POHODA x MAYBELLINE DAY 1

14.7.14

29 done
Tri dni tohto roka som strávila na najväčšom slovenskom festivale, teda na festivale Pohoda. Bol to môj prvý festival vôbec a som veľmi rada, že som tam mohla ísť práve s Maybelline. Keďže rada skúšam nové veci, keď mi prišiel email s ponukou mapovať festivalovú módu, neváhala som ani minútu. Ako jediná blogerka zo Slovenska som spolu s českou beauty blogerkou Luckou z Get The Louk, tvorila časť Maybelline Fashion Teamu, ktorý hľadal na Pohode tie najštýlovejšie outfity. 

Pár fotiek ste mohli vidieť na mojom Instagrame, ktorý som sa snažila pravidelne aktualizovať. Na blog som sa rozhodla spraviť z celého festivalu tri články, dnes teda z prvého dňa, v ktorý sme urobili najviac fotiek a najviac vám ukážu, čo bolo počas dňa našou úlohou. S Luckou a jej kamarátkou Martinou som strávila väčšinu času a mám radosť, že sme si tak sadli. Navyše Martina nepomáhala s fotkami iba Lucke, ale aj mne, za čo som veľmi vďačná, lebo sama by som sa v ,,akcii" isto nezachytila :D. 

3 done
43 done
1 done

Maybelline mal na festivale vlastný stán, v ktorom si dievčatá mohli dať nalakovať nechty alebo sa mohli nechať nalíčiť, čo je na akciách tohto typu praktická záležitosť pre všetky baby, ktoré chcú vyzerať dobre, ale v stane sa im piplať s líčidlami príliš nechce. Medzi vizážistkami boli aj Alenka Schulczová, ktorú môžete poznať napríklad z relácie Zmenáreň, a aj Margita Skřenková, ktorá líči napríklad pre Elle, Marie Claire a Marianne. My sme v pravidelných intervaloch chodili po areáli a vyberali štýlové dievčatá, ktoré nás svojim vzhľadom zaujali. Následne sa na Facebooku Maybelline vyhlásilo denne niekoľko víťaziek, ktoré si v stane vyzdvihli výhru, ktorou boli exkluzívne produkty. Určite si ich prezrite, je tam aj jedno krátke video so mnou ako moderátorkou :D.

4 done
5 done
8 done
19 done
26 done
Danka z magazínu EMMA, Lucka z Get the Louk, Martina, ja a fotografka Ivana, ktorá sa stará aj o update Maybelline FB.

9 done
40 done

Priznám sa, že som sa obávala počasia, hlásili dážď, dokonca ráno, keď sme odchádzali z Prahy, tak pršalo, preto som bola pripravená na všetko. Nakoniec však bolo vo štvrtok slnečno a tak som sa z dlhých nohavíc prezliekla do sukne. Pôvodne som si z internetu objednala krásny overal a blúzku, špeciálne na Pohodu, ale bohužiaľ mi veci nedorazili načas, ale nevadí, využijem ich na dovolenke. 

38 done
35 done
42 done
44 done

Po celom dni sme boli unavené a keďže sme boli ubytované v hoteli v Starej Turej vzdialenej autom 30 minút, večer sme zakončili v hotelovom bare pri drinku, víne a babskom pokeci. To mám najradšej :D. Report z druhého dňa vám prinesiem už čoskoro :).

30 done
photos by me, Martina and Lucka 

You Might Also Like

13 komentárov

  1. To musela být paráda! :))) Super fotky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super fotky ako vždy ! :) na festivale som nikdy nebola, ale myslím, že by som mala začať ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná akce, je vidět, že jste si ji s holkama opravdu moc užily. Závidím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/yves-rocher-jahodova-laska.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadáte super, snad jste si to pořádně užily, festivaly jsou fajn :)

    www.freckledstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To muselo být super:) a hlavně super pro ty lidi na festivalu, že se mohli ve vašem stánku namalovat a nalíčit:) to bych určitě využila moc ráda:D těším se na další festivalový článek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Perfekt, že počasí vyšlo =). Fotky se vydařily. A ta kšiltka je božíííí ^_^
    Foto č. 10 =D

    http://onthatleaf.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ako si tak pozerám fotky aj na insta, ty sa tam musela ísť riadne nabalená :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. též bych neváhala ani minutu !!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Také isté tričko som dostala na castingu o Maybelline štipko do NY :)))

    www.nikoletavujisicova.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. takový stánek musel být super na festivalu :)) platilo se něco za tuhle festivalkosmetiku?

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook