WHITE SKORT

16.7.14

11 done
Nakoniec som aj ja podľahla trendu skort (skirt+shorts), alebo teda sukňošortiek. Ach, môžte si vybrať, ktorý názov je horší. Ale čo tam po názvoch, keď samotný kúsok je naozaj úžasný! Najradšej by som túto bielu nádheru mala vo všetkých farbách, pretože vyzerá skvelo, štýlovo a dá sa ladiť elegantne, športovo aj casual. Tentoraz som ju použila v celobielom outfite s mojím obľúbeným topom a pery s balerínkami som zvolila v bordovej farbe. Celkovo sa mi veľmi páčia jemné, biele looky s tmavými detailami, ktoré tú čistotu rozbijú. 

Tak sa momentálne cítim aj ja. V Prahe si viac menej žijem svoj pokojný zabehaný život, v ktorom ma málokedy niečo príliš rozhádže, ale odkedy som prišla do Košíc, som akási smutnejšia. Jasné, užívam si rodinu, ale dozvedela som sa niekoľko správ, ktoré ma zranili a vzhľadom na to, že ma nebaví stále sa tváriť ako najsilnejšia osoba na svete (hlavne sama pred sebou, všakže), tak som nechala emócie voľne plynúť a momentálne som trochu bez nálady. Evidentne som (opäť) pozabudla na fakt, že to, že ja neklamem, ešte neznamená, že neklamú iní. Ja to viem, áno, veď vravím, že mi to vypadlo. Ale pripomenulo mi to pár ľudí nezávisle od seba rovno naraz! Takže lekcia pre mňa je opravená verzia ,,Dôveruj, ale preveruj." na ,,Radšej nedôveruj, určite preveruj a potom uvidíš." :D.

7 done
13 done
1 collage
00 done
9 done
photos by Foly

Outfit: top - NewYorker / skort - 6ks.com / sunglasses, watch - Michael Kors / flats - Ana Lublin / earrings - Ebay

You Might Also Like

23 komentárov

  1. Krásné fotky ... opět ti to strašně sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit i fotky :) Vypadáš v té bíle fakt báječně a s těmi tmavými doplňky jsi to trefila, nehledě na to, že tahle tmavá rtěnka ti sluší snad nejvíc ze všeho (ještě taky výraznou růžovou na tobě vždy obdivuju!
    A taky ti samozřejmě přeju, ať máš kolem sebe víc důvěryhodných lidí, ale řekla bych, že to tvé předělané moudro by mohlo platit pro nás všechny, nikdy nemůžeš počítat s tím, že jak se chováš k ostatním ty, budou se i oni chovat k tobě... Někdy je prostě všechna snaha marná, bohužel.
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beccco moc ti to sluší♥ celo bílé outfity mám moc ráda...i ty botky by klidně mohly být bílé:) ale v této barvě a jak to máš sladěné s rtěnkou se mi to taky hrozně moc líbí:) Přeju ti, aby byly všechny problémy hned pryč a ty jsi byla zase veselá:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta kombinace s těma botičkama je dokonalá. Vypadáš úžasně.
    Krásný den přeji.
    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tohle se mi moooc líbí! Vypadáš uplně jako nějaká italská kráska!:) A ty náušnice mám taky, akorát teda z domácí výroby a jsou uplně boží!!:))
    Style by Eliza.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tohle ti dokonale padne!
    A svůj život žiješ ty, ne jiní, tak se snaž nad to povznést a soustředit se na ty lidi, kteří tě něčím obohacují nebo inspirují ;). A s posledním "předělaným" citátem souhlasím ^_^

    http://onthatleaf.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože nádhera! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. presne takto to mam rada aj ja :) nadherny ruz, co je to za znacku a odtien?

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzeras krasne. inak musim poznamenat, ze mas krasnu bielu pokozku, si ako princeznicka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ach, ten rúž! značka? odtieň? a vyzeráš v tej bielej tak nežne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak sa čím skôr vráť do prahy..aby si nebol smutný!:D lebo šebe kúpime víno a nebude nikto v našom vbyte smutný. A teš sa na dovolenku!!!:)))
    a super toto biele kombo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Klamanie boli, najma od blizkeho, pretoze to znanena, ze klamar je ochotny riskovat nasu stratu ak sa klamstvo prevali. Zaroven treba vediet odpustat. Kvoli sebe. Taketo neprijemne zivotne situacie ti pomozu roztriedit burinu od kvetin a burina sice nikdy nevyhynie, ale aspon nas nauci vazit si skutocnych priatelov.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vždycky se mi líbí jak si nalíčená, umíš být odvážná, ale nikdy to nepřeženeš a skvěle tak dokážeš podtrhnout outfit! http://lucieswlife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. kombinacia toho ruzu, nausnic a tielka s kratasmi sa mi paci, lebo biela a perlet dobre kontrastuje s bordovou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. pekny topíček!

    www.donnaiveh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. veľmi pekná si celá.... premyslené do detailu vidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. zboznujem na tebe ruze a tento je uplne uzasny,ako sa prosim ta vola? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to Sephora 3078A R23, neviem ako inak to mám napísať, lebo toto je na rúži :D:

      Odstrániť
    2. Dakujeem,snad ho v nejakom obchode najdem :-)

      Odstrániť

Find me on Facebook