LOGO

4.6.14

14 done
Poznáte ten pocit, keď chcete všetko ale musíte si vybrať? A urobiť to rozhodnutie je fakt ťažké, pretože keď zvážite všetky fakty, pre a proti a možnosti ďalšieho vývinu situácií, neviete sa rozhodnúť už vôbec. Pre ilustráciu. Predstavte si, že máte ananás a pitahayu (prepáčte, musela som proste použiť práve toto ovocie :D). A vy máte radi ananás a hrozne ho chcete zjesť. Lenže pitahayu by ste chceli zjesť tiež, dokonca možno aj viac, pretože ste ju nikdy neochutnali! Vybrať si však s najväčšou pravdepodobnosťou môžete len jedno ovocie a zatiaľ čo ananás máte na stole, pitahayu by vám doniesli až o dosť neskôr a navyše vlastne vôbec nie je isté, či by ste ju nakoniec ochutnali. Čo by ste robili vy?

Toto je veľmi rýchly outfit, taký do fitka, už len športová taška mi chýba. Ale keď niekedy mám práve toto najradšej, maximálnu pohodlnosť bez vymýšľania. Rozmýšľala som, či tieto fotky vôbec uverejním, ale potom si vravím, že prečo nie, veď v ňom vlastne môžem rozpútať diskusiu na tému ,,kombinovanie značiek". Ja stále neviem, či je v poriadku dať si Adidas tričko a Nike tenisky. Iné tenisky ako Nike teraz nemám a nosím ich najčastejšie. Ak si obliekam Adidas tričko, tak preto, že sa chcem cítiť pohodlne a chcem si k nemu obuť tenisky, nie balerínky ani nič iné. Takže aký máte na to názor?


7 done
3 done
5 done
12 done
photos by Maja

Outfit: T-shirt - Adidas / shorts, bag - Tally Weijl / sunglasses - Parfois / watch - Michael Kors / sneakers - Nike Air Max

You Might Also Like

12 komentárov

  1. moj nazor je ten, ze tricka s mega logami su priserne. kupodivu toto mi nejak nevadi :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jednoznačne ananás ! :D a kombinovanie značiek je podla mňa v pohode.. čo mám teraz chodiť v jednej značke od hlavy po päty ? alebo kupovať hnusné adidas keď mám super nike ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "Ovocnú" dilemu som mala v živote už niekoľkokrát a ver mi, v takomto prípade nikdy neexistuje "správna" odpoveď. Niekedy je situácia taká, že je lepšie zjesť ananás - ostať pri overenom a istom, na druhej strane v mnohých prípadoch, hlavne kým sme takí mladí, treba skúšať nové veci, aj keď kvôli nim budeme musieť pracovať tvrdšie a čakať dlhšie, ale aspoň tam neostane to "What if". A hlavne, vždy sa predsa môžeš vrátiť k starému dobrému ananásu. ;) A toto je oficiálne môj najdlhší koment v kariére blog followera :D

    justdaretocook.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úžasná úprava! :) veľmi som sa tešila na tieto fotky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podľa mňa je kombinovanie značiek úplne v pohode. Je mi to asi aj viac sympatickejšie, ako keby bol niekto od hlavy po päty v jednej značke- od topánok, cez ponožky, tepláky, tričko, mikinu až po tašku.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já myslím, že to spojení adidas a nike vůbec ničemu nevadí:))) Jak se dají mixovat vzory, tak i značky:D A s tím úvodem o ananasu jsi mě rozesmála:D Sama nevím, pro co bych se rozhodla...taková rozhodnutí, kdy něco máte jisté, ale víc se rozmýšlíte, jestli nevzít tu druhou, ale nejistou variantu, jsou nejtěžší!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S mojí nerozhodností by to bylo na dlouho... :D Myslím že kombinování značek je úplně v pohodě :) Sluší ti to! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hm, vyber si tretie :D ale nie, ja by som skúsila niečo nové, risk je zisk, niekedy to vyjde, niekedy nie, život je o tom a aspoň to formuje osobnosť ( samozrejme tu sa už nebavíme o ovocí :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Podla mna uz teraz vies, ktora moznost ta laka o trosku viac. Vzdy to tak je, ked uvazujes emociami. Zapoj aj intelektualnu Beccu a napis si jasne na papier pre a proti pre kazdu moznost. Kazdy den si poradovnik precitaj pre obe moznosti. Ulezi sa Ti to v hlave a po par dnoch budes mat jasnejsie, ktora moznost to je. Teraz som sa akurat o tom ucila - theory of cognitive dissonance - kazdym vyberom ziskavas to zle z moznosti, pre ktoru si sa rozhodla a stracas to dobre z druhej moznosti. Tak to proste vzdy bude, nemozme mat vsetko. Preto je dolezite, aby pozitiva tej pravej orechovej volby prerazili pozitiva sekundarneho vyberu. Vidiet to cierne na bielom vzdy pomoze. Good luck.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem vám za komentáre! :) Myslela som, že s tým kombinovaním značiek budete proti, som rada, že to neriešite, rovnako ako v tomto prípade ja :). No a ovocná dilema zas nie je až taká vážna ako sa na prvý pohľad zdá, ďakujem za vaše rady, pomohli ste, aj kamošky pomohli a už som sa aj rozhodla :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To tričko se mi strašně líbí, ale přitom to většinou nemusím... :D Strašně ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kombinovanie značiek mi nevadí, skôr tie veľké výrazné logá nemám vôbec rada a čím viac ich je, tým horšie. Šortky, okuliare a doplnky sú ale fakt krásne!
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook