ALL EYES ON ME

6.6.14

3 done
Nezvyknem nosiť minisukne a opätky naraz, ale v deň, keď sa konala akcia Jean-Michel Basquiat x Komono sa mi to nejako podarilo. Veď treba občas vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a skúsiť niečo nové. Nemám v obľube nič prvoplánové, a teda ani outfity, ktoré kričia ,,som sexi a hot", preto som si navrch vzala voľnú károvanú košeľu, ktorá celý look odľahčila. Každopádne, bola som v šoku z pohľadov ľudí. Všetci sa na mňa pozerali, ženy aj muži, v metre sa do mňa pohľady doslova zabodávali a kým som chvíľu na Václaváku čakala na Maju, už som začala byť nesvoja. Nie preto, že by mi tá pozornosť vadila, ale preto, že som mala na sebe niečo, na čo nie som úplne zvyknutá a ešte k tomu som priťahovala pozornosť. Ale potom som si tie pohľady už užívala, nie je na škodu občas vyzdvihnúť svoju ženskosť, takže to určite budem robiť častejšie, ale rozhodne s kontrastným kúskom, ako bola v tomto prípade košeľa. Páči sa vám tento outfit? A čo vy, ako sa cítite, keď na vás okolie so záujmom pozerá?

P.S.: Kúpila som si nový telefón, môj prvý smartphone a založila som si Instagram (styleofbecca), takže ma môžete sledovať už aj tam! Zatiaľ sa so všetkým zoznamujem, tak dúfam, že nebudem na všetkých tých aplikáciách závislá :D.

2 done
15 done
17 done
1 collage
12 done
6 done
19 done
photos by Maja

Outfit: top, skirt - NewYorker / shirt - vintage / heels - Mango / bag - Renata Corsi / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Michael Kors / bracelets - Guess, Fossil

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Hezké! Nedivím se, že všichni zírali :-) Jsi kočka!
    Co se týče instagramu, ihned jsem si tě dala do sledování a věř nebo ne, určitě se na něm brzy staneš závislá, jako všichni ostatní, kteří mu propadli :D

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty brýle ti hrozně sluší, já mám dvoje Ray Bany a na tenhle typ si taky brousím zuby :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty pohledy lidí musely být na 100% pouze z toho důvodu, že ses jim líbila, jelikož tenhle outfit je uplně krásný a moc ti sluší!! Moc se mi líbila jak jsi to odlehčila s kostkovanou košilí:), ale myslím, že ti to sluší i bez ní:)) a na instagram tě už jdu hned seldovat..jupííí:D♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tohle je dokonaly a vzhledem k tomu, ze sukni taky vlastnim, tak si to hned pridavam do slozky outfitovych inspiraci :)) vypadas fakt krasne a je to takovy neotrele stylovy, nedivim se, zes pritahovala pohledy.
    A vis co? Mam nejvic rada ty rana, kdy si muzu v posteli precist tvuj novej clanek a pokochat se fotkama, jsi pro me fakt TOP!
    A rekla bych, ze instagramu budes zavisla hodne rychle, je to jak nemoc :D
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jaaj, Beka, preco to robis s tou ciernou podprdou pod biely top:-( toto nikdy nebude ok, hoci sa uz aj ponozky do sandalov nosia, ale cierna pod bielu ee.
    Inak super, mne sa to paci bez kosele a instac uz sledujem :-)
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa tá kombinácia na predposlednej fotke, kde máš košeľu okolo pásu páči najviac :) Vyzerá to aj sexi (ale nie príliš), ale zároveň komfortne a prakticky :) Verím, že tie pohľady ti patrili právom si kočka vo všetkom a ten top je senzačný! :)
    Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kontrastní kousek je super, možná proto se na tebe ti lidi taky dívali, nejsou na takový kombinace zvyklí...a mám stejné botky :) za mě cool :)

    www.freckledstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak dokonalá! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tohle je fakt bomba! Jsi krásná!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vyzeráš skvelo!! košeľa tomu dodala super šmrnc :) taký trochu grunge štýl s ňou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tato sukna je super a v kombinacii s koselou...palec hore :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mas nejlepsi fotky, proto me tvuj blog tolik bavi a jsem rada, ze jsem na nej narazila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mne sa tento outfit veľmi páči, častejšie nos ženské veci :) Ja som naposledy bola von s priateľom a mala som oblečené pestrejšie veci, zladila som oranzovo-modré tričko, kráľovsky modré kraťasy a oranžové lodičky - dosť vysoké + ja som dosť vysoká, viac ako 170 cm. No a tiež sa na mňa všetci pozerali :D Tiež nie som zvyknutá na také niečo, ale povedala som si, že prečo neexperimentovať, veď žijem len raz a prečo by som mala nosiť to, čo všetci ostatní a ešte k tomu v čiernej farbe.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Perfektne zladené. Košeľa tomu dodáva skvelý kontrast a stále outfit vyzerá vkusne. Sukňa je dokonalá ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Parádní kombinace! moc se mi to líbí :) a košile k tomu vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Podla textu som cakala brutalne stekle a..ono su to vlastne nenapadne fajn topky :)) ale chapem, ludia cumia na vselico..kratsia sukna, dlhsia sukna, hocico nestereotypne na sebe..
    A ta kosela bola vyborny tah..si to cele vyvazila :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásný outfit, hlavně ta sukně je senzační :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  18. krásny outfit, pôsobí tak príjemne a čisto :3

    http://michelleeskingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. tak toto je fakt super, jedno z najsuper :) velmi sexy a vkusne vyzeras a aj vlasy mas nejake dobre :) a chcela by som sa opytat akym sposobom upravujes fotky? vdaka

    OdpovedaťOdstrániť
  20. takové skvělé úlovky a z newyorkeru? wow!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Toto je úplne suprový outfit :) A veľmi ti to pristane!

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Becca toto sa mi stáva často. Len nikdy neviem či je to dobré alebo zlé. Často mám však pocit, že mužom sa to páči ale ženy závistlivo hundrú a pozerajú - z čoho mi je občas smiešno keď na mňa úplne cudzia neznáma ženská hodí bodavý pohľad akoby som jej niečo urobila :D je to neuveriteľné :D To je skrátka možné len na Slovensku :) ....tvoj outfit je krásny :) jednoduchý a pritom štýlový.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Sekne ti to, je to hrozně sexy outfit, a přitom vůbec ne prvoplánový, přesně jak píšeš :))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook