Cosmetic random IV.

6.5.14

7 done
Keďže vizáž je rovnako dôležitá ako samotný outfit, prinášam vám už po štvrtýkrát moje kozmetické tipy a novinky, ktoré sa oplatí vyskúšať. Oplatí sa čítať až do konca, verte mi :).

V máji prichádza na trh novinka od Lancôme, krém Visionnaire. Je to multikorekčný krém, ktorý vracia pokožke krásu, zjemňuje vrásky, regeneruje a pleť je po ňom žiarivejšia a plnejšia. U mňa boli výsledky viditeľné už po prvom dni, ale keďže ešte nemám hlboké vrásky, krém som dala vyskúšať aj mamke, a tá je veľmi spokojná. Krém sa rýchlo vstrebáva, hydratuje, dodáva pokožke objem a rozžiari ju. Stojí 2200 kč / 80 eur, čo nie je málo, ale prichádzam na to, že v niektorých prípadoch sa oplatí investovať.

14 done
Moja stálica CK In2U potrebovala trochu obmeniť. Preto som hľadala vhodnú alternatívu a vybrala som si Salvatore Ferragamo Incanto Shine. Táto vôňa kedysi vyhrala Eva Vôňa roka a na leto sa veľmi hodí.

15 done
Keďže chodím do fitka a neustále prekladanie vecí z tašky von a naspäť ma už nebaví, objednala som si z Leontyna.cz novú kefu na vlasy. Má štetiny z diviaka, k vlasom je jemný, ale rozčeše ich precízne a páči sa mi drevená rúčka. Takto mám jednu kefu doma a jednu v taške na cvičenie, čiže sa mi nemôže stať, že si ju zabudnem.

9 done
Som skôr typ na rúže ako na lesky, ale Lancôme Lip Lover ma dostal. V prvom rade obalom a otváraním, potom aplikátorom v tvare šípu (ach, milujem premyslené detaily) a nakoniec intenzívnou farbou. Obsahuje totiž pigmenty ako rúž, zároveň pôsobí ako balzam, vydrží dlho dlho dlhooo a čo je pre mňa najdôležitejšie, nelepí. Môžete si vybrať s obrovského množstva odtieňov. Príjemná vecička, ktorú z kabelky vyťahujem veľmi rada.

4 done
1 collage
Tento zázrak mi predstavila spolubývajúca Verča a ja o ňom musím dať vedieť aj vám. Je to krémový korektor Catrice, stojí okolo 3 eur, je maličký, môžete ho mať stále pri sebe a čo je najdôležitejšie, dokonale kryje. Aj som to pre vás odfotila na tetovaní, aby ste videli jeho megaschopnosti. Nevysušuje, ale nie je ani mastný. Pre mňa doslova objav mesiaca.

16 done
Prišli mi vzorky na vyskúšanie od La Roche Posay, čo ma veľmi potešilo, pretože som konečne našla značku, ktorá je na moju pleť špecializovaná. A teda na citlivú, suchú, aknóznu a so sklonom k začervenaniu. Komplikované, ale je to tak. Najspokojnejšia som určite s krémom Hydreane, ktorý má super textúru a moja pleť je po ňom viditeľne hydratovaná, suché šupinky pomaly miznú. Určite si ho kúpim a budem ho striedať s Effaclar Duo +, ktorý mi zas pomáha s vyrážkam a stopami po nich. 

Mimochodom, do 15.5.2014 dostanete v lekárni ku každému nákupu La Roche Posay nad 490 kč, ako darček micelárnu vodu (200 ml)! 

photos by me

You Might Also Like

22 komentárov

  1. ten krémový korektor?!!! to vážne?:D ten si musím kúpiť aj ja!
    ináč pekne si to nafotila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelé tipy, vyskúšam ten Catrice (taká maličkosť sa vždy zíde), ale za krém by som v živote nedala 80 eur, to radšej zomriem vráskavá zavalená knihami (ktoré by som si za tých 80 eur kúpila oveľa radšej :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ma zaujal ten korektor od Catrice, ďakujem za tip :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ten catrice korektor se chystám už pěknou dobu :) Krásné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi som chcela vidieť šuchter tetovačku! a páči sa mi veľmi!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten korektor ma zaujal .. aký odtieň máš ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten najsvetlejší, kedže ja som veľmi bledá :D.

      Odstrániť
  7. Skvělé věcičky:) na mě asi až moc drahé, i když je pravda, že do některých věcí se opravdu vyplatí investovat:)) škoda, že nemáš mastnou pleť a poradit mi tak, co by bylo nejvhodnější:D protože se mi nechce kupovat nějaký drahý krém, když nebudu přesvědčená, že mi bude vyhovovat:( i když bych nějaký opravdu účinkující opravdu potřebovala:) A musím pochválit fotky!! Máš vše nádherně vyfocené:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Ja som kedysi mala mastnú pleť a na tú sa ti hodí práve ten Effaclar Duo +, a ak máš aj vyrážky, tak ich odstráni :).

      Odstrániť
  8. Tá voňavka je fakt skvelá, práve končím jedno balenie a bude mi chýbať, lenže ako sa poznám, objavím zas niečo nové a na túto zabudnem :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. o tom korektore som už chvály počula a tetovanie ti zakryl perfektne! musím si ho čo najskôr zaobstarať :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Do dražších krému jsem peníze zatím nikdy neinvestovala, ale chtěla bych to také zkusit - jestli to stojí za to. Korektor od Catrice je velmi známou věcí, jeho krytí je výborné ale pro mě nepůsobí až tak přirozeně a maličko vysušuje. Ze vzorečků La Roche-Posay mně velmi zaujal i BB cream a klidně bych si ho i koupila ve velkém balení, i když se jedná spíš jen o tónovací krém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám BB cream od LRP aj vo veľkom balení, ale kryje minimálne, dávam si ho do fitka iba, pre trochu farby.

      Odstrániť
  11. Camouflage plánuji vyzkoušet už pěkně dlouho, četla, že je to zázrak a tvoje fotka to potvrzuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Také si chci koupit nějaký šetrný hřeben na vlasy..přemýšlím o Tangle Teezer :). Ale ten co tu máš, musí být určitě také dobrý.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. korektor je super, dlouho hledám nějaký takový co hodně kryje a vypadá celkem i přirozeně. Díky ta radu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Becco, neni ten krem Hydreane moc lehky? Nevstreba se hned, ze ani nevis, ze ses namazala, nebo citis, ze je plet hydratovana?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ľahký je, ale v dobrom slova zmysle, moja pleť je superhydratovaná, keď si potom nanesiem make up, tak konečne nemám viditeľné šupinky.

      Odstrániť
  15. kremovy korektor Catrice mam uz rok a je skvely na zakrytie sarapaty na tvari, ale pod oci velmi vyusuje, takze opatrne ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ten korektor Catrice určite vyskúšam. Už dlho dlho hľadám nejaký vhodný korektor pre mňa a týmto tipom si ma úplne odrovnala! Hned zajtra bežím do drogérie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Korektor Catrice odporucam. Pre niekoho to mozno bude samozrejmost, ale pre mna bolo vyraznym zlepsenim, ked som ho zacala nanasat stetcom (obycajny z dm za 2-3 Eura). Korektor dost silne kryje, takze stetcom sa da lepsie regulovat, kolko si toho na seba date, aby to vyzeralo prirodzenejsie a zaroven ho tolko neminiete :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj, máš moc hezký blog! právě u mě probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš:))

    http://evelinkablog.blogspot.cz/2014/04/giveaway-nivea-body-shop.html

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook