BUSY BABY BLUE

15.8.14

14 done
Tieto dni sú veľmi akčné. Vrátila som sa z dovolenky a prakticky som sa ani nezastavila. Momentálne pracujem už druhýkrát ako osobný nákupný poradca pre víťazku súťaže Garnier Pure Fun, večer už odchádzam do Košíc a následne ma v Bratislave čaká nakrúcanie Nákupných Maniačok. Teda, ak všetko vyjde tak, ako má. Ja som účasť potvrdila, tak uvidíme, ako sa veci pohnú ďalej. Písala som o tom na svojom Facebooku, tak budem rada, ak k diskusii napíšete tiež svoj názor. V Košiciach chystám aj spolu s inými košickými blogerkami bazár nášho nenoseného oblečenia, akurát ešte nevieme presný dátum, ale keď budú veci jasnejšie, hneď vám dáme vedieť. Ozaj, mali by ste oň vôbec záujem? Na Slovensko si beriem 4 (slovom 4!!) kufre rôznych veľkostí plných oblečenia, plus topánky v krabiciach, takže to seriózne vyzerá tak, že sa sťahujem :D. Nebolo by toho toľko, ale ako som spomínala, veci do bazáru + veci do NM, to je riadna nálož. Keď sa porozhliadnem po izbe, chytá ma panika. Všade oblečenie, topánky a doplnky! Ešteže mám dobrých kamarátov, ktorí mi s kuframi pomôžu na stanicu. Aj keď nechcem vidieť ich výrazy a radšej ani výraz vodiča autobusu. Najdôležitejšie pre mňa je, aby som to hlavne bez problémov odniesla do Košíc a následne pekne krásne do domu. Držte mi palce, ja si ich tiež budem držať.

Tento outfit som na sebe mala pár dní po príchode z dovolenky do Prahy. Hneď som utekala na poštu, kde ma čakali nevyzdvihnuté zásielky. Najväčšiu radosť mám z koženej bledomodrej kabelky Belle&Bloom, ktorú mám zo Slevomatu (Móda a Styl). Tá farba, vôňa, tvar, prevedenie sú tak perfektné, že mi pri pohľade na tento skvost vždy zvlhnú oči. Biely overal mám zas z Fashionhouse a moje opálenie vyzdvihne ako nič iné! Inšpirovaná Sexom v meste, ktorý sme večer predtým s Foly pozerali, som po dlhom čase vytiahla svoj ručne vyrobený vybíjaný opasok. Musím ho nosiť častejšie, fakt sa mi páči. Čo hovoríte na celkový look? :)

6 done
18 done
1 collage
1 done
17 done
photos by Foly

Outfit: jumpsuit - Fashionhouse.cz / belt - DIY / bag - Belle&Bloom (Slevomat Móda & Styl) / sunglasses - Gate + DIY / heels - Ana Lublin / watch - Michael Kors / bracelets - Swarovski, Guess

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Máš krásně udělané vlasy, já mám vlasy po pás, ale nikdy se mi nepovede udělat tenhle účes tak, aby se mi líbil :(

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za ty nakupne maniacky ruky hore, obe!!! Budeme bedlive sledovat v nasi rezidenci U Limety =D (nebo udelame verejne promitani nekde na Slezske? =D )

    Taky se chystame na "bazar" nasich veci, jeste stale tridime, no temer kazdy den se najde neco, co putuje na hromadku (ted uz spis hromadu) - "Na bazar/Votoc" =D.

    Btw., prvni fotka jako z katalogu, on mi to doufam promine, ale proste ja musim :-* .. =D

    http://onthatleaf.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. za posledné posty nalepšia kombinácia, takto ti to pristane. takto a už nijak inak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento hezký overal ti parádně sedí, a moc se mi líbí jak si ho zkombinovala s tou kabelkou! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bože užasný outfit! :))) Kabelka je boží :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nuž o bazár by aj záujem bol, ale aké iné košické blogerky? ako možno nemám len dostatočný rozhľad ale okrem teba poznám už iba jednu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kabelka je skvělá a držím palce s těma kuframa :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherný outfit! :) Kabelka je krásná a jsi pěkně opálená
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ten overal je strašne najs a vlasy máš urobené úplne mega. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super super super! <3 to opálení je k tomu vážně boží a kabelka nááádherná! Na ten seriál se zrovna plánuju začít dívat, tak se moc těším, až bude i díl s tebou!!
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Srandovní - ostatně jako vždy!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. páči! skvelý účes a zaujímavé okuliare :) úplne sa na teba teším v tých nákupných maniačkach :) Foly o tom nerozmýšľala?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ten účes je krásnej! a ta kabelka <3

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Velmi pekny outfit, strasne sa mi pacia tie odtiene modrej :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vysperkovany look, vyzeras super a ta kabela ma dostala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Beka, teším sa na TEba v telke, ak to vyjde a snáď aj ten bazáár. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. you look great !
    The bag is really beautiful !
    xo, Lili | CHICREACTION.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Krasny outfit a ta kabelka! vela stastia v nakupnych maniackach ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. toto už kukám x-týkrát, len prihlásiť sa mi bolo zaťažko tak píšem teraz :D kabelis menežeris dva, bazár je najsuper nápad, aj ja chcem :D haha a tá telka musí vyjsť!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ta kabelka je krásná, ta barva.. tak něžná :) On celý outfit na mě působí hodně něžně :)

    http://katlynsfashion.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. velmi ti to pristane, uces je uplne najlepsi...a konecne bude v NM niekto, kto ma vkus a vie sa obliect, rada si ta pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook