RETRO

27.5.14

14 done
Dnes mám fakt problém s písaním článku. Chcela by som napísať aj niečo osobné, ale potom si uvedomím, koľko (konkrétnych) ľudí číta tento blog a zistím, že bude lepšie tému príspevku značne obmedziť. Reakcie typu ,,Áno, videl/a som na blogu." ma samozrejme veľmi tešia, na druhej strane sa snažím blog trochu deliť od súkromného života, hoci je jeho súčasťou. Necítim sa totiž úplne vo svojej koži keď viem, že človek oproti mne vie o mne oveľa viac ako ja o ňom. Nehovoriac o tom, že blog skresľuje celkové vnímanie mojej osoby, čo ma (občas) opäť stavia do nevýhodnej pozície. Ale niekedy aj do výhodnejšej, záleží od situácie. 

Tento look má od pása nahor retro nádych, kvietkované košeľa, cat eye okuliare a červený rúž sú hlavnými aktérmi. Ako protiklad roztrhané rifle a moja obľúbená kombo sandálky + kabelka. 

2 done
11 done
1 collage
6 done
16 done
photos by Maja

Outfit: shirt, sunglasses - Tally Weijl / jeans - Terranova + DIY / bag - Renata Corsi / sandals - Mango

You Might Also Like

27 komentárov

  1. Jako vždy nejlepší a nejoriginálnější ze všech. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úplne chápem :) ja mám výhodu v tom, že môj blog pozná málinkéo ľudí.. a celkovo až tak followerov nemám, keďže nie som zameraná na fashion :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty džíny jsou parádní!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sluší ti tooo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zajímavá kombinace:)) ale moc ti sluší!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som bola za trosku osobnejsi blog, ale zasa ta nepoznam a infosky neviem zneuzit (nieze by som chcela!). Ale viem sa citit do tvojej situacie, ze ak to citaju kamarati, nie je to uplne prijemne.
    Macacie skulky najviac!
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pre mňa kombinácia okuliarov (ten tvar) a vyčesaných vlasov do culíku!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Clanek k zamysleni, krome toho, ze ti to ohromne slusi jako vzdy :))
    Me bavi cist i ty osobnejsi prispevky, ale je pochopitelny, ze nemas potrebu zverejnovat tolik veci, kdyz vis, ze to ctou i lide z tveho blizkeho okoli. Presne to me taky vadi, ze by ostatni vedeli o me mnohem vic, nez vim ja o nich. Dokonce jsem ten mela rozepsanej report s fotka z Vidne, ale nakonec jsem to smazala s tim, ze z toho nebudu delat muj denicek.
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Čačaná! :)
    Suhlasim, na blog netreba pisat prilis osobne veci, lebo nikdy nevies, kto to bude citat. Ja sa vzdy zamyslim, ci to, co sa chystam napisat, by som povedala aj uplne neznamemu cloveku :)
    Ale mam podobne stastie, ako slecna vyssie..malinko ludi ma cita a tak si mozem kvakat na plnu hubu co chcem :D
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja si práve hovorím, že úplne neznámi mi nevadia, skôr ide o tým známych :D.

      Odstrániť
  10. Mne sa veľmi nepáčia tie džínsy, ja by som bola skôr za dlhšiu áčkovú sukňu v hnedej farbe :) Ale tebe to pristane tak či tak!

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  11. toto sa mi velmi paci :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Bože Becco!!!! Jak ty to kurnik děláš! Ty ať si dáš na sebe co chceš, zkombinuješ co chceš, tak jsi neodolatelná a originální! Smekám pomyslnější klobouček a jdu se zahrabat, protože na tebe mít v životě nebudu! :D Fakt skvělý, tleskám!

    A co se týče toho psaní ohledně osobního života, tak tomu moc dobře rozumím. Jsem v podobné situaci, takže deníčkový blog je zrušený a věnuji se pouze těm ''povrchním'' věcem... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jééj, to je super. kombinácia blúzky a riflí je veľmi fajn.
    ja som sa stále necítila dobre v takých kratších topoch, ale dnes som našla krásne áčkovú sukňu pod kolená a cropped top, tak to možno skúsim :)
    a osobné veci, je fajn nájsť takú hranicu medzi úplne osobným a takým, čo ako-tak môže ísť na povrch. ja mám niekedy veľkú chuť sa podeliť s niektorými vecami na blogu, ale potom si spomeniem na to akú moc má net a poviem, si , že netreba to to preháňať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Váu :) krásna a sexi. Milujem tvoj blog, len niekdy ide "móda" na úkor tvojej krásy, čo ma mrzí, lebo môj názor je, že móda by ju mala zdôrazňovať (krásu človeka) a nie poukazovať na nedostatky postavy (ale v konečnom dôsledku ide len o dojem prvotný a povrchný, tak čo na tom, že? :)). Na druhej strane chápem, že ak chceš skombinovať niečo trendy, nie vždy ti to "ide" k tvojim proporciám. Preto by som ja nikdy nemohla byť fashion blogerka, lebo chcem vyzerať asi vždy radšej pekne ako šik. (niežeby tvoje outfity neboli pekné, ale nie vždy pre teba... No a zasa som sa zamotala)
    Chcela som sa teda dostať k tomu, že tu si nádherná :) A všetko hrá za teba, nie proti tebe :) (vyjadrujem sa debilne, ale snáď je aspoň trocha jasné, čo chcem povedať)
    Posielam veľký obdivný úsmev, ktorý by som ti hodila na ulici, kebyže som ťa stretla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za komentár :). A aj keď si sa zamotala, pochopila som ťa! :)

      Odstrániť
  15. S tím se střetávám u každého článku, jestli být osobní nebo ne, nejde to být úplně neosobní, takže člověk se pořád snaží být na hraně, protože jak ty píšeš, taky si nepřipadám nejlépe, když mám pocit, že někdo mě zná a já o něm nic nevím .... asi dilema každé bloggerky .) jak moc provázat osobní a blogový život.

    P.S. tenhle outfit je božííí !

    OdpovedaťOdstrániť
  16. robíš mi komplexy :(

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Veľmi pekný outfit a tie rifle sú božské, majú peknú farbu a dobrý strih! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. vypadá to úžasně! ten top je super <3

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Fuha, to také fajnové okuliare majú v Tally Weijl? Sú super! A ako tu už niekto spomínal, aj ja by som cropped top už najradšej konečne vyskúšala, ale práve s tou A-čkovou sukňou. Ale aj tá tvoja kombinácia je fajnová :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem všetkým za komentáre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. miluju cat eye! :)) a moc se mi líbí, že se nebojíš všemožných barev na rtech :)) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Tak s tým prvým odsekom sa úplne stotožňujem..inak krásne fotky ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook