HOLY CHIC

13.5.14

15 done
Veľmi sa mi páčia takzvané ,,suits" alebo kostýmčeky, čiže zladená vrchná časť outfitu s tým spodným. Obzvlášť v nezvyčajných prevedeniach ako je napríklad práve táto v sivej teplákovine. Hneď ako som uvidela v obchode túto sukňu, tak som vedela, že ju budem nosiť s mojou bombovou bomberou. Milujem sivú teplákovinu, to ste si  už asi všimli :D. V mojom šatníku je dosť populárna a pokladám ju za nevyhnutnosť. Rovnako ako biele tenisky. Svoje prvé Adidas Superstar som mala od 13-tich rokov a nosila som ich až do zodratia. Doslovne. Biele Nike Backboard so Slevomatu (Móda a Styl) nosím tak často, že som si ich objednala už aj v čiernej. Mám takú úchylku, že veci, ktoré mám extrémne rada, si kúpim vo viacerých farbách / prevedeniach, pretože viem, že ich využijem. Napríklad aj túto bomberu by som chcela aj v čiernej aj v červenej, ale nikde som ju už nevidela. Máte to tak aj vy?

P.S.: Zapojte sa do sútaže ,,Staň se hvězdou s Tapi Tea"! :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
I really like suits lately. Even more, when they´re from unexpected materials or colors. Like this grey sweatskirt with my favourite grey bomber jacket. I´m obsessed with everything what´s made from grey sweat fabric. For me, it´s a necessity, I´ve got so many pieces in my closet from this fabric. Speaking about necessities, I think, white sneakers are also one of them. I remember my first pair, which was Adidas Superstar, and I wore them until they fell apart on my feet. I mean it. Now I have my Nike Backboard model and I wear them so much too, so I´ve ordered a pair in black color, too. When I like something so much, I buy it in more colors / variations, because I know, it worth it. For example, I would buy this bomber jacket in black or red, but I can´t find it anywhere.


1 done
12 done
2 collage
7 done
11 done
14 done
1 collage
9 done
photos by Foly

Outfit: tee, skirt - NewYorker / bomber jacket - Terranova / sneakers - Nike, bracelet - Guess, snapback cap - Mr. GUGU & Miss GO (Slevomat Móda & Styl) / watch - Michael Kors / sunglasses - Choies / bag - H&M

You Might Also Like

35 komentárov

  1. Super! Bomba! Dokonaly! Uzasny! A porad to neni dostacujici a vystizny! Miluju tvuj blog, tvuj styl a platonicky asi teda i tebe! Vypadas krasne, je to skvela kombinace a tu sukni mam taky, takze o to vic se mi to libi <3 a to s tema vice barevnejma variantama znam az moc dobre :D
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento štýl ti naozaj sadne :) vyzeráš stále elegantne, no zároveň športovo, je to umenie, takto sa obliecť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Becco, nedavno jsem narazila na tvuj blog. Jsi velmi ispirativni a sva. Muzu se zeptat, lde kupujes ty nike? Jsem na materske a musim vymenit podpadky za tenisky a tyto jsou pekne. Diky a jen tak dal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Kristýna :). Moja mamka tiež zháňa tenisky presne z toho dôvodu ako ty. Tieto biele som kúpila na Slevomate, nájdeš tam aj iné značky a modely, alebo keď chceš Nike, výborný výber majú vo Footlockeri. Čo môžem odporučiť, k dlhým prechádzkam s kočiarom, Nike Air Max alebo Rosherun sú extrémne pohodlné! :)

      Odstrániť
  4. Jsi jak vypadnuta z new yorku:)) ta sukne je bozi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Becca naozaj si schudla a vidno, že pracuješ na postave a je mi ešte aj sympatické to, že niekedy aj zhrešíš, že to nie len stále zelenina ovocie :) vyzeráš skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!!! :) Ach, takéto komenty mi dávajú motiváciu behať na páse o niečo dlhšie :) Zhrešiť niekedy treba, veď by som sa zbláznila.

      Odstrániť
  6. Sekne ti to, tu sukni bych si chtěla pořídit taky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi sa ti táto kombinácia hodí. Sukňa je super a tak isto aj celý blog. Veľmi inšpiratívny :)
    thevandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta sukně je perfektní! A celkově ti to moc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jéé, na té první fotce jsi prostě úžasná <3 na snapback moc nejsem, ale Tobě vážně sluší :)) co se týká "kompletů" - stejná barva sukně jako mikiny.. až teď si uvědomuju, že jsem to vlastně nikdy nezkusila :D.. a přitom to vypadá vážně super!
    a nákup oblíbených kousků ve všech barvách? samozřejmě.. a jsem moc ráda, že v tom nejsem sama :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. supr kombinace! šedá, bílá a růžová je nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Podľa mňa je to dokonalé, aj tá sukňa ti bohovsky ide, ale okuliare sa nehodia k tvojej tvári

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Inak ja si to tiež myslím, a sú to asi jediné okuliare na svete, čo mi nejdú, doteraz mi išli všetky :D.

      Odstrániť
  12. uuu naozaj to vyzera spolu super!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ta sukňa ti robí mega postavu!!! Výborná kúpa.;-) Super celý outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Odpovede
    1. S tými nohami suhlasím :) viem, že ťa za ne veľa ludí kritizovalo v minulosti, ale pekne sa ti tvarujú. Si kočka, pristane i to :) Bash

      Odstrániť
  15. paráda! stylový a předpokládám že mega pohodový outfit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krásný outift, skvěle ti sedí a vypadáš v něm úžasně

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ten guess náramok je fakt super! to keď bude najbližšie akcoška musí si aj ja kúpiť!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Osviežujúci outfitík, mňa hneď na prvý šup zaujala šiltovečka :)).

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ďakujem vám všetkým za komentáre, skvele sa čítajú a mám z nich hneď lepší deň :).

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Beka tento outfit je úplne mega!!!!! V poslednej dobe ma zaujal asi najviac, aj keď samozrejme aj ostatné sú obdivuhodné. Páči sa mi kombinácia bombery a tejto sukne, ktorá je na New Yorker teda super kúsok. Ešte viac sa mi páči ako si to oživila tričkom s farebnou potlačou a tou šiltovkou!
    Bola som inak prekvapená z tvojho hlasu vo videu Tapi Tea. Máš príjemný hlas a si mi ešte sympatickejšia :) Rada by som si pozrela nejaký tvoj vlog, napríklad nejakú zaujímavú tagovku :) nechceš niečo také natočiť napr. z tvojej pražskej izby?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :). Rozmýšľala som nad natočením videa, mám viac nápadov, len nemám kameru, ale keď vidím, že o to máte záujem, tak ju nejak zoženiem :).

      Odstrániť
  21. farba okuliarov plus laku na nechty, veeelmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. kokso, musím sa aj ja pridať. vyzeráš super!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. super, super a ešte raz super!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook