KIMONO

21.8.14

16 done
Pred dovolenkou mala Foly skvelý nápad zadovážiť si kimoná. Viete, cez plavky, keď sa budeme presúvať z bodu A (lehátko pri bazéne) do bodu B (osušky pri mori). A bol to fakt super nápad, lebo tieto naše kimoná sme využívali jedna radosť. Nielen k plavkám ale aj večer cez šaty. Ja som si jedno kimono vzala na náš výlet po Nesebare. Potrebovala som niečo ľahké a vzdušné, aby mi slnko nepálilo na ramená. Ako zvyšok outfitu som si obliekla svoj obľúbený biely top a biele šortky. Tento biely top je fakt geniálny a už je mi samej pred sebou trápne, ako často ho nosím :D. Určite je to najlepší letný kúsok tohto leta! No a samozrejme som nemohla odísť bez klobúku. Je pre mňa dôležité chrániť sa pred úpalom, preto bez pokrývky hlavy v lete neexistujem. 

Fotky sme nafotili na móle, lebo veď ktorý bloger by to nevyužil, keď už je mólo a krásny morský horizont na dlani. Uvítala by som viac modrej aj v Prahe alebo v Košiciach, tu je väčšinou zelená, hoci aj to je pekné, ale na fotky sa to často nehodí :D. No, dosť bolo ,,problémov"...Aký je váš najlepší letný kúsok?


5 done
1 done
1 collage
23 done
4 done
photos by Foly

Outfit: kimono - Lindex / top - NewYorker / skort - 6ks.com / sandals - Deichmann / hat - H&M / sunglasses - Ray Ban Clubmaster

You Might Also Like

22 komentárov

  1. na ten skort fakt nemas nohy,vyzera to zle, mne samej sa skorty pacia ale ziadny nemam alebo sa mi nepacilo ako v tom vyzeram a to mam 173cm (a netrpim nadvahou). rebeka niektore veci fakt nie, vyzeras v tom ako mala hurka.ta farebna kombinacia je tiez zabita, ale budis ked mas jedno kimono a chces si do dat pre jeho funkcnost tak je to jedno, na dovolenke tiez nemozes mat polku skrine.
    alice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si zo mňa robíš kurva srandu? Tupý anonym.. Beka v tom vypadá parádne. Aká farebná kombinácia? predsa je zladená do biela s farebným kimonom... Doplnky k sebe ladia a biela sa hodí ku všetkému takže by som bola ticho a k tým skort nohaviciam si chcela povedať ,že ona je tučná ? Myslím si ,že trpíš vážnymi komplexami zo sebou a preto musíš urážať druhých ale beka má skvelú postavu a tie šortky jej idú heituj ďalej očividne ti to ide (y)

      Odstrániť
    2. Tebe sa to páčiť nemusí, stačí že sa to páči Beke. Krásna môžeš byť len vtedy, ak si so sebou spokojná a Beka krásna určite je :)

      Odstrániť
    3. Milá Viktorka, podľa môjho skromného názoru vyššie uvedený podpísaný ,,anonym" vôbec nehejtuje. Vyjadruje svoj názor tak isto, ako ty. A mimochodom, s kým s čím, so sebou.

      Odstrániť
    4. tak mne by sa napriklad k tomu tiez pacilo viac kimono s bielym zakladom (a jemnymi pastelovymi farbami),toto cierne mi tiez pripada ako prilis tazky prechod od tej jemnej bielej. ale to vsetko o tom ake kto ma esteticke citenie. nemusime preto hystericky utocit. nemusi sa to pacit a moze sa to pacit ale o tom je prave moznost komentovania, ze sa vyjadris k veci ktoru vidis, a z estetickeho hladiska ani tie nohy nie su ok, myslim ze v mode ide este stale aj v dnesnej dobe o esteticno a nie o to naplacat si na seba blogerske kusky lebo su to blogerske kusky a ja som blogerka. menovite kimono skort, takze whats the fuss. kopu peroxidovych, solarkovych, rozovych umelin je so sebou velmi spokojnych, inac by take neboli, keby sa sami sebe nepaci, to este neznamena, ze su pekne, ci tebe sa take tiez pacia?proste sa tu bavime o zakladnych estetickych pravidlach, ludia s kratkymi nie prave chudymi nohami by si nemali obliekat kratke sukne, kratasy whatever lebo im to viac skodi ako pomaha. blogerka neblogerka. ja nie som ziadny hater, rebeku sledujem uz cca tri roky pravidelne, je mi sympaticka ako clovek, paci sa mi jej kreativita dokonca som si od nej kupila jej diy kabelku, ale tak nepatrim ku nekritickemu fanklubu. nikomu nepomaha zit v takejto bubline

      Odstrániť
  2. krásne, mne len veľmi vadia tie ,,papuče", keďže si na výlete a nie na terase pred hotelom. Ale chápem, módny trend, len mne sa ešte nedostal pod kožu...)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najkrajšia slovenská japonka :D. Tie šortky zbožňujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To kimono je super a klobouček taky! Takový jsem hledala snad všude :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kimono je naozaj prekrásne a premýšľam o tom, že na budúce leto si ho taktiež zaobstarám. Mojim najobľúbenejším letným kúskom sú ľahučké námornícke šaty, ktoré nosím takmer všade. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krása, to komono ti sedí skvěle :) já se akorát teď snažím vyrobit jedno, tak schválně! :)
    Berry The Blue

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kimona uplne zboznujem, to svoje mam uz dva roky :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som sa s tým ortopedicky vyzerajúcim trendom tiež nestotožnila a veľmi dúfam, že sa budúcu sezónu neobjaví :D ale to nie je proti tvojim šľapkám, ono to asi na nikom nevyzerá dobre, ale asi to je pohodlné, tak okej. Inak ten top sa mi páči na tebe od prvej chvíle. Prišla som v Košiciach do New Yorkeru že si ho kúpim a boli už len veľkosti M a vyššie :( Kimono je krásne o tom niet pochýb :) Obidve palce hore za to, že si opäť prišla na spôsob ako ozvláštniť outfit originálnym kúskom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Příšerně krátké na takové nohy. Nezlob se, nejsem zrovna fanoušek anorektických postav. Naprosto se mi líbí postava Verči z mrl- štíhlá)ale ne extrémně a pevná!)Ale ty jsi už nadmíru, nechci být zlá-břicho máš třeba ok, ale nožky už máš podle mě vyloženě tlusté. Fakt hodně nevkusně zvolený ten spodek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, ľudia vôbec netušia, čo sú tlsté nohy... ešte, že ich majú oni super ;))

      Kimono je super a veľmi ti sedí aj ten klobúk!

      Odstrániť
  10. Kimono v bíéém mají v lindexu teď za 200 kč, jen se musíte zeptat na pokladně.)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. to kimono je krásné, škoda, že už bude podzim:(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zasnem nad tými obmedzenými komentarmi. Vyzeras super a hlavne každým postom beriem inspiraciu. Tie kimona su aj praktická vec asi to netreba zehlit a vyzerá to nadcasovo. aj ja by som už isla na dovolenku dúfam že mi počasie vydrzi.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ďakujem vám za komentáre! :) Viete, už som raz napísala, že komentáre k svojim nohám nebudem zverejňovať, ale urobila som to a ďakujem tým, ktorí sa ma zastali. Veľmi si to cením a dodalo mi to energiu. Aj keď by som bola radšej, keby témou týchto hádok neboli moje nohy, ale chápem, že sa to stane, vzhľadom na to, že nie sú také, ako si mnohí z vás predstavujú. Už som o tom písala tu a nemám čo viac dodať - http://www.styleofbecca.com/2014/04/all-of-me.html

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook