I LOVE LEO

12.7.14

15 done
Práve som na hoteli pri Trenčíne, o chvíľu bežím na raňajky, pretože pred nami je posledný deň festivalu Pohoda :). Dnes budeme tiež mapovať festivalovú módu a za dva predchádzajúce dni sme našli fakt super štýlové baby! Pozrite sa na nich na Facebooku Maybelline. Budem dnes veľmi stručná a rýchla, ešte stále mám pár vecí, ktoré si musím zbaliť. Určite ma sledujte na Instagrame @styleofbecca, kde prispievam pravidelne a aktuálne. 

Inak ako ste si mohl všimnúť, kombinácia biela + leopard + modré doplnky sa mi veľmi zapáčila. Je hravá a nepríde mi prvoplánová. To nemám rada, takže práve preto som k úzkej sukni zvolila voľné, až pyžamové tričko. Čo si myslíte o tomto looku? :)


2 done
17 done
1 collage
9 done
16 done
20 done
photos by Foly

Outfit: skirt, T-shirt - Tally Weijl / heels - Ana Lublin / bag - KappAhl / watch - Michael Kors

You Might Also Like

24 komentárov

  1. ja zvieracie vzory nemusím a fakt iba málokedy sa mi páči s nimi nejaká kombinácia, ktorá nepôsobí lacne a vtieravo :) takže sluší ti to

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pyzamove tricko i modrasty lak su super :) kukla som i na ten maybelline pohadacky album a jednoznacne ruluje slecna s flower hair band a crop topom ^^
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  3. myslím si, že ti to neskutočne svedčí a takto by si sa mala obliekať častejšie - je to jednoduché, štýlové...máš proste šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. možná je to jen tou pózou neboť fotky a reál jsou jako voda a oheň, ale ta sukně ti nedělá hezké nohy :( pokud se podívám na fotografii kde nejsou vidět nohy, je to nádhera, ale jakmile je tam celá postava, jsem trochu v rozpacích..:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty umíš kombinovat naprosto skvěle, takže u tebe nikdy nic prvoplánově vypadat nebude:)) Těším se na další článek a ty si užij poslední den festivalu:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jej pencil skirt na drobnej osôbke :) vyzeráš veľmi dobre a konečne sa možno zbavím strachu, že by 160tich centimetroch bude tá sukňa väčšia ako ja

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta sukna je paradna a velmi dobre to vyzera s tym trickom. Zase raz super outfit :) Brala by som ta za stylistku ;)

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mám rada tvoje outfity ale to tričko by som zmenila, tým že si útla ťa to ešte viac zútľuje, zlý strih má to tričko deformuje :/ zvyšok je top !

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Perfektné! Podľa mňa je dosť ťažké zladiť takúto leopardiu sukňu, aby to vyzeralo dobre. Tebe sa to podarilo a celkový efekt je perfektný :)

    http://stylemonblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné :)) Pro mě osobně neobvyklá kombinace, ale o to víc je zajímavější ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne tvoje kombinácie vždy prídu fajn :). Len ja nikdy neprídem na chuť zvieracím vzorom. Ale pyžamové veci teda na ten spôsob, áno to schvaluujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. foto "zozadu" je pre mňa top tohto príspevku!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Moc se mi líbí líčení a kabelka :)

    www.freckledstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Si krasna :) Z cisto povrchneho estetickeho hladiska by som volila suknu nad kolena, sukne pod kolena nezdeformuju postavu len malokomu. Z cisto praktickeho woman-empowering hladiska, nos co sa paci Tebe a v com sa citis skvelo, sexy a sebavedomo :) Pre mna super. Zase raz.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tohle je boží !! :)


    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Super model, ale ubrala bych z délky tak 5 cm, působilo by to mnohem lichotivěji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nádherná slečna, nádherný outfit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Wow, náááádherný outfit, všechno je perfektní, hlavně triko a sukně!

    www.poshlife.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook