BEAUTIFUL WAR

19.5.14

6 done
"Love, love don't mean nothing
Unless there's something worth fighting for."

Úplne najviac si idem na albume Kings of Lean - Mechanical Bull, momentálne mám najradšej Wait for me a Beautiful War (z ktorej je aj úvodný quote). Viem, že na mne vidíte overal už asi po tisíci raz, ja to viem, ale tento je nový, iný ako ten predtým a veľmi sa mi páči. Ak by som mala vyhlásiť môj najobľúbenejší trend tejto sezóny, boli by to overaly a samozrejme, pastely. Celý tento outfit som ladila tak trochu festivalovo, farmársky, pohodovo, vidno, že som teraz ovplyvnená Kings of Leon. Hodila by som sa do tohto úžasného klipu

Momentálne vediem osobnú vojnu sama so sebou, keď si odopieram sladké alebo slané, ale našťastie tieto chvíle nie sú až také časté, ale všetci vieme, že najlepšie by bolo, keby neboli vôbec :D. A potom sú tu vojny, ktoré nechcem viesť, ale v mojom vnútri sa vždy nejako objavia. Niečo chcem a keď to konečne mám, rozmýšľam, či je to naozaj ono, či je to presne to, čo som chcela, či mi náhodou nebolo lepšie predtým...atď. Overthinking. Stále dookola, ale lepším sa a snažím sa to zmierniť. Čo počúvate teraz často vy?
---------------------------------------------------------------------------------
I´m totally in love with Kings of Leon album Mechanical Bull. I´m playing Wait for me and Beautiful War over and over again . I know, that you see overall on me again, I know it, but I love this new one so much! My favourite trend this season are overalls and pastels, of course. Can´t get enough! This outfit is like for a music festival, with a farmer vibe, you know, I´m inspired by this amazing music video, I´m sure, I would perfectly fit in :D.


4 done
15 done
7 done
12 done
16 done
photos by Foly

Outfit: overall - 6ks.com / bralet, bag - Tally Weijl / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / chelsea boots - Eye (Slevomat Móda & Styl) / bracelets - Guess, H&M

You Might Also Like

23 komentárov

  1. Miluji tvůj styl. Tohle prostě nemá chybičku.
    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tobě to zase sluší♥ Kings of Leon miluju, i když jsem je už dlouho neslyšela, poslouchala jsem je nejvíce tak před 2-3 roky:) Teď jsou mými miláčci určitě Bastille, které poslouchám každičký den a o oposlouchání se určitě mluvit nedá!
    A ještě se mi hroozně moc líbí, jak máš vždy fotky upravené:) vždy pak začínám přemýšlet o tom, že obnovím své grafické schopnosti z pradávna:D, ale ještě na to nebylo tolik času:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten overthinking znam..zazivam ho posledni mesic taky (a uz mi leze poradne krkem..a co hur, nejspis i memu okoli =/ ). Ale vim, ze se to brzy zmeni, citim to v sobe..prijde leto a jedna velka skvela vec, na kterou se tesim uz taaaaaakhle dlouho ^_^
    A v iPodu ted patri k nejhranejsim James Blake a jeho album Overgrown..
    Tak prima krasne pondeli =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, moje okolie mi už tiež zvykne hovoriť, že mám prestať :D.

      Odstrániť
  4. Krasna ako vzdy a odkial je prosim to biele tricko/bustier ci neviem ako to nazvat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bralet je nádherný ♥ Sekne ti to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mega outfit :))) Super :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. A pre mna je toto naopak najneoblubenejsi trend sezony :( absolutne antisexualny, postave nelahodiaci kusok, teda myslim tento konkretny, iny mozno...ale tento je fakt zly, prepac, budem sa tesit na dalsi tvoj post, bez tohto trendu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. lacláče, třásně a ten top... dokonalost!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. už iba vínko do ruky a môžeš ísť na koačelu;) a ja za tebou v tesnom závese v mojom hippie aufite:D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. lacláče miluju! s braletem vypadají dokonale <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Si nadherna, zerem Ta celu jak si v surovom stave, na druhej fotke odspodu sme mali minutovy ocny kontakt (sibe mi, ze?). Ja si momentalne ficim na Somebody Loves You od Betty Who :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, tak teraz si ma rozosmiala, že minútový očný kontakt :D...ale ďakujem! :)

      Odstrániť
  12. tiež sa mi páčia overaly, pastely až tak nie, ale overal <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ďakujem za komentáre a tiež za tipy na pesničky, už som si pustila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ella je super: https://www.youtube.com/watch?v=z-GffafL-DQ

    OdpovedaťOdstrániť
  15. počůvám novou desku od Lily Allen! :) overthinking..ani mi nemluv...to se mi děje pořád!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook