat nohy je neporovnatelne mensia otrava ako opalovat tvarovu cast
    alice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie neboj, neukázala som nič, čo by som nechcela :D. No nohy mám tmavšie, lebo presne ako vravíš, opaľovať tvár je otrava a navyše to ani nie je extra dobré pre pokožku.

      Odstrániť
  29. Ďakujem vám všetkým za komentáre a názory! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Takový pozdní komentář, ale jak je tady čtu, chci se vyjádřit. :) Overal je velký a vzdušný, o tom žádná, ALE Becce sluší. Nesoustřeďte se teď na postavu. Jde o to, že na fotkách je vidět, že se v tom Becca cítí dobře a o to jde, proto jí to sluší. Zbytek neřešte. Nebuďte povrchní nanynky. Sto lidí, sto chutí, tady to platí dvojnásob a schválně bych chtěla vidět borky anonymky, které Beccu kritizují a otvírají si na ni hubu, přitom se bojí odkrýt svůj ksicht, možná to nemyslíte špatně, ale proč se tedy stydíte za svůj názor? Ano, někdo může namítnout, že i já jsem v anonymitě. Je to proto, že nechci, aby to vyznělo, jakože Becce lezu do prdele. Kdybych ji chtěla kritizovat, anonym bych odkryla.
    Hezký den.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook