TWO

23.5.14

8 done
Tento outfit som mala na sebe minulý týždeň na návšteve v showroome Lindex, kde sme sa spolu s Majou boli pozrieť na jesennú kolekciu. O tom vám viac poviem v ďalšom článku. Zvolila som jednoduchosť, čierno-bielu kombináciu poskladanú z mojich obľúbených kúskov. Momentálne úplne zbožňujem tento jemný biely top, ktorý pôsobí ako nočná košieľka. Skvele sa kombinuje, vyzerá výborne so všetkým, čo mám v šatníku a určite si ho chcem kúpiť aj v iných farbách, minimálne teda v čiernej. Viem, že mnoho ľudí odsudzuje čiernu podprsenku pod bielym vrškom, ale pokiaľ je to zladené zámerne a s citom, tak sa mi to vyslovene páči. Čo si myslíte vy?

Dnes a celý víkend budem mať voľný a veľmi sa teším. Teraz ležím v posteli, píšem tento článok, v byte máme teplo, pohodu a mne je tak jednoducho dobre. Odpíšem v pokoji na všetky maily, upravím fotky a potom pôjdem do fitka. A tak nejak to potiahnem až do nedele :D. Aký máte plán na víkend vy?

7 done
12 done
15 done
1 collage
3 done
10 done
photos by Maja

Outfit: tee - NewYorker / leggings - Motivi / blazer - Daphnea / shoes - Eye / bag - unknown / bra - Tezenis / bracelet - Fossil / watch - Michael Kors

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Pekne, stara dobra klasika ;) Mne osobne cierna podprsenka nevadi, rada to tak nosievam, ale viem, ze niektory ludia su na to haklivi, no to je ich problem :D
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/05/chanel-les-beiges.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opět nemám slov, dokonalost :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa to paci, len by si mohla mat elegantnejsiu, viac sexi podprsenku. vtedy by to bolo top :) ja mam relax vikend, kyslikova kozmetika, lymfomasaz, pilates a tak :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty jsi nádherná i v takových to černobílých kombinacích♥ Skvělý outfit:)) ty opravdu dokážeš celý outfit zkombinovat vždy tak, že to vypadá nenuceně, neprvoplánově a prostě hezky:))) Já se o víkendu musím učit, jako poslední dny:/ ale budu aspoň že je hezky a můžu se učit venku na zahradě:)) Měj krásný víkend!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chceme s přítelem navštívit zámek Mcely. Milujeme to tam. A už jsme tam dlouho nebyli. Tak to chceme o víkendu napravit :) to je náš plán na víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. joj vyzeráš super, presne takáto kombinácia sa mi páči. čo sa týka čiernej podprsenky pod bielym vršokm, a podobne môžem ale musí to vyzerať fajn, ako napr. u teba, rovnako aj farebné. napr. ružovú neónovú podprsenku nosím zásadne pod jedným bielym topom, lebo má ružové prešitie :D asi by mi viac vadila čierna pushup podprsenka pod bielym obtiahnutom triku s mega výstrihom :)
    a fajn plán na víkend, v izbe mám tak 200stupňov, takže sa snažím tam ani nebyť, našťastie vonku fajn fúka
    prajem ti pekný víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čierno-biela a ešte tá kombinácia materiálov, to je presne podľa môjho vkusu :))
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úžasné, vypadáš doopravdy super. Hrozně ráda sleduji tvůj blog.
    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To bílé sáčko se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook