WEAPONS

22.7.14

1 done
Znova ma chytilo používať názvy pesničiek na názvy postov. Dôvod je jednoduchý. Pokiaľ by som mala článok nazvať podľa outfitu, bolo by to niečo ako ,,SIMPLE" alebo ,,BLACK" a to tu už určite bolo. Viackrát. Predvčerom som ale objavila (pre mňa) novú kapelu Hudson Taylor a úplne som sa zamilovala. Írski skladatelia majú vždy niečo do seba. Takže šup šup, vypočujte si pieseň Weapons, a skoro rovnaký názov pesničky má aj Birdy, tá mi teraz hrá tiež dosť často. Mohla a možno by som aj rada napísala nejakú dlhšiu úvahu o slovách, ich šírení a o tom, ako dokážu veci zmeniť a zamotať, ale pravdupovediac, budem radšej mlčať. Lebo mlčať je často zlato. Snažím sa to viac aplikovať do svojho života, len neviem, či to vždy robím v správnej chvíli. Ale zaujímavý rozhovor so mnou si môžete prečítať na Vinzine.sk! :)

Inak notebook s menšími následkami funguje! Bola som dva dni v poriadnom strese, to si asi viete predstaviť. Musím vzdať veľkú poklonu môjmu šikovnému bratovi, ktorý sa o všetko perfektne postaral a dokonca mi aj preinštaluje Windows, a to tento prístroj až zúfalo potrebuje. Takže vďaka môjmu bratovi teraz čítate tento článok a vidíte tento outfit, ktorý som nafotila ešte v Prahe. Vlastne ako obvykle, odkedy som v Košiciach, fotila som len raz a to tiež nie vonku. Ešteže si vždy v Prahe spravím zásoby materiálu :D. Na sebe mám svoje obľúbené kúsky, jednoduchý voľný top na špagetových ramienkach, presne taký, aké som si toto leto zamilovala, najlepšie skinny rifle pod slnkom a nové kožené bielo-strieborné sandálky Clarks so Slevomatu (Móda & Styl). Presne takéto mi v botníku chýbali. Urobila som si totiž slušnú zásobu tenisiek a na sandálky som akosi zabudla. Sú na nízkom hrubom opätku, jednoduché a zaujímavé zároveň, hodia sa k šatám aj k športovejším šortkám. Akurát po prechádzke Hlavnou ulicou v Košiciach si odniesli svoju daň, tie dlaždice rozhodne nie sú vhodné na akúkoľvek otvorenú obuv. Vo štvrtok už cestujem opäť do Prahy a čoskoro nás s Foly čaká dovolenka, highlight tohto roku, yeah!

4 done
19 done
22 done
1 collage
24 done
13 done
5 done
photos by Foly

Outfit: tee - New Yorker / vest, bag, necklace - H&M / jeans - 6ks.com / scarf as headband - Egypt / sandals - Clarks (Slevomat Móda & Styl) / watch - Michael Kors / bracelet - Guess

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Tak toto je super! Veľmi ti to pristane a tá šatka vyzerá skvele :)

    GIVEAWAY u mňa na blogu! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Juu tady ti to neuvěřitelně sluší!!:)) a ta písnička je taky skvělá:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ešteže sa ti (vám) podarilo dať notebook do poriadku, tento outfit je prefektný! :)

    3znitry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je uplne dokonale, predposledna fotka wow!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekné a jednoduché! :) Chválim šatku (čelenku), ktorá sa hodí k tvojim vlasom. :) PS: Som rada, že ti brat pomohol s tým zmoknutým notebookom. Už sa teším na ďalšie outfity a články. :)

    Pozývam ťa na návštevu môjho blogu :)
    http://littlestrongskyscraper.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný outfit a smekám před tím, jak jsi použila ten šátek do vlasů, vypadá to hrozně hezky :)
    www.lucieswlife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skvělý! šátek ve vlasech je super doplňkem, škoda, že mně nesluší :D a ta vestička je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné, milujem tie džínsy a topánky! :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Šátek ve vlasech a kabelka jsou boží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. outfit je super a tak tiež aj celý príspevok :)
    http://simonechanell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvelý nápad s tou šatkou, veľmi sa ti to hodí. Takúto sakovestu chcem už dlho aj ja :)

    http://stylemonblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Naprosto perfektní a skvěle doladěný :) Zajímalo by mě, kolik času ti tak zabere, než je outfit úplně perfektní a vyrazíš ven? :) Nebo si to vždycky plánuješ už dopředu, jaké doplňky zvolíš?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten šátek vypadá skvěle! Super outfit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. perly sú najviac v tom!! (aj s vestou, no :D)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook