BLOGGER CRUSH III.

8.5.14

blogs Collage
Je tu tretie pokračovanie občasnej série BLOGGER CRUSH, v ktorom vám dávam tipy na svoje obľúbené blogy. Momentálne sú to hlavne nasledujúce a predstavte si, hlavne domáce, česko-slovensko-maďarské. Zistila som, že na blogoch ma okrem kvalitných outfitov zaujíma aj niečo iné. Jedlo, recepty, varenie. Milujem to, nedokážem si pomôcť, a som rada, že nie som jediná.

Budem rada, ak mi napíšete, ktoré blogy sú teraz vaše naj :).

 Mező Mariann

Maďarská blogerka a mamička už síce veľmi neprispieva, ale jej blog je plný inšpirácie, takže vám odporúčam ho prejsť. Má geniálne fotografie, plno dizajnérskych kúskov a outfity kombinuje zábavne, no nositeľne.

 Molnár Dorka

Dorka je skvelá, okrem toho, že sa krásne oblieka, tak aj výborne píše. O móde, vzťahoch, živote. Vtipne, sarkasticky, pravdivo. Po maďarsky, čo je dobré pre mňa, pretože si zlepšujem maďarčinu, ktorou v Prahe nerozprávam, ale aj po anglicky, aby rozumeli všetci :). 

 Karolína

Karolína má jednoduchý štýl, väčšinou sa jej outfity skladajú z čiernobielych kúskov, ale rozhodne to nie je nuda. A občas pridáva aj foodposty, zdravé foodposty podotýkam!

 Kamila & Klára
www.kamilaklara.com

Na blogu Kamily a Kláry ma hneď zaujali hlavne fotky, pretože sú prekrásne! A potom samozrejme outfity, ktoré sú jednoduché, ale neobyčajné. Plus sekcia Eat, tú musíte preskúmať!

 Daniela Hálová

Daniela je veľmi mladá a obdivujem, že v takom mladom veku má vyzretý štýl. Vyzerá perfektne, hoci sa neoblieka do farebných vecí ako jej rovesníčky. Farby volí poväčšine na škále čierna-biela-sivá-bordová a v oufitoch vďaka zaujímavým kúskom vyniknú geniálne. Budete sledovať s otvorenými ústami, to vám vravím.

 Ivana Petrušová

Ivanku určite poznáte, ale v tomto článku som ju  nemohla vynechať. Po nedávnej zmene dizajnu blogu ma baví ešte viac! Nádherná baba spod Tatier so širokým úsmevom kombinuje drahšie aj lacnejšie oblečenie tak, že by sa vám o tom ani nesnívalo. Farby, ženskosť, rôznorodosť a zmysluplný text, to všetko na jej blogu nájdete. Dám ruku do ohňa za to, že sa inšpirujete. 

 Lenka Brišiaková

Lenka je krásne milé dievča a presne taký je aj jej blog. Píše ho denníčkovým štýlom a keďže je z Košíc ako ja, čítam ho veľmi rada. Články pridáva často a ide z nich pozitívna energia, rovnako ako z fotiek. Na blogu nájdete Lenkine cestovateľské zážitky, outfity, zdravé recepty a tipy na cvičenie. Namotáte sa.

 Linda Hallberg

Nikdy som nebola v líčení extra skúsená, mám pár druhov líčenia, ktoré striedam, ale nie je to nič extra. Lindu však sledujem s otvorenými ústami. Je to najlepšia beauty blogerka akú poznám, nesmierne talentovaná a pre mňa veľký zdroj inšpirácie.

Jane Aldridge

Sea of Shoes sledujem už niekoľko rokov a stále patrí medzi moje obľúbené blogy. Jane z Texasu si žije doslova a do písmena na vysokej nohe, ale viete, že vkus sa kúpiť nedá. Ona ho má až až, spolu s láskou k ,,vintage designer pieces" vznikajú originálne outfity, od ktorých nebudete vedieť odtrhnúť oči. Krásne fotky sú myslím, samozrejmosťou.

photos from blogs 
collages by me

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Opravdu úžasné blogy♥ a já jsem z nich znala pouze Kamila&Klára a tu poslední Švédku, která má opravdu úžasný blog plný inspirace, jak se nalíčit na různé příležitosti:))) Mezi moje nejoblíbenější blogy určitě patří Mariannan a Kenza, myslím, že jsou u hodně lidí ty NEJ:)) A pak hodně blogů z finských stránek mycosmo :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vďaka za tipy, u mňa momentálne boduje Pink Peonies, jej sestra Ivory Lane, Song of style a The golden diamonds,.Z tých našich česko-slovenských blogeriek sú to Timbo , Red poppy stories, A cup of style a Foly samozrejme . Mademoiselle Iva má úžasné vlastnoručne šité vecičky a rada si pozriem aj CzechChicks. Plus na zdvihnutie nálady je tu Lucia zo Života podle Lucie, ktorá má neskutočné zážitky :D..myslím ale že väčšina zo spomínaných je známa :) A ešte som zabudla na Faltus photoblog s nádhernými fotkami

    OdpovedaťOdstrániť
  3. OCH! Děkuji převelice za tak krásná a milá slova <3
    Já zbožňuji Karolku a Kamilu, plus mě ještě nadchly první dvě krásky!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kamilu a Kláru jsem objevila nedávno a taky jejich blog miluju! Krásné fotky a i outfity! Linda je taky super. Má bezvadné videa a i když nemluví anglicky, tak má člověk k dispozici aspoň titulky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni :) rozhodně mám teď co číst díky za inspiraci

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem za tipy na skvelé blogy:) preklikávaním som strávila takmer celé dopoludnie. Ale tiež chcem pochváliť tvoj blog. Chodím sem pravidelne už cez 3 roky a musí ťa veľmi pochváliť, že sa mi páči ako sa tvoj blog vyvíja a ty s ním:) robíš to veľmi dobre, si veľmi inšpiratívna, krásna osoba a prajem ti nech pri blogovaní ostaneš čo najdlhšie. Pekný deň! :) Baška

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Poslednou dobou som závislá na Johane Koliandrovej s milkwoman.cz, Bronke Bánikovej a Vande Jande :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nádherne si to graficky spracovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Najlepsi styl ma podla mna Meliskaaa <3 Z vyberu jednoznacne suhlasim najma s Danielkou. Ty vies madarsky?? coool :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelé inšpirácie! Niekedy žasnem koľko skvelých fashion blogeriek je tu u nás v Česku a na Slovensku. Niekedy na nerozoznanie od tých zahraničných, ak nie ešte lepšie :) Moje obľúbené sú Fashionhippieloves, Wendy´s lookbook či Hapa Time :)
    LIPSTICKS JUNGLE
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super článek, tyhle miluju - nikdy není dost tipů na další skvělé blogerky a jejich práci.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky děkuju za tipy! Většinu těchto talentovaných holek sice znám a sleduju, ale minimálně jedna neznámá mě na základě článku taky zaujala!:)

    Style by Eliza.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super článek - spoustu jich neznám a hlavně ty slovenky/maďarky mě zaujaly, oblíkají se krásně..

    OdpovedaťOdstrániť
  14. u mňa teraz najviac idú
    http://www.camilleovertherainbow.com/
    http://mija.creatorsofdesire.com/
    http://www.lizzyvdligt.com/
    http://columbinesmille.com/
    http://lookdepernille.com/

    a Jane je vynikajúca, taká ženská, to bola prvá módna blogerka, ktorú som spoznala :) !!! a tiež aj Daniela je krásna.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Super :) alespoň mám kde brát inspiraci!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vďaka za tipy :-) niektoré poznám, ostatné idem follownuť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. jééééé :)) děkuji

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. moc děkuji za tipy! některé blogerky znám ale ty které jsem neznala mě tedy zaujaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Dekujeme moc za zminku v clanku, je skvele kdyz mame sanci se takhle obeznamit s nasimi ctenarky! Jsem moc rada ze se ti nas blog tolik libi :). Ostatni blogy me take zaujaly, dekuju za tipy, myslim ze zacnu sledovat nejeden novy blog :)
    Klara

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ♥♥♥ oooo!!! Toto si veľmi vážim, lebo teba považujem za jednu z najlepšie obliekajúcich sa v celom "Československu" !:) dakujem!!!:-*

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook