SHINY VIBES

9.4.14

16 done
Posledné dni skoro nevychádzam z bytu. V priebehu minulého a tohto týždňa som si dala dve veľké skúšky, takže si viete predstaviť, ako asi fungujem. Posteľ, notebook, nejaké skriptá...Dokonca som už 5 dní necvičila, som z toho celkom nervózna. Ale prerobila som našu pražskú kúpeľňu, čo bola, prosím pekne, iná námaha, ale stálo to za to, máme z nej radosť, hneď tá miestnosť vyzerá inak. Môj DIY talent sa dostáva na vyššiu úroveň :D. Dnes mám teda tú druhú skúšku (Prvú som spravila a keď som sa to včera dozvedela, rozplakala som sa od radosti. Asi to bude stresom...) a keď ju dopíšem, spravím si na niekoľko dní voľno, zbalím si kufor a idem domov do Košíc! Už sa nenormálne teším, najviac na malého Sebastiana. Plus mám pripravený jeden projekt, ktorý v Košiciach zrealizujem, a dúfam, že sa vám bude páčiť. A tiež sa teším na jedlo, ktoré nebudem musieť variť ja, na nonstop plnú chladničku a babkine halušky/pirohy. Áno, po viac ako mesiaci zdravej stravy si trochu doprajem, veď čo by to bol za život, no nie? Nikto nevie domov oceniť viac ako ten, kto raz odišiel. Haha, k tejto vete už chýba len dodať ,,Domov sú ruky, na ktorých smieš plakať.", ale je to čistá pravda :D. Inak som rada, že ste mi k posledným príspevkom písali, že vyzerám spokojne a šťastne. Zamyslela som sa nad tým a viete čo? Je to pravda. Po dlhom čase som spokojná, aj keď nie úplne, ale na tom zapracujem. Vlastne mi nič také nechýba, je mi dobre a aj vy mi robíte veľkú radosť. Pozitívnym ľuďom sa dejú pozitívne veci a ja môžem potvrdiť, že to tak teraz je :). Takže mám pre vás čarovné slovíčko - ďakujem, nabíjate ma energiou.

Toto zeleno-modré sako s lesklým prešívaním je dosť extravagantný kúsok, ktorý sa na prvý pohľad hodí skôr na večerné nosenie, ma zaujal hneď na vešiaku. Ale prečo sa obmedzovať na večer, keď som večer väčšinou doma s učením, a tento kúsok tak krásne odráža slnečné lúče? Plus sa k nemu perfektne hodia modré zrkadlové okuliare, ktoré by som teda večer mať rozhodne nemohla. Skombinovala som ho k čiernemu základu s mojimi obľúbenými šortkami (a viem, že mnoho z vás ich nemá rado, ale ja ich mám už niekoľko sezón) a farebný kontrast som dodala oranžovou kabelkou a rúžom. Nech je veselo. Páči sa vám tento look?
-----------------------------------------------------------------------------------------
I loved this green and blue shiny jacket, when I saw it hanging on a stander, immediately. It´s pretty much and extravagant evening - party piece, but why should I wait for the night? I´m in my bed with books every single evening these days, so I wouldn´t have many possibilities to wear it anyway. But this jacket is amazing in sunshine and it matches my blue mirrored sunglasses amazingly. Don´t be afraid to rock evening pieces during the day :). I wore this jacket with black clothes (the love or hate shorts) and orange accesories, to add a little bit more color to the outfit. How do you like it?

7 3 done
19 done
11 done
1 collage
18 done
2 collage
15 done
photos by Foly

Outfit: jacket, tee, sunglasses - Tally Weijl / shorts - H&M / bag - Lindex / sneakers - Converse / watch - Michael Kors

You Might Also Like

35 komentárov

  1. Uplne ti rozumiem, ja som doma kazde tri mesiace a strasne si to vazim a uzivam! Nezijem momentalne na Slovensku, takze je to sposobene aj pocitom domoviny a slovenskej kuchyne:)
    Outfit super! pristane ti to a vyzera to super jarne a sviezo! Len tak dalej. Ve

    OdpovedaťOdstrániť
  2. si sa nejako rozpísala v poslednej dobe :D ale neva, ja rada čítam :) a najviac sa mi páči to sako spolu s taškou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ale mně by fakt upřímně zajímalo, jestli sama nevidíš ten problém s nohama u tebe? že máš strašně napuchlý divný kotníky, jak dva sloupy a nevhodnym oblečením a předevšim botama na to strašně upozoňuješ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Omfg. Becca ma len trochu vacsie lytka no a co... Tiez mam take, mozno este vacsie a neobmedzujem sa v noseni toho co sa mi paci ;)

      Odstrániť
    2. A to znamena, ze teraz nebude nosit tenisky/balerinky? A preco by to mal byt problem? Becca ma cancles, mam ich aj ja a ma ich aj moja 180 cm vysoka kamaratka, ktora ma inak mega dlhe nohy. To neznamena, ze teraz budeme cupkat v lodicka a deformovat si prsty na vzor Viki Beckhamovej. Neznasam, ako ludia na SK a v Cechach musia vkuse upozornovat na nedostatky toho druheho. Absolutne nic si jej z postu nepochvalila a len utocis a mastis si tym svoju vlastnu "dokonalost." Ludia, ktori nemaju dokonalu postavu (a zial nikto na svete taku nema, ani Ty mily anonym) vedia o svojich fyzickych nedostatkoch. Magaziny a reklamy a filmy a serialy nam to pripominaju od detstva. Vie to aj Becca. Nabuduce, ked kritika, tak nie za cielom ublizit a sebe pripisat bezvyznamny plusovy bodik. Skus pochvalit aspon jednu vec nech to aspon trosku vybalancujes.

      Martina

      Odstrániť
    3. Chcela som napísať, že ,,Vďaka, že si ma na to upozornila, doteraz som si to nevšimla.", ale dievčatá už odpísali. Ďakujem baby :).

      Odstrániť
    4. Moje nohy vypadají úplně stejně. Svého času jsem se za ně dost styděla, jenže pak jsem si uvědomila, že přece nemůžu chodit pořád jen v dlouhých kalhotách a na zabijáckých podpatcích.
      Nos si co chceš, pokud je Ti to pohodlné a cítíš se dobře. :-) Já třeba kotníčkové boty nenosím, protože mě škrtí, ale to je jediný důvod. :-)

      Odstrániť
    5. Ale já si myslím, to samé.

      Kotníky mi přijdou tak napuchlé, až mi to přijde jako nemoc krevního oběhu, nezlob se, ale ještě jsem to tak moc u mladé slečny neviděla, jen starších dam. Navíc, jak Ti je škrtí ty kotníčkové boty...

      Tohle ( mimo jiné) je modní blog a když se Ti povede inspirativní outfit, tak nevidím jediný důvod proč ho nepochválit, ale pokud se mi to nelíbí, tak zase nevidím jediný důvod, proč to nenapsat?

      Jak se Tě začnou holky ( až nekriticky) zastávat, mi přijde už trochu moc... Jistě nějaké hrubosti do komentářů určitě nepatří, ale normální kritika..(?)

      Ano, máš prostě silnější nohy a ano jistě každý má něco, ale proč nato vysloveně upozorňovat a dávát to jako inspiraci na blog?

      Určitě nemusíš chodit zahalená od hlavy až k patě, ale dalo by se vymyslet něco jiného a tohle Ti vysloveně nelichotí.. a ano mně se to nelíbí, tak to prostě píši.

      Jen to jen můj ( slušně napsaný) názor na tento konkrétní outfit...

      Odstrániť
    6. Nie, nenapisala si to slusne mily anonym. Citujem, "problém s nohama u tebe". Ja si urcite nemyslim, ze jej nohy alebo clenky su problem. Mozno pre Teba a vadi Ti, ze Becca je natolko sebavedoma, ze sa za ne nehanbi. Rovnake clenky ma napriklad Alicia Keys alebo Kardashian sisters a urcite to nie je babky.

      Dalej citujem: "že máš strašně napuchlý divný kotníky, jak dva sloupy". Takze divny a sloupy. Dve urazky v jednej vete. Stacilo napuchly. Ide o to, ze blog nemaju len modelky, ktore tvoria jedno percento populacie. Ak chces zeny, ktore maju tenunke clenky, chod sa inspirovat na blog modeliek, stranky magazinov alebo si kup modny casopis. Blog je o inspiracii nie len co sa mody tyka, ale co sa tyka aj zdraveho sebavedomia. Je vela mladych bab, ktore sa za svoje nohy hanbia prave preto, ze sa porovnavaju s modelkami. Teraz sa budu porovnavat s Beccou, co im moze nahnat viac sebavedomia. Preco by sme mali stale zakryvat nedostatky, pretoze prave tie nas robia unikatnymi.

      Blogy su prave super v tom, ze dokazu inspirovat siroke spektrum publika a ja som strasne rada za Beccu a jej blog. Preco by mala v teple nosit maxi suknu alebo dlhe nohavice alebo sa trapit v lodickach? Zi a nechaj zit. Toto nie je sutaz Next Czechoslovak Topmodel, toto je blog mladej baby, ktora maka na svojej postave, maka na blogu, ktorym inspiruje mnohe baby a nehanbi sa pisat svoj nazor pod jej pravym menom.

      Takze mily anonym, nabuduce, ked sa budes snazit zhodit toho druheho svojimi "dobre" mienenymi radami, postav sa pred zrkadlo a bud k sebe rovnako kriticka, ako si bola kriticka k Becce. Stavim sa, ze nie si robot a ani Ty nie si dokonala.

      Martina

      Odstrániť
    7. A chcem este dodat, ze ziadna modelka na svete nie je tak chuda s takou dokonalou pletou a hviezdickami v ociach ako na vela blogoch a strankach magazinov. Ak by Becca chcela, mohla by mat nozicky spajlicky, ale to by musela zacat chudnut zo svalov, co znamena hladovat kazdy bozi den a znizit prijem kalorii na mozno 50. Becca ma zivot, je uspesna studentka, blogerka, kamaratka, dcera, sestra a vnucka a k tomu vsetkemu stiha cvicit a maka na sebe. Kudos to you Becca a nepocuvaj naladu kazicov :) Mas dokonalu tvar a postava sa da vzdy vytunovat, ale tvar nie. Pekny den.

      Odstrániť
    8. Tak sa teraz pozrime, aká debata sa rozpútala na tému moje nohy. Opäť. Už ani neviem, čo mám na to povedať :D. Asi len toľko, že áno, ja viem, aké mám nohy, iné už nebudú. Cvičím a vďaka tomu sa zmenili a vyzerajú lepšie, ale nikdy nebudem mať tenké kotníky. A namiesto toho, aby som bola zakomplexovaná a plakala do vankúša, som sa s tým jednoducho zmierila a beriem to tak, ako to je. Voči rečiam typu ,,divný a napuchlý, choroba krvného obehu, atď." som už imúnna, naložili ste mi tu už mnohokrát, navyše niektoré sú trochu prehnané. Ďalšia vec, ktorú musím spomenúť je, že kopec ľudí má väčšie problémy a nedokonalosti, a moje nohy sú oproti tomu nič. Jasné, kotníkové boty nie sú úplne vhodné, ale iné sa mi do outfitu nehodili a áno, aj som si ich chcela obuť. Takže možno to v tomto prípade nie je inšpirácia ako si niektorí z vás predstavujú, ale som rada, že je to inšpirácia pre ľudí s podobným ,,problémom", a keď im to dodá odvahu a sebavedomie, tak je to podľa mňa skvelé :). Preto ďakujem za každý povzbudivý komentár, cením si ich veľmi!

      Odstrániť
  4. jaaj Beka, ty si zlatusik. prajem uspesne zvladnutie skusky a potom si oddchni. a nezabudni si vziat nieco teplejsie, na slovensku este veru nie je na hole nohy pocasie. a nechapem, ze tie sunglasses su zTally Weijl, vyzeraju brutal luxusne.

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pozitivním lidem se dějí pozitivní věci. Tak tato věta se mi velmi líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak krásne, jarné, zmyselné, dievčenské, sexy <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa to paci :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kdyby ty tenisky byly nízké a ne vysoké, je to mnohem lepší, ale jinak zbytek super:) a dej fotky koupelny! máte super byt, určitě se ti to povedlo:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. Áno, taký wannabe YSL :D. Ale veľmi sa mi svojho času páčil.

      Odstrániť
  10. Outfitik je úplne úžasny, vyrazila si mi dych, tia farby a to všetko ma dostalo. Veľmi ti to sekne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Becca cumim. Si prekrasna a postavicka eno nuno. Sakra, si Ta zajtra vytlacim a dam na chladnicku, aby som prestala zrat tak vela pred skuskami. Si moja thinspiration.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, tak ako ďakujem, teraz som fakt prekvapená :). Aj keď od toho, aby som bola thinspiration mám podľa mňa ďaleko :D.

      Odstrániť
  12. Tá bundička je veľmi krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Bundička je skvelá, páči sa mi, ako si ju skombinovala s tou oranžovou, ale celkovo outfit je podľa mňa veľmi pekný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvělý outfit!! A ty jsi tak roztomilá♥ narazila jsem na tvůj blog a dnes a nechápu, že jsem si ho nevšimla už dřív! Moc se mi tu u tebe líbí:)) takže jsem tvůj nový čtenář a moc se těším na další články♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  15. No tak to je boží! :) Bundička je naprosto úžasná a zkombinovala jsi bombasticky. Celkově je to úžasně barevné a tvoje spokojenost z fotek úplně sálá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. za tebou se musí lidi otáčet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj :) Ja som Ti sem ešte nepísala, ale Tvoj blog viacmenej pravidelne sledujem :) No teraz konečne píšem, lebo tento outfit, tie farby Ti veľmi pristanú a posledná fotka je fakt super :)! Tak!
    Veľa tvorivej inšpirácie aj naďalej želám! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. kebyže ťa tá zelena bunda omrzela, dám ti adresu :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. svieži outfit, fakt ako zo zahranicnych blogov :) Kde chodis na inspiracie ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)..Rôzne, ale Pinterest je veľmi inšpiratívny :D.

      Odstrániť

Find me on Facebook