FIFTH ANNIVERSARY

20.6.14

30 done
Tak a je to tu. Veľký deň! Môj blog oslavuje 5. narodeniny! Je to už normálne dieťa v predškolskom veku. Vopred sa ospravedlňujem, ale v tomto článku budem trochu sentimentálna. A možno aj viac, ale veď mám na to dôvod. Päť rokov svojho života sa venujem tomuto blogu a žiadnej inej záľube som sa nevenovala tak dlho a s takým nasadením ako práve tejto. Keď si predstavím, koľko času prešlo a koľko vecí sa udialo, koľko sa toho zmenilo, a blog je stále tu. Pre mňa a pre vás. 

Keď píšem tento článok, sedím v našej kuchyni v Prahe a rozmýšľam, že začať tvoriť tento blog bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí v živote. Blogovala som trochu aj predtým, ale Style of Becca bol už o mne, o mojich vášniach, o mojom štýle. A že sa mi za tie roky ten štýl zmenil, ha! Všetkých, viac ako 340 outfitov si môžete prezrieť v sekcii LOOKS, na ktorú som dosť hrdá. Zmenila som sa a ja, dúfam, že len v dobrom a hlavne som sa posunula ďalej. Zdieľam s vami veľkú časť svojho života, snažím sa nájsť hranicu medzi blogovým a súkromným svetom, pretože si samozrejme musím niečo nechať pre seba, ale chcem, aby ste vedeli, že som obyčajné dievča s rovnakými problémami a radosťami ako vy. Vďaka blogu spoznávam úžasných ľudí a zúčastňujem sa zaujímavých eventov, ale takisto riešim školu, chlapov a prácu. Mimochodom, blog je tiež istý druh práce, za ktorým je množstvo roboty. Tvorbu obsahu beriem zodpovedne, snažím sa prispievať často a pravidelne, mať kvalitné fotografie a text. Je pravda, že som niekedy unavená alebo mám iné aktivity, ale mnohokrát som dlho hore, lebo editujem fotky a potom si nastavím budík a napíšem k nim článok, aby ste si ráno mohli prečítať nový post. Robím to s láskou, pretože to robím rada a stále ma to baví. Blog je v istom smere aj môj denníček, viete, keď som veselá a rovnako viete, keď som smutná. Je to miesto, kde sa môžem kreatívne vyžiť, či už pri outfitoch, receptoch, úprave fotiek a písaní samotných článkov. Spája všetky moje vášne a sám je mojou vášňou. Ja verím, že je to vidieť. Mám mnoho plánov a vízií ako tento blog viesť, a ktorým smerom sa uberať, preto dúfam, že sa mi to podarí. Vy ste mi veľkou motiváciou a oporou. Bez vás by to nešlo. Som vám vďačná, hoci ma niekedy ako nepríjemní anonymovia viete rozhodiť, radosť, ktorú mi prinesie pozitívny komentár je oveľa väčšia.

Blog mi toho dal enormne veľa. Naučil ma toho viac ako škola a to myslím vážne. Či už sa jedná o práce v programoch na úpravu fotiek, základné znalosti html a marketingu sociálnych sietí (mám Facebook, Twitter a po dlhom čase už aj Instagram!) alebo fungovanie PR oddelení jednotlivých značiek. A oveľa viac. Priniesol mi mnoho príležitostí a ľudí do života, za čo som strašne vďačná. 

Špeciálne ďakujem patrí Foly a Maji za pravidelnú pomoc pri fotení a úžasné kamarátstvo, Benitke, za asistenciu, podporu a hodiny smiechu a samozrejme, mojej drahej mamke, ktorá je môj najväčší kritik aj fanúšik zároveň. A vám, veľké ďakujem patrí vám.

Tak, ako každý rok, aj tentokrát budem rada, ak mi napíšete, čo máte na tomto blogu radi, prečo ho čítate a čo by ste tu v nasledujúcich mesiacoch chceli vidieť. Nech mám čo vylepšovať :).

16 done
2 collage
32 done
1 collage
14 done
24 done
34 done
3 collage
photos by Foly

Pozrite si aj prvé, druhé, tretie a štvrté narodeniny blogu! :)

You Might Also Like

38 komentárov

  1. Přeji všechno nejlepší a dalších iks šťastných roků s blogem do budoucna! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fíha, 5 rokov je celkom dlhá doba! Držím palce, až sa ti darí aj naďalej a hlavne teda, nech ťa to baví! :) Je vidno, že si dávaš na svojich príspevkoch vždy záležať, mám tvoj blog veľmi rada, tak hádam mu to vydrží ešte aspoň raz toľko! :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som nič nemenila, nech sa blog vyvíja tým smerom, ako si ho nasmerovala. Všetko je tu super aj ty si skvelá, taká prirodzená. Každý deň sem chodím pre kúsok úsmevu a inšpirácie a ty nám ju dávaš :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takže za prvé, přeji Tvému blogu krásné narozeniny, mám ho velice rád a doufám že i nadále zůstane takový, jaký je! A za druhé - nic bych nevylepšoval, myslím, že už to snad ani nejde. Obsah je dost dobrý!
    PS: Super narozeninové fotky!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsi krásná a ten dort vypadá dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľká gratulácia :) asi nie je niečo, čo sa mi na tvojom blogu nepáči. Veľmi ma bavia tvoje fotky, sú fakt skvelé. A tiež to, čo k nim píšeš, páči sa mi, že si na tom dávaš záležať :) Priznám sa, na receptoch až tak neulietavam, ale to je čisto môj problém, pretože aj keď viem, že to je nesprávne, ešte nie som v štádiu, že dobrovoľne jem len zdravú stravu :D A random posty sú super, na tie sa vždy teším. Možno by som uvítala niečo podobné random postom- v štýle, ako keď si nám ukazovala svoju izbu v Prahe. Niečo také, že 10 vecí, ktoré... neviem či ma chápeš :D ale to už len tak vymýšľam, aby som niečo navrhla :D Alebo video by bolo fajn. Tak či onak, ešte raz gratulujem, si skvelá a to, že sa nebojíš mať ,,iné", odvážnejšie a extravagantnejšie outfity je super :) Držím palce

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je skvelej clanek, gratuluju k tak krasnymu vyroci! Ja tvuj blog objevila teprve par mesicu zpatky, ale povazuju ho za nejen z nejkvalitnejsich po vsech strankach. Miluju tvuj styl psani, to jak jsi otevrena a jak ctive pises i vsechny tvoje outfity, ktery patrej mezi nejinspirativnejsi a sama podle tebe kolikrat kombinuji sve outfity. Jsi nadherna baba a na ty fotky se proste kouka krasne, takze jen tak dal, uz se tesim na dalsi outfit :*
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé fotky, moc ti to sluší :) tvůj blog navštěvuji moc ráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. v akom programe a akým efektom prosím ťa upravuješ fotky? :)) sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Becca si krasna a uzasny clanok! Bud stale taka uzasna a to nam bude stacit!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj tvoj blog citam pravidelne a velmi sa mi paci. Prosiiiim daj sem recept na tie palacinky co mas odfotene na instagrame. Dakujeem Nina

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Gratuluju ke krásnému výročí :)) Mimochodem krásný příspěvek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. 5 let!! To je krása:)) doufám, že takové narozeniny budu někdy taky slavit:)) Já jsem tvůj blog poznala až tento váš pátý rok a jsem moc ráda, že jsem na něj narazila:)) Máš nádherné fotky, vždy skvěle upravené a je na tobě moc vidět, že tě to baví:)) Já se přiznám, že jsem tvůj blog prolezla křížem krážem:D a říkala si, co se to vůbec za věci nosilo:D Ale doba se mění a ty máš perfektní styl a moc ti fandím!!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super clanok, fandim ti a drzim palceky do dalsieho blogovania, si velmi mila osobka, co som mala moznost zistit aj nazivo, len tak dalej, keep up with such a great job :) KEEP CALM AND NEVER STOP DOIN WHAT YOU LOVE :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásne fotky. Všetko naj, naj a nech máš takýchto osláv ešte veľa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. boží! krásné fotky a dort! tvůj blog miluju drahá, těším se na další pokračování <3

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Wow! Strašně ti gratuluju! Jsi skvělá, nepostradatelná v blogovém světě! Jsi originál a děkuji, že bloguješ, nepřestávej, tvůj styl a blog mám moc ráda! Těším se na dalších pět let se Style of Becca! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. fotky sú úplne skvelé, strašne ti to pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Si krasna, uplne ziaris..a gratulujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Blahoželám a prikláňam sa k názoru vyššie. Bude nám stačiť ak budeš stále taká úžasná ako si teraz :) Prajem ešte veľa veľa úspechov a spoluprác :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Podľa mňa málo blogeriek pridáva kvalitné články s kvalitnými a originálnymi fotkami tak často ako ty. Vidno, že sa tomu veľa venuješ a tvoje posty si vždy rada prečítam. Páči sa mi aj tvoj štýl :) Myslím si, že nepotrebuješ meniť nič, len ostať naďalej sama sebou, všetko najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Robím to s láskou, pretože to robím rada a stále ma to baví.
    to vidiet :) podla mna nic viac k super blogu netreba :)) a to ze napr. my dve sa obliekame celkom inak mi nebrani v tom aby som sem chodila <3 :*

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Gratulujem! Máš vždy nádherné outfity a aj šikovného fotografa :) Len tak ďalej! Torta vyzerá fantasticky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Všechno nejlepší tvému blogu a tobě přeji hodně sil a pozitivní energie pro tvorbu dalších a dalších článků. A narozeninové fotky, jak jinak, než úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Všetko najlepšie :) Len nech to takto pokračuje ešte dlho veľmi ti to prajem! :) Mimochodom tá torta vyzerá úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Úžasný článek, krásné fotky! Gratuluji, pět let je dlouhá doba :)) Doufám a přeju ti, že blog budeš mít ještě hodně dlouho a stále tě to bude tak bavit jako doposud :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. torta najlepšia na svete, ty kuchařko naše:)))
    aj aufit super:)
    a celkovo, aj lajk jor blog

    OdpovedaťOdstrániť
  28. gratuluju, 5 let, to je už fakt něco :)) tvůj blog je super a rozhodně bych nic neměnila, narazila jsem na tebe před pár týdny, ale okamžitě jsem si tvůj blog zamilovala!

    OdpovedaťOdstrániť
  29. no zmenila si sa riadne :) aká kočka je z teba teraz :) nie že by si predtým nebola :D ale vyrástla si do krásy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Gratulujem a do dalsej patrocnice vsetko naj! tesim sa, ako budes blogovo dospievat a ake budu posty "dospelej" Beky. A osobne by som prijala videa, aspon obcas pokecat o new in-och namiesto fotiek.
    Tvoj blog je pre mna idealny, trafila si presne ten pomer fotiek a textu, co mam rada ja, ziadne take ze 15 fotiek toho isteho a ziadny text. Aj ked, ja by som prijala aj viac textu, bavi ma citat, co pises.
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  31. veľmi rada sledujem tvoj blog. Gratulujem k 5 rokom, je to veľký úspech a prajem veľa inšpirácie do budúcnosti

    OdpovedaťOdstrániť
  32. gratulujem ,nech sa darí aj naďalej...

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Ďakujem vám krásne za odozvu, úplne ma to nabíja energiou a radosťou! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Takže, předně všechno nejbáječnější tomtu blogu k malému jubileu ^_^

    -------------------
    A poznámka pod čarou: ten dort žeru už jen z těch fotek, stavíme se s Patrikem někdy minimálně pro recept =D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook