EXCEPT YOU MY LOVE

24.4.14

3 page done
Veľa z vás si pýtalo článok o mojich tetovaniach, tak je tu! Zatiaľ mám 4 tetovania, ale určite to nie je konečný počet, keďže viete ako to chodí, raz začneš a už je to ako droga. Pod to sa môžem podpísať, ale na veľké obrázky by som sa nedala, pretože nie sú pre mňa. Som typický ,,word tattoo" typ, všetky 4 tetovania, ktoré mám, sú písané. Ale ďalšie by som určite chcela nejaký malý obrázok/motív, nech nemám na tele samé slová. Ale na to je čas, keďže som ešte nenašla obrázok, ktorý by som si chcela nechať navždy. Viem, že plno ľudí tetovania odsudzuje a nepáčia sa im, pokladajú ho za módny výstrelok, ktorý časom omrzí. Toho sa ja však vôbec nebojím, keďže som nad tým, čo si nechám zväčšiť na telo, dlho premýšľala a som s mojimi kerkami stotožnená. A na otázku ,,Ako to bude vyzerať, keď budeš stará?" mám len jednu odpoveď. Keď budem stará, určite nebudem jediná potetovaná a gro svojho života žijem teraz, neskôr budem hlavne spomínať. 

Pre mňa je dôležité, aby malo tetovanie svoj význam. Neodsudzujem, ak to tak niekto nemá, tetovanie je osobná záležitosť, ale čo sa mňa týka, všetky štyri sú pre mňa dôležité a ani o jednom nemôžem povedať, že by som ho mala ,,len tak". Zaujímavé je, že som sa doteraz vždy nechala potetovať v marci, takže pre mňa je marec mesiacom tetovania. Je to výhodné obdobie, pretože ešte nie je príliš horúco a rana sa vám stihne v pohode zahojiť. O prvých dvoch tetovaniach, I´m strong (predlaktie, 2012) a Save your soul before you´re too far gone and nothing can be done (rebrá, 2013) som sa rozpísala minule, takže teraz vám poviem príbeh mojich najnovších prírastkov, ktoré som si nechala spraviť naraz, a ktorým je venovaná pozornosť aj na týchto fotkách. 

Na pravom bicepse mám babkiným písmom vytetované Except you my love. Babka z Rimavskej Soboty mi samozrejme povedala, že keby vedela, že to takto dopadne, nikdy by mi ten text nenapísala. Ale osobne si myslím, že je rada, že som sa rozhodla práve pre jej rukopis. Vždy som chcela niečo od Damiena Ricea, ale má toľko skvelých quotov, že som sa nevedela rozhodnúť pre TEN JEDEN. Nakoniec ale zvíťazil práve tento z piesne I remember, pretože je jedna z mojich najobľúbenejších a chcela som, aby výrok obsahoval slovo láska. Nothing is taking me down, except you my love. Nikto a nič vám nemôže ublížiť, iba ten, koho milujete. A tomu, koho milujete dovolíte viac, ako komukoľvek inému. Na toto pekne nadväzuje moje druhé tetovanie. Na boku zápästia mám zas podpis môjho ocka, moje rodné priezvisko Šuchter. Myslím, že tam viac ani netreba vysvetľovať. Dokonca sme zhodnotili, že sa trochu podobá na podpis môjho brata a tiež na tej môj :D. 

Čo vy a tetovania? Ste za či proti? Máte nejaké? Poprípade, čo by ste si chceli dať na telo? Ja úplne žeriem Tattoologist.


IMG_7843 done
IMG_7830 done
IMG_7810 done
IMG_7841 done
IMG_7785 done
IMG_7824 done
photos by Filip Poreba

You Might Also Like

33 komentárov

  1. Nedávno som si dala spraviť svoje prvé tetovanie. Je malé, nenápadné (pod pravým členkom) a pre niekoho kto ma nepozná možno bezvýznamné - mám tam jednoduché malé srdiečko. Tiež som nad tým rozmýšľala nejakú dobu a keďže som pre prvé chcela zvoliť niečo menšie, rozhodla som sa pre srdce, ktoré ma podľa mňa vystihuje zo všetkých symbolov najlepšie...a nech si hovorí kto chce, čo chce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Becca ak sa smiem spytat, kde je tvoj ocko, kedze na ziadnej fotke som ho doposial nevidela a viem, ze mas rada poeziu aj vdaka nemu. Krasne tetovania.

    Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, no rozmýšľala som, či to tu mám napísať alebo nie. Ale patrí to k tomuto postu a význam mojich tetovaní pochopíte úplne. Môj ocko zomrel, keď som mala 14 rokov. Fotky rodiny tu dávam veľmi zriedkavo, takže preto preto si ho tu nevidela. Inak ďakujem :).

      Odstrániť
    2. Ja som videla tvoj príspevok na tattoologist, este ked si si dala prve tetovanie, a tam to bolo v popise napisane. Vdaka tomu som ho absolutne pochopila. <3

      Odstrániť
    3. To mi je uprimne velmi luto. Obdivujem ta o to viac a ocko je na teba urcite velmi pysny. Vyrastla z teba krasna a uspesna baba, ktora si ide za svojim. Si silne ziena, male vzrastom, ale velmi velke silou a odhodlanim. To tetovanie pre ocka je krasna pocta. Klaniam sa.

      Odstrániť
    4. Ďakujem naozaj. Presne na tattoologist som to pred dvoma rokmi písala. Cením si vaše slová, akurát na nich neviem úplne reagovať, snáď to chápete.

      Odstrániť
  3. O tetování přemýšlím už několik let, ale stále převládá strach z toho, že mě daný motiv nebo nápis po čase omrzí:/ Ty tvoje jsou super, vážně se k tobě hodí :)

    nový post : http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam 3 tetovania, vsetky su zas symboly niecoho :) S akymi najzaujimavejsimi reakciami si sa stretla? (Mna raz chytil za rukustarsi pan - rozhodca na vystave psov, pre ktoreho som tlmocila, aby sa pozrel co to tam mam a pochvalil mi to :D) Preco si nenechala babku napisat radsej nieco po slovensky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už ani neviem, ale myslim, že nejaké extrémne reakcie som nezažila. Všetci iba pozerajú a pýtajú sa ,,Čo tam máš napísané?", taká klasika :D. Chcela som niečo od Damiena, takže preto nie po slovensky, a s babkou sa bavíme skôr po maďarsky, takže keby som chcela niečo v rodnom jazyku od nej, určite by som volila jedno slovo v maďarčine.

      Odstrániť
    2. wow ty vies po madarsky? :)

      Odstrániť
  5. Taky plánuji ted v létě a v budoucnu na snad taky na žebra ale bojím se té bolesti jako čert :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa bála a nakoniec to vôbec tak strašne nebolelo, v pohode sa dalo vydržať :).

      Odstrániť
  6. Tetovania sa mi páčia, menšie a slovné, také ako máš ty, ale aj vkusné menšie obrázkové sú pekné...osobne by som si ale tetovanie nedala, keď som bola mladšia lákali ma viac :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  7. rodné priezvisko je skvelý nápad! inšpirovala si :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Juuu to jsou super fotky!!!! Na tobě se mi ta tatování moc líbí! Nemám ráda, když si někteří lidé dávají na svá těla vytetovat něco bezvýznamného a jen proto, že to je prostě in. I když uznávám, že to je pozde jejich rozhodnutí. Ale takovéto citáty nebo nějaké věty, které mají pro toho člověka význam, se mi moc líbí:) A nebo nějaké ty malé obrázky a symboly:)) Ale veliká a barevná tetování se mi na holkách vůbec nelíbí:/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. moc se mi ty tvoje nápisy líběj :) a to že ti to psala babička je super! já mám teď nově svoje první textový a mám z něj hroznou radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super príspevok! ja som sa po veľmi dlhom čase odhodlala tiež dať si kerku a každý mi tiež hovoril, že dáš si jedno, dáš si aj ďalšie, tak som si zabila hneď dve naraz :D tiež malé, elegantné, obe pre mňa symbolické...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. musim rict, ze jsem taky "word tattoo" typ a obrazkove nejsou nic pro me, i kdyz se mi nekdy libi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. skvělý článek! máš krásná tetování :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. fotky aj tetovania sú super. páči sa mi, že využívaš takéto rukopisy a podpis, to je úplne úžasné!!!!
    ja sa stále rozhodujem či ísť do toho alebo nie, stále sa cítim nejako dobre taká nepoškvrnená, ale už dlho chcem zápästie uzučkú linku s uzlíkom na znak toho, že som zaviazaná iba sama sebe, uvidíme, možno po lete sa už konečne na to dám.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. úžasné fotky, jsi moc krásná !

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tetování mám ráda, samozřejmě i já si jej chtěla pořídit, ale teď s odstupem času jsem ráda, že jsem se k tomu nedokopala, mám totiž jednak ráda změnu a navíc citát, který jsem si chtěla před lety vytetovat by mi teď už nebyl příjemný, právě kvůli spějí s minulostí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovedaťOdstrániť
  16. aj ja mam jedno, dala som si ho len pred par mesiacmi, vzadu na clenku "be brave" a uplne som spoko! a rozmyslam nad dalsim ale asi by ma uz doma zabili.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ockov podpis je úplne najúžasnejší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak to já bych zase nešla do nápisu, ale je mi jasné co dostanu další duben k osmnáctinám :D určitě tetování a už mám nad ním jasno přes dva roky a stále jsem odhodlaná, tak jsem zvědavá jak to se mnou nakonec dopadne. Celkem bych si dala nějaké malé už teď, ale přece jenom čekám na tu 18 a to si budu moct v uvozovkách dělat co chci a tak plánuju i nějaký piercing :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Neviem či ti to tu už niekto napísal, nechce sa mi čítať všetky komentáre :D, ale v tej vete si sa len sekla v tom prvom you're, tak si to oprav. :) (Save you´re soul before you´re too far gone and nothing can be done) Hneď som kontrolovala či neni chyba aj v tetovaní!! :D :)
    Inak tetovania su jedna z mojich najobľúbenejších vecí na svete, sama zatiaľ žiadne nemám, ale prezeraním tatoo obrázkov som schopná stráviť kopu času. Mám v hlave už pár vecí, ale čakám kým budem budúci rok v BA, tak hádam potom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, už som opravila :). A ja tiež dokážem prezerať obrázky donekonečna :D.

      Odstrániť
    2. Este jedna chybička, hovorí sa zvečniť nie zväčšiť :)

      Odstrániť

Find me on Facebook